nikosggg3 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μια φορα την παιρνεις και αναλογα τι διαρκειας ειναι τοσο καιρο μπορεις να παιζεις multiplayer στο psn+. δεν εχω playstation αλλα σκεφτομαι να παρω το 4. απο οτι ξερω στο 3 μπορουσες να παιζεις multiplayer χωρις την prepaid card. η κανω λαθος?
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι δεν κανεις λαθος στο ps3 ειναι δωρεαν η online εμπειρια στο ps4 ομως πρεπει να πληρωσεις περιπου 50 ευρω το χρονο για να γινεις psn+ μελος και να μπορεις να παιξεις multiplayer μεσω ιντερνετ με αλλους.
Millennium Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Final Fantasy XV Direct Feed gameplay http://www.youtube.com/watch?v=IJrXCfVKXEA 3
Millennium Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Dragon Quest: Heroes footage (Ps3,Ps4) 1
Alex21121988 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Καταπληκτικο ειναι το ff xv, για cg το περασα στην αρχη τοσο ομορφο που ειναι. Αν μας δωσουν αυτο που ειδα, εχουν ξεφυγει τα πραγματα. Αλλα βγαλτε το καποτε... Πολυ το κουρασατε... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Καταπληκτικο ειναι το ff xv, για cg το περασα στην αρχη τοσο ομορφο που ειναι. Αν μας δωσουν αυτο που ειδα, εχουν ξεφυγει τα πραγματα. Αλλα βγαλτε το καποτε... Πολυ το κουρασατε... Ειναι η πρωτη φορα που νιωθεις οτι χειριζεσαι CG γραφικα. Γι αυτο επεμενα οτι δεν εχει σημασια το τι hardware εχουν δωσει σε μια κονσολα(αρκει να εχουν δωσει κατι αρκετα ισχυρο-αξιοπρεπες τυπου one/ps4), αλλα οτι ειναι πολυ δυνατοτερο απο το παλιο και αυτο θα αρχισει να φαινεται οταν ξεκινησουν να ξεζουμιζουν την κονσολα. Ειμαστε στην αρχη ακομα και βλεπουμε καποια δειγματα.Το FF δειχνει φανταστικο και το καλο ειναι οτι θα δουμε ακομα πιο εντυπωσιακα πραγματα απο devs που το εχουν.(φαντασου ενα RDR2 ή GTA6) Τα cross gen δεν μπορουν να μας πουν τιποτα προς το παρον.
Spartan117 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι η πρωτη φορα που νιωθεις οτι χειριζεσαι CG γραφικα. Γι αυτο επεμενα οτι δεν εχει σημασια το τι hardware εχουν δωσει σε μια κονσολα(αρκει να εχουν δωσει κατι αρκετα ισχυρο-αξιοπρεπες τυπου one/ps4), αλλα οτι ειναι πολυ δυνατοτερο απο το παλιο και αυτο θα αρχισει να φαινεται οταν ξεκινησουν να ξεζουμιζουν την κονσολα. Ειμαστε στην αρχη ακομα και βλεπουμε καποια δειγματα.Το FF δειχνει φανταστικο και το καλο ειναι οτι θα δουμε ακομα πιο εντυπωσιακα πραγματα απο devs που το εχουν.(φαντασου ενα RDR2 ή GTA6) Τα cross gen δεν μπορουν να μας πουν τιποτα προς το παρον. Το τι μπορούν να κάνουν οι κονσόλες, τουλάχιστον για το Ps4, πιστεύω ότι θα φανεί με το Uncharted 4. Η Naughty Dog από πάντοτε ξεζούμιζε τις κονσόλες όσο γίνεται. Θέλω να δω τι θα κάνουν με το πρώτο current gen παιχνίδι τους. 3
Tilemaxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ε προφανώς αν ήταν cross-gen το FFXV δεν θα ήταν τόσο καλό τεχνικά. Πρέπει να αφήσουν επιτέλους το milking οι εταιρείες και να επενδύσουν σε εντελώς νεα games.
mitsos326 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μιας και εγινα προσφάτως και εγω κατοχος ps4,εχω μια απορια υπάρχει επιλογη για disc auto-start; να ξεκινάει δηλαδη κατευθειαν το παιχνιδι μεσα στο drive με το που ανοιξεις την κονσόλα
mikele13- Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 δεν υπαρχει αυτη η επιλογη. αφου εχει γινει το αρχικο installation,πατας στο μενου το παιχνιδι και παιζεις... 1
hollow_83 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι δεν κανεις λαθος στο ps3 ειναι δωρεαν η online εμπειρια στο ps4 ομως πρεπει να πληρωσεις περιπου 50 ευρω το χρονο για να γινεις psn+ μελος και να μπορεις να παιξεις multiplayer μεσω ιντερνετ με αλλους. Για πολλοστη φορα, 30 ευρω το χρονο. 5
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Για πολλοστη φορα ειναι 35 ευρω το χρονο αλλα οταν ειναι γιορτες ή προσφορες κανονικα η sony πουλαει την καρτα ετησιας συνδρομης psn+ 50 ευρω το χρονο και οχι 30-35. Οριστε και η απόδειξη1, αποδειξη2 οσων λεω. Δεν λεω, σε μερικα online μαγαζια μπορεις να βρεις ακομα την 12μηνη συνδρομη στις τιμες των παλιων προσφορων που ειχε κανει η sony αλλα αυτο αν εχουν ακομα στοκ γιατι κανονικα τωρα απο την ιδια τη sony και τα ελληνικα μαγαζια πουλιεται για 50 ευρω και οχι για 30-35 ευρω.
Raiden5 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ερωτηση: αγορασα κ κατεβαζω το φιφα 15 ηδη απο το usa προφιλ μ με σκοπο να το παιξω στο Ελληνικο προφιλ μ στην ιδια κονσολα, στο usa προφιλ κ στο αλλο το Ελληνικο μ γραφει οτι θα ειναι διαθέσιμο για να παιξω σε 20 ωρες οπου βγαινει επίσημα στην αμερικη, στην ευρωπη ομως βγαινει 26, θα μπορω να παιζω στο Ελληνικό προφιλ απο αυριο η πρεπει να περιμενω μεχρι της 26?
hollow_83 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Για πολλοστη φορα ειναι 35 ευρω το χρονο αλλα οταν ειναι γιορτες ή προσφορες κανονικα η sony πουλαει την καρτα ετησιας συνδρομης psn+ 50 ευρω το χρονο και οχι 30-35. Οριστε και η απόδειξη1, αποδειξη2 οσων λεω. Δεν λεω, σε μερικα online μαγαζια μπορεις να βρεις ακομα την 12μηνη συνδρομη στις τιμες των παλιων προσφορων που ειχε κανει η sony αλλα αυτο αν εχουν ακομα στοκ γιατι κανονικα τωρα απο την ιδια τη sony και τα ελληνικα μαγαζια πουλιεται για 50 ευρω και οχι για 30-35 ευρω. Eγω παντως χρονια τωρα αγοραζω απο τα δυο γνωστα online για συνδρομες. Δεν ειχα ποτε προβλημα προμηθειας και δεν εχω δωσει ποτε πανω απο 30-35 για συνδρομη. Και γενικοτερα θεωρω απαραδεκτο ανθρωπους που ασχολουνται με Internet να αγοραζουν ακριβα ειτε απο retail ειτε ψηφιακα. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2014 από hollow_83 2
johnny77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Eγω παντως χρονια τωρα αγοραζω απο τα δυο γνωστα online για συνδρομες. Δεν ειχα ποτε προβλημα προμηθειας και δεν εχω δωσει ποτε πανω απο 30-35 για συνδρομη. Και γενικοτερα θεωρω απαραδεκτο ανθρωπους που ασχολουνται με Internet να αγοραζουν ακριβα ειτε απο retail ειτε ψηφιακα. Εγω που δεν εχω ξαναγορασει συνδρομη για το plus μπορεις να δωσεις link απο που να αγορασω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις