Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα συμβαινει σε κανεναν αλλον το ιδιο προβλημα?

Ps4_issue.jpg

Συμβαινει αν πατε στους ofline φιλους σας(Ειδικα αν εχετε πανω απο 150) και να πατε στον τελευταιο(Λογικα θα το κανει και αν εκεινη την ωρα βγειτε στο μενου της κονσολας θα σας δειξει το παραπανω προβλημα) αν δεν σας γινει τοτε πηγαιντε στο πρωτο ονομα και μετα παλι στο τελευταιο.

Συνηθως το κανει ειδικα σε ωρες που εχει κοσμο το psn+ network.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Γενικα η κονσολα ψιλοκολλαει σε μερικα παιχνιδια (στην εναρξη η δεν τα φορτωνει) οταν το PSN ειναι φορτωμενο η αν δεν εχω καλο (γρηγορο) ιντερνετ (ας πουμε οταν κατεβαζω κατι απο τορρεντ και η γραμμη μπουκωνει)

Η λυση σε αυτη τη περιπτωση ειναι να βαζω την κονσολα offline (sign out from psn) και τοτε δεν εχει κανενα θεμα

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα συμβαινει σε κανεναν αλλον το ιδιο προβλημα?

Ps4_issue.jpg

Συμβαινει αν πατε στους ofline φιλους σας(Ειδικα αν εχετε πανω απο 150) και να πατε στον τελευταιο(Λογικα θα το κανει και αν εκεινη την ωρα βγειτε στο μενου της κονσολας θα σας δειξει το παρακατω προβλημα) αν δεν σας γινει τοτε πηγαιντε στο πρωτο ονομα και μετα παλι στο τελευταιο.

Συνηθως το κανει ειδικα σε ωρες που εχει κοσμο το psn+ network.

και εμενα το κανει καμια φορα...

Δημοσ.

Και φαίνονται ετσι τα εικονιδια για παντα μεχρι να κλεισεις τη κονσολα?

Εμενα το θεμα ειναι οτι αν κανω αυτο που περιγραφω ποιο πανω το κανει σχεδον παντα.

Τις ωρες που δεν εχει τοσο κινηση το psn+ δηλαδη βραδινες οπως τωρα δεν το κανει οσες φορες και να το κανω.

Δημοσ.

Πουλησα 350€ το μαυρο και πηρα το ασπρο δεν γινοταν αλλιως ...

κατάφερες και πούλησες PS4 350 ευρώ ενώ καινούριο κάνει 400?...wow

σαν καινουριο ηταν και το δικο μου λιγες ωρες χρησης . Το πηρε φιλος μου που ηξερε.Sent from my iPhone5 using Insomnia
Δημοσ.

Οταν εναν λογαριασμος δεν ειναι activate μπορεις να παιξεις ofline καποια παιχνιδια που εχεις εγκαταστησει ή οχι?

Δηλαδη τι ακριβως δεν μπορω να κανω αν δεν εχω κανει activate/primary εναν λογαριασμο.

Δημοσ.

it looks like N3...

#melikes

καλο δειχνει αλλα με τα f2p πρεπει να περιμενεις να τα δεις στην πραξη. και αυτο και το deep down δειχνουν πολλα υποσχομενα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια φορα την παιρνεις και αναλογα τι διαρκειας ειναι τοσο καιρο μπορεις να παιζεις multiplayer στο psn+.

Υπαρχει τροπος να μεταφερουμε ενα save σε ενα αλλο profile και να δουλευει κανονικα χωρις το αρχικο profile?
Αν γινεται αυτο πως ακριβως γινεται?

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Οταν εναν λογαριασμος δεν ειναι activate μπορεις να παιξεις ofline καποια παιχνιδια που εχεις εγκαταστησει ή οχι?

Δηλαδη τι ακριβως δεν μπορω να κανω αν δεν εχω κανει activate/primary εναν λογαριασμο.

Οχι, δεν μπορείς. Πρέπει να είναι ενεργοποιημένη ως κύρια η κονσόλα για να παίζεις offline αν τα παιχνίδια είναι ψηφιακά. Αν είναι δισκάκι δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ ενεργοποιημένης κονσόλας ή μη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...