Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To public me  μια γρηγορη ματια  εχει μονο  την εκδοση για ps3 :o  Kαι στο σκρουτζ δεν το βγαζει .

EDIT :ακυρο το βρηκα αλλα ειναι κατοπιν παραγγελιας κτλπ ,ετοιμοπαραδοτο δεν υπαρχει ?

ΕDIT  Νο2 : 3/10  κυκλοφορει .

Δημοσ.

ρε παιδιά μια ερώτηση στα γρήγορα σε ps4 μπορούμε να περάσουμε το παιχνίδι από το δισκάκι στο σκληρο για να μην ταλαιπωρούμε το δισκάκι ?

Δημοσ.

Κάνει εγκατάσταση αυτόματα όταν το βάλεις μέσα. Χρειάζεται όμως το δισκάκι για να ξεκινήσει το παιχνίδι μετά.

ρε παιδιά μια ερώτηση στα γρήγορα σε ps4 μπορούμε να περάσουμε το παιχνίδι από το δισκάκι στο σκληρο για να μην ταλαιπωρούμε το δισκάκι ?

Δημοσ.

Οταν βγαζει μοντελα η Sony συνηθως κατι αλλαζει στα εσωτερικα  της κονσολας, και ειναι για καλο. Ας πουμε στα ps3 fat αλλαζαν πολλα ανα καιρους οπως τα laser lens, κομματια της μητρικης που ειχε παρατηρηθει προβλημα. Αν και στο ps3 fat ειδαμε και εξωτερικες διαφορες, αν θυμηθουμε την πρωτη παρτιδα ps3 με το πορτακι για τις sd και 2 επιπλεον usb θυρες. Επειτα επεσε αρκετα η ποιοτητα κατασκευης της κονσολας. Δεν ειναι και απολυτα κακο αυτο, καθως και τα slim αποδειχτηκαν σκυλια χωρις να εχουν αναφερθει πολλα προβληματα. 

Οσο αφορα το ps4, ακομα και στις  πρωτες παρτιδες αν εξαιρεσουμε καποιους ατυχους δεν αναφερθηκε μεγαλος αριθμος προβληματων. 

Μια ανακοινωση θα μπορουσε να βγαλει, ολοκληρη Sony ειναι. Εχω την εντυπωση οτι και στα χειριστηρια εχει αλλαξει κατι, καθως πηρε ενας φιλος το destiny bunduru και παρατηρησα (εχοντας 2 μοχλους εγω) οτι τα πατηματα στα κουμπια του controller του ειναι πιο ''clicky''  συγκριτικα με τα δικα μου. Επισης και το 2ο χειριστηριο διαφερει απο αυτο που ηταν στην κονσολα αρκετα στα πατηματα του, και στα αναλογικα οπου φαινονται πιο ανθεκτικα απο αυτο που ειχε η κονσολα μεσα. Μπορει και να ειναι ιδεα μου..

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...