Millennium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ καλη προσφορα (παραδοξως) απο Πλαισιο PS4 + FIFA 15 + 2o DS4 στα 440 http://www.plaisio.gr/Campaign/20140924-ps4-offers.htm?cm_sp=Mosaic+Bottom+Strip-_-20140927-ps4-offers-_-Promo-ps4-offers Κερδος 80 ευρω Ωραίος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι οκ αποψεις ειναι αυτες και διαφερουν. Εγω παντως στον δευτερο μοχλο που εχω του αλλαξα την μπαταρια με αλλη διπλασιων mah απο την μαμα που ειχε 1000mah με αποτελεσμα να κραταει τη διπλασια ωρα απ' οτι αρχικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 εγω παντως αυτο το bundle που λεει ο mtzs περιμενω απλα θελω να εχει το προ στη θεση του φιφα. παντως πριν κανα 2 μερες διαβαζα για πτωση τιμης στην αγγλια, οποτε ισως περιμενουμε κατι αντιστοιχο και για εδω περα οσο πλησιαζουν οι γιορτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Οτι θα γινουν προσφορες στις γιορτες ειναι δεδομενο απλα να δουμε τι προσφορες θα γινουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rouxlas86 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Πήρα δεύτερο χειριστήριο αλλά δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί το σύστημα. Για να ανάψει πατάω το ps button και με κάνει log out και επιλογή χρήστη με αυτό το χειριστήριο. Ωραία εγώ η χρήση που θέλω είναι ή να αλλάζω χειριστήριο όταν τελειώνει η μπαταρία στο πρώτο χωρίς να κάνω log out συνέχεια. Το δεύτερο το πιο σημαντικό να το κάνω να λειτουργούν ταυτόχρονα αν θέλω να παίξω διπλό. Ελπίζω να ξέρει κάποιος τι γίνεται γιατί δεν βγάζω άκρη. Την βρήκα την λύση ας γίνεται delete το μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Τα controllers συνδεονται φαντασου με ενα προφιλ. Ειτε θα φτιαξεις εναν νεο χρηστη στην κονσολα σου ή θα παιζει ο δευτερος παιχτης σαν guest. Για τραμπα μεταξυ χειριστηριων log out κανεις αναγκαστικα οταν παιζεις απο το ιδιο προφιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 50ευρω κοστιζει το dualshock4. Και αν θελω να αγορασω και παιχνιδι μαζι με κονσολα γιατι να μην παρω το πακετο που δινουν μαζι με το παιχνιδι που λογικα θα ειναι φτηνοτερο απ' οτι αν παρω ξεχωριστα το παιχνιδι. γιατι το παραδειγμα του destiny ειναι time limited offer.. και 2ον το λινκ που δινεις απο το σκρουτζ αφορα τα 51€ τον μοχλο και αλλα τουλαχιστον 4€ τα μεταφορικα(αν ειναι με καρτα η καταθεση)... Σε γενικες γραμμες η προσφορα του Πλαισιο συμφερει τωρα...οπως και να το κανουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δε κανει Logout οταν αναβεις δευτερο χειριστηριο. Σου εμφανιζει τη λιστα χρηστων και διαλεγεις ποιος χρηστης θα παιζει με αυτο το χειριστηριο. Αν διαλεξεις τον δικο σου απλα συνεχιζεις απο κει που εμεινες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι το παραδειγμα του destiny ειναι time limited offer.. και 2ον το λινκ που δινεις απο το σκρουτζ αφορα τα 51€ τον μοχλο και αλλα τουλαχιστον 4€ τα μεταφορικα(αν ειναι με καρτα η καταθεση)... Σε γενικες γραμμες η προσφορα του Πλαισιο συμφερει τωρα...οπως και να το κανουμε.... Αυτο το λετε πάρα πολλοί και δεν καταλαβαινω το λογο να χρεωθεις εξοδα αποστολης απο ενα σκρουτζομαγαζο που ειναι αθηνα και μπορεις πολυ ανετα να πας να παρεις το οποιοδηποτε προιον απο εκει ΧΩΡΙΣ καθολου εξοδα αποστολης. Αν εσας σας αρεσει να πληρωνετε εξοδα αποστολης για το τιτποτα καντε το αλλα μην λετε στους υπολοιπους οτι το οποιοδηποτε προιον κοστιζει τοσο μαζι με τα εξοδα αποστολης γιατι ειναι ακυρο στην ουσια του αν αγορασεις το προιον κατευθειαν απο το καταστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakiris31 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Απλά ξεχνάς κάτι βασικό η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα δεν μένουμε όλοι Αθήνα. .... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ειμαστε ολοι στην Αθηνα. Επισης, οι Αθηναιοι, ολα τα καταστηματα τα εχετε στο πιατο; Ουτε βενζινες, ουτε ταξι, εισιτηρια μετρο, κτελ εχετε; Ο χρονος μεταβασης δεν μετρα με την επακολουθη μανουβρα-μποτιλιαρισμα μεχρι να φτασεις στον εκαστοτε προορισμο; Αν ενα καταστημα δεν ειναι σε εμβελεια ενος τσιγαρου, μια χαρα μου πεφτει η κουριερ.. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δε κανει Logout οταν αναβεις δευτερο χειριστηριο. Σου εμφανιζει τη λιστα χρηστων και διαλεγεις ποιος χρηστης θα παιζει με αυτο το χειριστηριο. Αν διαλεξεις τον δικο σου απλα συνεχιζεις απο κει που εμεινες. Ναι του το εξηγησα λιγο περιεργα. Εχεις δικιο. Απλα αν κανεις log out απο το προφιλ αναγκαστικα σου σβηνει το χειριστηριο(αν δεν εχεις αλλο προφιλ πχ) και σε βαζει να διαλεξεις χρηστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Απλά ξεχνάς κάτι βασικό η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα δεν μένουμε όλοι Αθήνα. .... Αυτο το ξεχνατε εσεις που δεν μαίνεται αθηνα με το να λετε στα ποστ σας οτι δεν εχω υπολογιζει τα εξοδα αποστολης ενω στην ουσια δεν μενουν ολοι επαρχια. Δηλαδη θέλετε να μου πειτε οτι σε οτιδηποτε αλλο αγοραζετε δεν εχετε εξοδα αποστολης και εχετε μονο σε αυτα που προτεινα εγω ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakiris31 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) δεν εχω έξοδα αποστολής αν πάρω απο αλυσίδα που έχει κατάστημα στην Λάρισα. πλαίσια κοτσοβολο public κλπ. Οπότε προσωπικά περιμένω καποιο μαγαζί απο αυτά να βγάλει μια προσφορά.μια ερώτηση αν κάποιος ξέρει. εχω παρατηρήσει ότι αν κανω upload μια φοτο απο το ps4 δεν την ανεβάζει με πάρα πολύ καλή ανάλυση στο fb. έχει καμία ρύθμιση για αυτό? Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2014 από fakiris31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Για να μη παραπονιεται ο just-gamer PS4 + FIFA 15 400 ευρα χωρις εξτρα DS4 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SONY-PlayStation%C2%AE4-500GB---FIFA-15,99452,486149,1524709.html Προσωπικα αν ειχα να διαλεξω παντως θα επερνα το πακετο με το εξτρα DS4 το οποιο για μενα ειναι απαραιτητο και το πηρα day 1 μαλιστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις