rouxlas86 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Καλύτερα να σε βοηθήσουν άλλα παιδιά που είναι πιο έμπειρα γιατί εγώ το έχω λίγες μέρες το εργαλείο
Millennium Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Driveclub additional to regular PS Plus allocation, says Sony [update] PlayStation Plus members are getting the service's edition of Driveclub on top of next month's regular number of games, according to Sony Europe. That means the PS4 racer's lite edition is effectively a bonus for Plus subscribers, who can download and play it as well as the two PS4, two PS3 and two Vita freebies due monthly in the Instant Game Collection. 1
redarmada Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι και ναι. Αναλόγως το παιχνίδι Με εχει "κακομαθει" το pc οπου ολα τα παιχνιδια που εχω παιξει τρεχουν στα 60fps. ελπιζω να μην ξενερωσω με την κονσολα
redarmada Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Θα ξενερωσεις Εχε χαρη που θελω να παιξω τα exclusive
Fulgore Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εχε χαρη που θελω να παιξω τα exclusive Τα Exclusive δεν τα παιζεις για τα 60fps απο οσο θυμαμαι 1
redarmada Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Τα exclusive και στα 30fps να παιζουν τι να κανουμε,εγω απλα θελω να παρω την κονσολα για exclusive τιτλους της και μονο.Για ολα τα υπολοιπα παιχνιδια pc rules!
fakiris31 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Αγόρασα το ps4 με το destiny και το voucher pass για 30 ημέρες psnplus δέν δουλεύει! έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?και εγώ αλλά λογικά είναι γιατί έχω πλασ. Μάλλον θα είναι για αυτούς που δεν έχουν να δουνε την υπηρεσία
Darthvader Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εννοείται οτι οι 30 μέρες είναι για όσους δεν είναι συνδρομητές στο plus.
gkalas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εχε χαρη που θελω να παιξω τα exclusive Στο Uncharted η nauty dog είπαν οτι στοχεύουν στα 60 οποτε δε νομίζω οτι θα μας απογοητεύσει. Πάντως εχει αρκετά παιχνίδια στα 60 το ps4 οπότε δε θα μείνεις παραπονεμένος.
Alex21121988 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Για να λεμε τα πραγματα οπως ειναι, δεν τα λες και καθαρα 60αρια οσα games βγαινουν στο ps4. Λιγο παραπανω απο 35 με 40 ειναι ο μεσος ορος των frames που βλεπεις, και ειναι και ιδιαιτερα αντιληπτο. Επισης σχεδον καθε game που εχουν βγαλει στα 60, μετα απο λιγο διαστημα βγαζουν και ενα patch οπου σου προσθετουν την επιλογη των 30 fps cap γιατι πολλα απλα η κονσολα failαρει να τα κρατησει ακομα και τα 40 fps και πεφτει και κατω απο 20 πολλες φορες οπως τα Last of us, shadow fall, infamous. Τωρα ποιος φταιει για αυτο δεν μπορω να ξερω. H κονσολα δεν ειναι τοσο δυνατη οσο θελουν να την παρουσιαζουν (ειναι πολυ καλη για τα χρηματα της). Τα εχουμε ξαναπει αυτα. Καλο ειναι που προσπαθουν να πιασουν 1080p 60 fps αλλα αν το προβλημα δεν ειναι απο τους devs αλλα απο hardware limitation, τοτε σιγα σιγα θα αρχιζουν να μην εχουμε πολλα games στο μελλον στα 60 fps. Οι πιο πολλοι devs εχουν την αποψη οτι ειναι καλυτερα να κοψουν frames απο το να μειωσουν αναλυση. 2
apostoliak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Το παρήγειλα παιδιά. Θα χρειαστώ κάτι άλλο να αγοράσω που λείπει από το κουτί?
Daemonos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 και εγώ αλλά λογικά είναι γιατί έχω πλασ. Μάλλον θα είναι για αυτούς που δεν έχουν να δουνε την υπηρεσία Λές να παίζει τέτοιο θέμα? δεν θυμάμαι αν είχα κάνει πιο παλιά... νομιιιιιζω πως είχα βάλει πάλι έτσι μια κάρτα δοκιμαστικά Το παρήγειλα παιδιά. Θα χρειαστώ κάτι άλλο να αγοράσω που λείπει από το κουτί? Τί παρήγγειλες? να υποθέσω ps4? να αγοράσεις αυτά!! http://www.ebay.com/itm/10-Pairs-of-Joystick-Thumbstick-Caps-for-Sony-PlayStation-4-PS4-Controller-/231109775223
broxopios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα. Έχει αγοράσει κανείς από usa psn store? Αν δεν έχεις πιστωτική (αλλά μόνο debit), πως γίνεται η αγορά παιχνιδιού? Προσπάθησα με την debit card, αλλά δεν μου την κάνει δεκτή. Επίσης διάβασα για paypal ότι θέλει ο λογαριασμός paypal να είναι και από τη χώρα που κάνεις την αγορά. Δηλαδή να είναι usa για να αγοράσεις από usa store.
Προτεινόμενες αναρτήσεις