Alex21121988 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Oτι budle εχει βγαλει μεχρι στιγμης η Sony για το ps4 εχει μεσα κανονικα το game με το κουτι του κτλ. Δεν νομιζω με το fifa να αλλαξει κατι. Αλιμονο μας, αν αρχιζουν να μας δινουν μονο ψηφιακα games μαζι με τις κονσολες, χανεται ολη η μαγεια του ανοιγματος και ολη η φαση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορουμε να δουμε απο καπου τι αλλαζει στα νεα μοντελα ps4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορουμε να δουμε απο καπου τι αλλαζει στα νεα μοντελα ps4? To μονο που εχω διαβασει να λενε ( το λες- δεν το λες official αυτο) ειναι για το wifi οτι εχει γινει μια αλλαγη. Απο εκει και περα δεν νομιζω πχ να ειναι πιο γρηγορη ή πιο ησυχη/ να ζεσταινεται λιγοτερο (οχι πως εχει καποιο θεμα η υπαρχουσα κονσολα..) κατι τετοιο φανταζομαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατι τι προβλημα ειχαν οι παλιες με το wifi? Εγω στου φιλου μου το ps4 που μου το εχει δανισει καμια ευδομαδα τωρα οταν παιζω απο 4-5 ωρες και πανω αρχιζει και ακουγετε η κονσολα. Αν δηλαδη δεν ακουω τιποτα στο δωματιο τοτε ακουγετε η κονσολα να δουλευουν τα ανεμηστηρια της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχω ιδεα. Δεν παρατηρησα κατι στο wifi. Το εχω καλωδιομενο τωρα για πιο σταθερη ταχυτητα στο online αλλα οσο το ειχα στο wifi , κανενα απολυτως προβλημα. Οσο αφορα τον θορυβο που λες, τα εχουμε ξαναπει πιο πανω, ενταξει, φανταζομαι σε ολους το κανει αυτο μετα απο καποιες ωρες ζεσταινεται και καπως πρεπει να πεταξει εξω την θερμοτητα η κονσολα. Αναγκαστικα ανεβαζει στροφες το fan μεσα. Δεν τρεχει κατι, λογικο ειναι, και σε μενα το κανει, οπως και σε ολους φανταζομαι. Το xbone ειναι ψυγειο και σαν νεκρο οταν δουλευει (δεν μιλαω για τις νεες προβληματικες παρτιδες) σε σχεση με το ps4. Αλλα και παλι πρεπει να θελεις να το ακουσεις για να πεις οτι κανει θορυβο το ps4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Λογικο δεν θελει να την ξαναπατησει η ms με το θεμα που ειχε με τα πρωτα xbox360(Βλεπε rrod) και χαλαγανε το 1 στα 3. Παντως δυστυχως εχει ακομα θεματα και μεγαλα το psn και το εχω αναφερει σε προηγουμενα ποστ μου ποτε προκαλειτε. Αν λοιπον διορθωσουν αυτα τα προβληματα τοτε θα πρεπει να προσθεσουν και οτι λειπει απο το ps4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχεις βρει λυση? Αν λες για αυτο που σου κολλαει το κεντρικο μενου στο ps, το ps4 ψαχνει λογικα licenses για αυτο σου καθυστερει. Εμενα που και που θελει restart γιατι καποια digital games που εχω μου λεει οτι δεν μπορει να βρει τα licenses .Δοκιμασες να συνδεσεις ethernet καλωδιο στην κονσολα, μηπως το wifiσε καθυστερει και αργει να δωσει πληροφοριες στην κονσολα. Δοκιμασες να την κανεις reset βγαζοντας το καλωδιο απο πισω και να την αφησεις για 3 λεπτα(νομιζω) εκτος ρευματος και να την ανοιξεις επειτα? Αν θυμαμαι καλα αυτο ηταν το θεμα σου, με το μενου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Για την friend list λεω οταν πας στους ofline φιλους σου(Πανω απο 150 ατομα) και πας στον τερμα κατω και μετα τερμα πανω τοτε το κανει(Ψαχνει συνεχως και συνεχως κ.τ.λ.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Α μαλιστα δεν το γνωριζω δυστυχως αυτο. Εχουν και αλλοι αυτο το θεμα ή μονο εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Απ' οτι ακουω και αλλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ καλη προσφορα (παραδοξως) απο Πλαισιο PS4 + FIFA 15 + 2o DS4 στα 440 http://www.plaisio.gr/Campaign/20140924-ps4-offers.htm?cm_sp=Mosaic+Bottom+Strip-_-20140927-ps4-offers-_-Promo-ps4-offers Κερδος 80 ευρω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ καλη προσφορα (παραδοξως) απο Πλαισιο PS4 + FIFA 15 + 2o DS4 στα 440 http://www.plaisio.gr/Campaign/20140924-ps4-offers.htm?cm_sp=Mosaic+Bottom+Strip-_-20140927-ps4-offers-_-Promo-ps4-offers Κερδος 80 ευρω Οχι δεν νομιζω να ειναι 80 ευρω το κερδος. Που εβγαλες οτι ειανι 80 ευρω το κερδος αφου μονη της η κονσολα χωρις παιχνιδι κοστιζει 400 ευρω και με ενα παιχνιδι κοστιζει 440-450 ευρω. Λογικα το κοστος του 2 μοχλου ειναι το κερδος που ειναι 50 ευρω οχι 80 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 400 η κονσολα 60 το DS4 + 60 το FIFA λεω οσο πωλουνται ξεχωριστα. Αντε να βαλεις 70 το κερδος Δε νομιζω να χαλαει καποιον Edit: Μολις ειδα οτι εχει 400 με το destiny η το Infamous SS αν ενδιαφερει καποιον. Χωρις δευτερο μοχλο https://www.skroutz.gr/s/5258361/Sony-Playstation-4-PS4-500GB-Destiny.html https://www.skroutz.gr/s/4449230/Sony-Playstation-4-PS4-500GB-Infamous-Second-Son.html Στο παραπανω ποστ μιλησα για τιμες που ξερω στα μεγαλα μαγαζια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 50ευρω κοστιζει το dualshock4. Και αν θελω να αγορασω και παιχνιδι μαζι με κονσολα γιατι να μην παρω το πακετο που δινουν μαζι με το παιχνιδι που λογικα θα ειναι φτηνοτερο απ' οτι αν παρω ξεχωριστα το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν αντιλεγω, αλλα το παιχνιδι ειναι καθαρα υποκειμενικο και θεμα γουστου. Εγω π.χ οσο και να συμφερει το bundle με το destiny δε θα το περνα γιατι δε μου κανει κουκου. Το infamous θα παιξεις 20 μερες το πολυ και μετα στο ραφι. Αντιθετα και παλι στη προσφορα του Πλαισιου κερδος υπαρχει. Παιρνεις τη κονσολα με το παιχνιδι day one το οποιο πουλαει σα τρελο και θα παιζεις ολο το χρονο και σου μενει ενα DS4 καβατζα. Ειδικα για οσους θελουν να παιζουν μπαλα με παρεα ειναι ταμαμ το πακετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις