fakiris31 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 http://mobile.pcgamesupply.com/catalog/buygames/sony-playstation-network-cards βρήκα αυτό για hk βεβαια δεν ξερω κατά πόσο είναι αξιόπιστο στο Google το βρήκα
Millennium Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 WWE 2K15 Gameplay trailer (multiplatform) http://www.youtube.com/watch?v=IomtpbHH7lg
rouxlas86 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδιά το chat στο ps4 και μέσα από την κονσόλα και μέσα από το app του κινητού, γιατί είναι τόσο εκνευριστικά αργό?>
JUST-GAMER Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι και δεν νομιζω να βγει ποτε γιατι μαλλον το αγορασε η microsoft.
spartan29gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι και δεν νομιζω να βγει ποτε γιατι μαλλον το αγορασε η microsoft. Εχει βγει κανονικοτατα.http://www.ign.com/articles/2014/09/06/minecraft-ps4-and-xbox-one-review 2
JUST-GAMER Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ λαθος μου νομιζα οτι επειδη θα το αγορασει ή αγορασε η ms δεν θα κυκλοφορησει για το ps4. 2
Fotis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 To public me μια γρηγορη ματια εχει μονο την εκδοση για ps3 Kαι στο σκρουτζ δεν το βγαζει . EDIT :ακυρο το βρηκα αλλα ειναι κατοπιν παραγγελιας κτλπ ,ετοιμοπαραδοτο δεν υπαρχει ? ΕDIT Νο2 : 3/10 κυκλοφορει .
Κomos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 ρε παιδιά μια ερώτηση στα γρήγορα σε ps4 μπορούμε να περάσουμε το παιχνίδι από το δισκάκι στο σκληρο για να μην ταλαιπωρούμε το δισκάκι ?
Vole Maulder Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Κάνει εγκατάσταση αυτόματα όταν το βάλεις μέσα. Χρειάζεται όμως το δισκάκι για να ξεκινήσει το παιχνίδι μετά. ρε παιδιά μια ερώτηση στα γρήγορα σε ps4 μπορούμε να περάσουμε το παιχνίδι από το δισκάκι στο σκληρο για να μην ταλαιπωρούμε το δισκάκι ?
Millennium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 The New PS4 Model CUH-11xxA Is Already Available In Stores Without Any Announcement From Sony 2
Alex21121988 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Οταν βγαζει μοντελα η Sony συνηθως κατι αλλαζει στα εσωτερικα της κονσολας, και ειναι για καλο. Ας πουμε στα ps3 fat αλλαζαν πολλα ανα καιρους οπως τα laser lens, κομματια της μητρικης που ειχε παρατηρηθει προβλημα. Αν και στο ps3 fat ειδαμε και εξωτερικες διαφορες, αν θυμηθουμε την πρωτη παρτιδα ps3 με το πορτακι για τις sd και 2 επιπλεον usb θυρες. Επειτα επεσε αρκετα η ποιοτητα κατασκευης της κονσολας. Δεν ειναι και απολυτα κακο αυτο, καθως και τα slim αποδειχτηκαν σκυλια χωρις να εχουν αναφερθει πολλα προβληματα. Οσο αφορα το ps4, ακομα και στις πρωτες παρτιδες αν εξαιρεσουμε καποιους ατυχους δεν αναφερθηκε μεγαλος αριθμος προβληματων. Μια ανακοινωση θα μπορουσε να βγαλει, ολοκληρη Sony ειναι. Εχω την εντυπωση οτι και στα χειριστηρια εχει αλλαξει κατι, καθως πηρε ενας φιλος το destiny bunduru και παρατηρησα (εχοντας 2 μοχλους εγω) οτι τα πατηματα στα κουμπια του controller του ειναι πιο ''clicky'' συγκριτικα με τα δικα μου. Επισης και το 2ο χειριστηριο διαφερει απο αυτο που ηταν στην κονσολα αρκετα στα πατηματα του, και στα αναλογικα οπου φαινονται πιο ανθεκτικα απο αυτο που ειχε η κονσολα μεσα. Μπορει και να ειναι ιδεα μου.. 3
dreaming123 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Παλικάρια την έκδοση που δίνoυν μαζί με το fifa 15 το fifa είναι σε retail μορφή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις