Anastazio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε ειναι λίγο κουραστικό αυτό με τα fps κλπ,τα fps παίζουν ρόλο αλλά το ξεφτιλισαμε λιγο,το the last of us ειναι ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η βιομηχανία από τη μέρα που κυκλοφορισε,στο ps4 ρολαρει μια χαρά,πάρε παράδειγμα το Gta είχε άθλιο fps αλλά πούλησε τα κερατά του...κάτι που ειναι ποιοτικό ο κόσμος θα το παίξει παρά τα flows του...γιαυτο και όλες οι εταιρίες ποντάρουν στις κονσόλες όπου δεν υπάρχουν διαφυγόν τα κέρδη αν κ τα γκειμς τους θα έδειχναν πολύ καλύτερα σε πισί.Έιδικα για τη ροκ σταρ οι pcgamers ειναι πελάτες β διαλογής. 2
Millennium Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 The Tomorrow Children – Delving deeper into Dylan Cuthbert’s weird, wonderful PS4 exclusive http://www.youtube.com/watch?v=9bnfz3XjUxQ
Alex21121988 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε ειναι λίγο κουραστικό αυτό με τα fps κλπ,τα fps παίζουν ρόλο αλλά το ξεφτιλισαμε λιγο,το the last of us ειναι ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η βιομηχανία από τη μέρα που κυκλοφορισε,στο ps4 ρολαρει μια χαρά,πάρε παράδειγμα το Gta είχε άθλιο fps αλλά πούλησε τα κερατά του...κάτι που ειναι ποιοτικό ο κόσμος θα το παίξει παρά τα flows του...γιαυτο και όλες οι εταιρίες ποντάρουν στις κονσόλες όπου δεν υπάρχουν διαφυγόν τα κέρδη αν κ τα γκειμς τους θα έδειχναν πολύ καλύτερα σε πισί.Έιδικα για τη ροκ σταρ οι pcgamers ειναι πελάτες β διαλογής. Συμφωνω μαζι σου, αν μπεις στο section του Last of us θα καταλαβεις την αποψη μου για το game. Πες το κουσουρι μου, αν παρατηρησω κατι, το αναφερω. Δεν κρινω το game στην ουσια με τα λεγομενα μου,το οποιο ειναι ενα masterpiece αλλα γενικα το φαινομενο των 60 frames στις νεες μας κονσολες. Αυτο και τιποτα αλλο. Δεν προσπαθω να ισοπεδωσω ή να μειωσω τιποτα.
johnny77 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια.Σημερα παρελαβα το PS4 Destiny Bundle..Ακομα δεν προλαβα να το δω γιατι ειμαι στη δουλεια αλλα με μια γρηγορη ματια που εριξα στο περιεχομενο δεν βρηκα καποιο χαρτακι η κατι τελος παντων με τν κωδικο για τις 30 μερες Plus που δινει..Δωστε μου τα φωτα σας!! Αγόρασα το ps4 με το destiny και το voucher pass για 30 ημέρες psnplus δέν δουλεύει! έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Που ακριβως ειναι το pass γιατι εγω δεν το βρισκω καν!
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Που ακριβως ειναι το pass γιατι εγω δεν το βρισκω καν! Σε unboxing του Destiny White PS4 Bundle to σχετικό pass φαίνεται να βρίσκεται μέσα στη θήκη με το δισκάκι του Destiny.
johnny77 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Σε unboxing του Destiny White PS4 Bundle to σχετικό pass φαίνεται να βρίσκεται μέσα στη θήκη με το δισκάκι του Destiny. Αρα προφανως πρεπει να ανοιξω το δισκάκι για να πάρω τον κωδικό ε?
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Αν δεν το βρίσκεις αλλού, δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο τρόπο. Edit: Ένα από τα unboxing στο youtube (από to 3:35 ανοίγει τη θήκη με το δισκάκι) http://youtu.be/9U2zFRXUCOc?t=3m35s
gRim Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μεσα στο δισκακι είναι. Υπόψιν λειτουργεί μόνο σε όσους βάζουν πρώτη φορά plus. 1
Alex21121988 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Πρεπει να κανεις καινουριο psn account για να σου δωσει το plus. Και το δικο μου bunduru ειχε δωρο καποιες μερες plus και δεν ειχε πουθενα κωδικο. Λογικα ετσι γινεται αν δεν εχεις βρει και εσυ πουθενα κανεναν κωδικο.
Daemonos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 έχω διαθέσιμο psn plus που δέν μπορώ να το χρισημοποιήσω, το θέλει κάποιος?
ultralisk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 από το 2005 ακούμε για αυτό το παιχνίδι...πριν έρθει το PS3 Ευρώπη τελείωσε το PS3, κοντεύουμε 2ο έτος στο PS4 και ακόμα...πραγματικά έχει κουράσει 2
gRim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Από επίπεδα θορύβου οι κονσόλες σας πως τα πάνε; Από όταν το πήρα παρατήρησα ότι μετά από κάποια ώρα παιχνιδιού κάνει αρκετό θόρυβο σε σχέση με το ps3 slim αλλά όχι κάτι τρελό. Αυτό που με προβλημάτισε είναι που αρκετοί αναφέρουν ότι είναι τελείως αθόρυβο κανονικά. Στέκει κάτι τέτοιο ή είναι υπερβολές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις