broxopios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω international είναι το Paypal Για δες εδώ http://faq.en.playstation.com/app/answers/detail/a_id/6943/
broxopios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Οπότε η μόνη επιλογή που βλέπω εγώ αν δεν έχει κάποιος πιστωτική (όπως εγώ), είναι να αγοράσει US Playstation Network Cards. Έχετε κανένα online (έμπιστο) μαγαζί να προτείνετε? Λίγο που έψαξα, βρήκα το παρακάτω. Το ξέρετε? http://www.pcgamesupply.com/
Alex21121988 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Οπότε η μόνη επιλογή που βλέπω εγώ αν δεν έχει κάποιος πιστωτική (όπως εγώ), είναι να αγοράσει US Playstation Network Cards. Έχετε κανένα online (έμπιστο) μαγαζί να προτείνετε? Λίγο που έψαξα, βρήκα το παρακάτω. Το ξέρετε? http://www.pcgamesupply.com/ Δυστυχως αν και η paypal ειναι international αυτο δεν συμβαινει για την prepaid σου η οποια ειναι δηλωμενη μεν αλλα δεν αναγνωριζεται απο το ps store των ην.πολιτειων. Για καρτες psn εδω :http://www.maxplay.gr/
broxopios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Για καρτες psn εδω :http://www.maxplay.gr/ Ναι το έχω τσεκάρει αυτό το site, αλλά έχει μόνο των 10$. Αν αγοράσω παιχνίδι που κάνει 60$, θέλω 6 τέτοιες. Δεν βολεύει.
Alex21121988 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι το έχω τσεκάρει αυτό το site, αλλά έχει μόνο των 10$. Αν αγοράσω παιχνίδι που κάνει 60$, θέλω 6 τέτοιες. Δεν βολεύει. Αν θελεις πιο μεγαλες καρτες ρωτα τον διαχειριστη του site(απανταει σε ολους) αν εχει να σου δωσει. Δεν γνωριζω αλλο σαιτ περα του amazon που να πουλαει ανω των 10$ 1
Vole Maulder Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Για να λεμε τα πραγματα οπως ειναι, δεν τα λες και καθαρα 60αρια οσα games βγαινουν στο ps4. Λιγο παραπανω απο 35 με 40 ειναι ο μεσος ορος των frames που βλεπεις, και ειναι και ιδιαιτερα αντιληπτο. Επισης σχεδον καθε game που εχουν βγαλει στα 60, μετα απο λιγο διαστημα βγαζουν και ενα patch οπου σου προσθετουν την επιλογη των 30 fps cap γιατι πολλα απλα η κονσολα failαρει να τα κρατησει ακομα και τα 40 fps και πεφτει και κατω απο 20 πολλες φορες οπως τα Last of us, shadow fall, infamous. Τωρα ποιος φταιει για αυτο δεν μπορω να ξερω. H κονσολα δεν ειναι τοσο δυνατη οσο θελουν να την παρουσιαζουν (ειναι πολυ καλη για τα χρηματα της). Τα εχουμε ξαναπει αυτα. Καλο ειναι που προσπαθουν να πιασουν 1080p 60 fps αλλα αν το προβλημα δεν ειναι απο τους devs αλλα απο hardware limitation, τοτε σιγα σιγα θα αρχιζουν να μην εχουμε πολλα games στο μελλον στα 60 fps. Οι πιο πολλοι devs εχουν την αποψη οτι ειναι καλυτερα να κοψουν frames απο το να μειωσουν αναλυση. Hold your horses! Κάτω από 20; Πού και σε ποιο παιχνίδι το είδες αυτό; Το Last of Us, για αρχή, μια χαρά τα κρατάει τα 60, πλην κάποιων εξαιρέσεων. Τα άλλα δύο όντως δεν είναι 60άρια σε καμία περίπτωση, αλλά κάτω από 30 δε θυμάμαι να πέφτουν. Εκτός αν το 20 είναι typo, οπότε πάσο
Alex21121988 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Hold your horses! Κάτω από 20; Πού και σε ποιο παιχνίδι το είδες αυτό; Το Last of Us, για αρχή, μια χαρά τα κρατάει τα 60, πλην κάποιων εξαιρέσεων. Τα άλλα δύο όντως δεν είναι 60άρια σε καμία περίπτωση, αλλά κάτω από 30 δε θυμάμαι να πέφτουν. Εκτός αν το 20 είναι typo, οπότε πάσο Στο ιnfamous second son αν ''καβαλησεις'' το τρενο τα frames πεφτουν στα 18 με 15. Υπαρχει και σχετικο βιντεο στο youtube. Επισης αν προκαλεσεις χαος και καταστροφη, δεν τα κραταει επισης και τρεχει σε γενικο μεσο οσο στα 45. Στο first light το διορθωσανε αυτο και τρεχει καλυτερα. Στο last of us δυστυχως το 60αρι ειναι jerky και σε μερικες σκηνες επισης πρεπει να πεφτει στα 25 , το 30 frame cap option δεν το προτιμαω και ας εχει λιγο καλυτερες σκιασεις. Δεν ειμαι υπερβολικος, τωρα το παιζω το Last of us διοτι μου ηρθε η ορεξη να ξαναπαιξω στο grounded mode. Τρεχει πολυ καλα, δεν εχω παραπαπονο αλλα οπως ειπα μερικες φορες το βλεπεις οτι δεν τα κραταει. 1
Spartan117 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι το έχω τσεκάρει αυτό το site, αλλά έχει μόνο των 10$. Αν αγοράσω παιχνίδι που κάνει 60$, θέλω 6 τέτοιες. Δεν βολεύει. Amazon.com digital code http://www.amazon.com/gp/aw/d/B004RMK4P8?cache=c9782db4961868e9dfb8c810b3833b66&pi=SY200_QL40&qid=1410874364&sr=8-1#ref=mp_s_a_1_1 1
spartan29gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Στο ιnfamous second son αν ''καβαλησεις'' το τρενο τα frames πεφτουν στα 18 με 15. Υπαρχει και σχετικο βιντεο στο youtube. Επισης αν προκαλεσεις χαος και καταστροφη, δεν τα κραταει επισης και τρεχει σε γενικο μεσο οσο στα 45. Στο first light το διορθωσανε αυτο και τρεχει καλυτερα. Στο last of us δυστυχως το 60αρι ειναι jerky και σε μερικες σκηνες επισης πρεπει να πεφτει στα 25 , το 30 frame cap option δεν το προτιμαω και ας εχει λιγο καλυτερες σκιασεις. Δεν ειμαι υπερβολικος, τωρα το παιζω το Last of us διοτι μου ηρθε η ορεξη να ξαναπαιξω στο grounded mode. Τρεχει πολυ καλα, δεν εχω παραπαπονο αλλα οπως ειπα μερικες φορες το βλεπεις οτι δεν τα κραταει. Αφου υπαρχει επιλογη να το κλειδωσεις στα 30)οπωτε για πιο λογο κανεις παραπονα για τα φρειμς του παιχνιδιου?
rouxlas86 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ το last of us μέχρι στιγμής το βλέπω και πάει νερό, αν δω τίποτα στην πορεία θα ενημερώσω.
Vole Maulder Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Το Last of Us θυμάμαι πως είχε κάποια θέματα με κλειδωμένο το framerate στα 30. Στα 60 μια χαρά τρέχει. Εχεις κάποιο βίντεο που να το δείχνει ξεκλείδωτο να πέφτει στα 25; Εχεις βίντεο και για το Infamous όπου να πέφτει στα 15; Μου κάνει εντύπωση, επειδή αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα είχε κάνει πάρτι ο p3tran εδώ και μήνες, και δεν τον θυμάμαι να αναφέρει τίποτα Στο ιnfamous second son αν ''καβαλησεις'' το τρενο τα frames πεφτουν στα 18 με 15. Υπαρχει και σχετικο βιντεο στο youtube. Επισης αν προκαλεσεις χαος και καταστροφη, δεν τα κραταει επισης και τρεχει σε γενικο μεσο οσο στα 45. Στο first light το διορθωσανε αυτο και τρεχει καλυτερα. Στο last of us δυστυχως το 60αρι ειναι jerky και σε μερικες σκηνες επισης πρεπει να πεφτει στα 25 , το 30 frame cap option δεν το προτιμαω και ας εχει λιγο καλυτερες σκιασεις. Δεν ειμαι υπερβολικος, τωρα το παιζω το Last of us διοτι μου ηρθε η ορεξη να ξαναπαιξω στο grounded mode. Τρεχει πολυ καλα, δεν εχω παραπαπονο αλλα οπως ειπα μερικες φορες το βλεπεις οτι δεν τα κραταει. 3
Anastazio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Στο ιnfamous second son αν ''καβαλησεις'' το τρενο τα frames πεφτουν στα 18 με 15. Υπαρχει και σχετικο βιντεο στο youtube. Επισης αν προκαλεσεις χαος και καταστροφη, δεν τα κραταει επισης και τρεχει σε γενικο μεσο οσο στα 45. Στο first light το διορθωσανε αυτο και τρεχει καλυτερα. Στο last of us δυστυχως το 60αρι ειναι jerky και σε μερικες σκηνες επισης πρεπει να πεφτει στα 25 , το 30 frame cap option δεν το προτιμαω και ας εχει λιγο καλυτερες σκιασεις. Δεν ειμαι υπερβολικος, τωρα το παιζω το Last of us διοτι μου ηρθε η ορεξη να ξαναπαιξω στο grounded mode. Τρεχει πολυ καλα, δεν εχω παραπαπονο αλλα οπως ειπα μερικες φορες το βλεπεις οτι δεν τα κραταει. Είπαμε να λέμε καμία "ιστορία" να περάσει η ώρα αλλά εσύ το τερματησες αδερφέ... 1
Vole Maulder Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 http://youtu.be/nVLNVdkxYOE Εχει κι άλλα, και stress test, αλλά μιας και αναφέρθηκε το τρένο. Κάτω από τα 30 ξεκλείδωτο δεν το είδα να πέφτει σε όλο το βίντεο. Να μην ποστάρω κι από το Last of Us τώρα, υπάρχουν στο άλλο θέμα.
Alex21121988 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Το Last of Us θυμάμαι πως είχε κάποια θέματα με κλειδωμένο το framerate στα 30. Στα 60 μια χαρά τρέχει. Εχεις κάποιο βίντεο που να το δείχνει ξεκλείδωτο να πέφτει στα 25; Εχεις βίντεο και για το Infamous όπου να πέφτει στα 15; Μου κάνει εντύπωση, επειδή αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα είχε κάνει πάρτι ο p3tran εδώ και μήνες, και δεν τον θυμάμαι να αναφέρει τίποτα χαχαχα και ομως μου ειχε στειλει το επιμαχο βιντεο( αν το βρω γιατι ειναι πολυ πισω, θα το ποσταρω) και εδινε πονο xD Αφου υπαρχει επιλογη να το κλειδωσεις στα 30)οπωτε για πιο λογο κανεις παραπονα για τα φρειμς του παιχνιδιου? Δεν παραπονιεμαι , εξαλλου δεν ειπα πουθενα οτι σου χαλαει την ολη εμπειρια. Απλα το ανεφερα , κουβεντα να γινεται xD Παντως στα 30 πρεπει να παραδεχτεις οτι ειναι λιγο unplayable. To ειχα δοκιμασει και το εβγαλα κατευθειαν. Είπαμε να λέμε καμία "ιστορία" να περάσει η ώρα αλλά εσύ το τερματησες αδερφέ... Για να καταλαβεις τι εννοω με αυτα που εγραψα (καταρχην δεν ειμαι hater ή τιποτα τετοιο) το οτι αναφερθηκα στα frames, δλδ μην κολλατε στους αριθμους, δεν το πηγαινω εκει το θεμα, ειναι το feeling που μου δινει σε μερικα σημεια οταν πεφτει στα τοσα frames. Μπορει δλδ να πεφτει στα 28 και να μου φαινεται οτι εχει πεσει στα 18. Ειναι και ποσο ψιρας εισαι με τα games. Αυτο ειναι το κουσουρι μου, τι να κανουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις