Alex21121988 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 τελειως αθορυβη η κονσολα δεν ειναι. Ειναι περιπου στα επιπεδα του slim. Ναι αν εισαι με τα headphones δεν ακους κατι προφανως. Αυτο που λες οτι κανει περισσοτερο θορυβο μετα απο καποιες ωρες παιχνιδιου δεν το εχω παρατηρησει. Ησυχη την λες σε γενικα πλαισια την κονσολα αλλα σε καμια περιπτωση τελειως αθορυβη. Δεν ζεσταινεταξ πολυ επισης, πραγμα θετικο.
gRim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Η δικιά μου κάνει πολύ παραπάνω θύρυβο σε σχέση με το slim όταν παίζω παιχνίδια. Όταν βγω από το παιχνίδι οι στροφές μειώνονται σχετικά γρήγορα μέχρι που δεν ακούγεται τίποτα. Αν την ακουμπήσω είναι το ίδιο ζεστή περίπου με το ps3. Πάντως ο ήχος έχει αρχίσει και με προβληματίζει ειδικά όταν διαβάζω ότι άλλα ps4 είναι αθόρυβα.
hollow_83 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 To εχουμε ξαναπει οφειλεται ο τυπος του ανεμιστηρα που χρησιμοποιει. Απλα καποιες κανουν παραπανω θορυβο ειτε γιατι η παστα ειναι χειροτερα απλωμενη, ειτε γιατι η CPU εχει αλλες ανοχες αρα και δουλευει παραπανω το ανεμιστηρακι, ειτε γιατι καποιοι ειναι πιο μακρια απο την κονσολα και η αποσταση "κρυβει" τον θορυβο. Εγω ειμαι στα 2.5 μετρα, και δεν την ακουω, αλλα δεν εχω κανει και τον κοπο να παω κοντα, γιατι δε με νοιαζει αφου δεν την ακουω.
Alex21121988 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ισχυει αυτο που λεει ο hollow οτι η αποσταση μειωνει και στην ουσια κρυβει τον θορυβο. Και εγω την εχω στο 1.5 μετρο και δεν ακουω κατι ενοχλητικο. Αν την εχεις ας πουμε πανω στο γραφειο του υπολογιστη σου πχ και την εχεις ακριβως διπλα σου, την ακους σιγουρα περισσοτερο απο εμας.
gRim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Αν όλες κάνουν τον ίδιο θόρυβο να το δεκτώ δεν είναι και κάτι το τρομερό. Όταν όμως διαβάζω άλλους να λένε ότι δεν ακούνε τίποτα ή είναι καλύτερο από το ps3 slim τότε ίσως κάτι τρέχει με το δικό μου. Στα 2 μέτρα το έχω και σε χώρο που αερίζεται καλά και πάλι όμως ο ανεμιστήρας ανεβάζει στροφές και ακούγεται πολύ. Αυτό το ps4 ακούγεται περίπου σαν το δικό μου Site: .
Vole Maulder Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Φυσιολογικός θόρυβος είναι αυτός αν παίζεις παιχνίδι. Το να λέει κάποιος ότι το δικό του δεν ακούγεται ή ότι ακούγεται παραπάνω μπορεί να εξαρτάται από πολλά πράγματα, πέρα από αυτά που προαναφέρθηκαν. Θερμοκρασία χώρου, απόσταση, ένταση ήχου, τοποθεσία (μπορεί, ας πούμε, το έπιπλο να ενισχύει τον ήχο), κάλυψη θορύβου από άλλη συσκευή (αν το έχεις δίπλα στο PC και το PC κάνει παραπάνω θόρυβο δε θα το παρατηρήσεις μάλλον). Αθόρυβο τελείως δεν πρόκειται να είναι, ειδικά με το είδος ανεμιστήρα που έχει. Παίξτε τα παιχνίδια σας και μη σκάτε. 2
Millennium Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Off-screen gameplay από το Final Fantasy Type-0 HD. http://assets.ign.com/videos/zencoder/1920/18ff17f4d5b176476d3b651d67aaf595-5000000-1410951680-w.mp4 http://www.dailymotion.com/video/x265tri_fft025m_videogames
Spartan117 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Με διαφορα το αγαπημένο μου gif από Driveclub. Τώρα θα ήθελα να τους δω με την ίδια μηχανή γραφικών να κάνουν ένα Motorstorm. Απότι φαίνεται πάντως θα την απολαύσω την ps+ έκδοση του Driveclub, με βλέπω να το αγοράζω κιόλας άμα είναι καλο. 1
hollow_83 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μετα το σοκ που επαθα στο Forza χθες, δεν ξαναεμπιστευομαι gifakia. Θα περιμενω να βγει για να δω αν οντως ειναι τοσο ομορφο οσο δειχνουν τα gif. 1
Socratis_g Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 to horizon 2 λες? μουφίτσα? πες λεπτομέριες.
spartan29gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μετα το σοκ που επαθα στο Forza χθες, δεν ξαναεμπιστευομαι gifakia. Θα περιμενω να βγει για να δω αν οντως ειναι τοσο ομορφο οσο δειχνουν τα gif. Πια τζιφακια?ολοκληρο βιντεακι ανεβηκε εδω μεσα με την παρουσιαση του τιτλου στην ιταλια.
Spartan117 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μετα το σοκ που επαθα στο Forza χθες, δεν ξαναεμπιστευομαι gifakia. Θα περιμενω να βγει για να δω αν οντως ειναι τοσο ομορφο οσο δειχνουν τα gif. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις