Vole Maulder Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι δεν μπορείς. Δοκίμασα τώρα με τον usa account που έχω να δω αν μπορώ να κατεβάσω τα δωρεάν του plus, αλλά μου λέει ότι πρέπει να αποκτήσω plus συνδρομή. Οπότε εγώ για να παίζω τα παιχνίδια μου έχω στον usa account από το Ευρωπαϊκό, τι πρέπει να κάνω? Γιατί ούτε καν τα demo δεν μπορώ να παίξω. Ενώ αν είμαι συνδεδεμένος στον usa, μπορώ να παίξω τα παιχνίδια του βασικού μου account. Για παράδειγμα τον usa account δεν τον έχω ως primary. Μπορώ να έχω primary στην ίδια κονσόλα πάνω από 1 account? ΟΚ, άρα σωστά νόμιζα για το πρώτο. Οσο για το δεύτερο, ναι, μπορείς να έχει πολλούς primary σε μία κονσόλα.
AntiCambeR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια 2 ερωτησεις: 1)Γραφετε οτι αν 1 game εχει αγοραστει με USA account τοτε δεν σας αφηνει να το παιξετε με αλλο Ευρωπαικο account.Δεν αφηνει επειδη τα 2 accounts ειναι διαφορετικο region,η επειδη εχεις κανει share?Το 2ο ισχυει λογω share. 2)Οταν ειμαι login με το κυριο account μου εχει τα παντα κλειδωμενα.Πρεπει να ειμαι sign in για να μου εχει ξεκλειδωμενα τα παντα.Απ'οτι θυμαμαι αυτο δεν γινοταν πριν κανω το share.Μπορουσα να τα παιξω ολα χωρις να ειμαι sign in.Το ειχα ψαξει στο ιντερνετ και διαβασα οτι απαιτει να εισαι sign in για να επιβεβαιωσει τα δικαιωμα τα σου,κατι σαν verified.
broxopios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Οσο για το δεύτερο, ναι, μπορείς να έχει πολλούς primary σε μία κονσόλα. Πως το κάνω? Τον Αμερικάνικο που δεν τον έκανα primary όταν τον δημιούργησα, μπορώ να τον κάνω τώρα? Και τι στην ουσία σημαίνει κάνω έναν account, primary?
Vole Maulder Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι απλά τα πράγματα με το share, δεν ξέρω γιατί μπερδευόμαστε κάθε λίγο Η ενεργοποίηση, ουσιαστικά, σημαίνει ότι δηλώνεις ποια είναι η κύρια κονσόλα σου. Ενας λογαριασμός μπορεί να έχει μόνο μία κύρια κονσόλα. Μία κονσόλα μπορεί να είναι κύρια σε πολλούς λογαριασμούς. Στην κύρια κονσόλα ενός λογαριασμού όλα μοιράζονται, παιχνίδια και Plus (το online gaming κομμάτι του μόνο). Οταν λέω παιχνίδια, εννοώ οτιδήποτε είναι αγορασμένο από το λογαριασμό, είτε είναι κανονικές αγορές είτε προσφορές είτε δωρεάν παιχνίδια του Plus. Με το λογαριασμό σου μπορείς να μπεις σε οποιαδήποτε άλλη κονσόλα - μη κύρια - αλλά εκεί μόνο εσύ μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια σου και για να το κάνεις αυτό πρέπει να είσαι online. Γι' αυτό με το share φαίνονται κλειδωμένα αν μπείτε με άλλο προφίλ στην κονσόλα σας. Επειδή δεν είναι η κύρια κονσόλα του λογαριασμού σας, είναι "άλλη". Η κύρια είναι του φίλου σας. Με λίγα λόγια, κάνοντας primary μια κονσόλα λες ότι "αυτή είναι η κύρια κονσόλα μου" ώστε να μπορείς εσύ και όλοι οι υπόλοιποι λογαριασμοί σε αυτήν να παίζουν τα παιχνίδια σου και να μοιράζονται τα online privileges του Plus. Ετσι λειτουργεί και το sharing. Είναι σαν να ανταλλάζετε κονσόλες με όποιον κάνετε gamesharing, τυπικά. 4
Phoenix7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 ερώτηση αν έχω σε ένα PSN account συνδεδεμένο το FIFA 14 origin Που έπαιζα Online. μπορώ με το ίδιο Origin account , αλλά σε άλλο PSN account, να συνδεθώ στο FIFA 15 ; γιατί θέλω να αγοράσω το FIFA 15 με secondary account που είναι πολύ πιο φθηνό
broxopios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή σήμερα στην ουσία ασχολήθηκα με τα accounts, αν έχεις plus στο κύριο account, μπορείς να κάνεις την αγορά με το δευτερεύον account (usa), και να παίξεις κανονικά το παιχνίδι και multiplayer από το βασικό σου account. Γιατί να το παίξεις από το δευτερεύον account? Εκτός αν έχεις λόγο.
Millennium Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 LittleBigPlanet 3 Gets a Metric Ton of New Information, Pictures and Videos on Creation Tools
AKISHELLAS1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια ενω υπαρχει ενος ετους ονλινε για να παιζεισ, το assasin γιατι δδν παιζει ονλινε κ λεει να αγορασεις συνδρομη σε μια αλλη εταιρια; την ubisoft μου φαινεται .
red1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 http://ps4daily.com/2014/08/1-tb-ps4/μούφα ή όχι...οχι οτι είναι δύσκολο να αλλάξεις HDD μόνος σου αλλά...
Alex21121988 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 http://ps4daily.com/2014/08/1-tb-ps4/ μούφα ή όχι...οχι οτι είναι δύσκολο να αλλάξεις HDD μόνος σου αλλά... Noμιζω το απαντησες μονος σου. Η αληθεια ειναι οτι , πολλα games δεν εχουμε στις καινουριες μας κονσολες αλλα free space 175 gb βλεπω στη δικη μου..
Daemonos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Αγόρασα το ps4 με το destiny και το voucher pass για 30 ημέρες psnplus δέν δουλεύει! έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?
redarmada Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω τα παιχνιδια τα τρεχει σε 30fps;
rouxlas86 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Αγόρασα το ps4 με το destiny και το voucher pass για 30 ημέρες psnplus δέν δουλεύει! έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Μήπως πήγες και έβαλες για χώρα διαμονής Αμερική για τις εκπτώσεις? Εγώ έτσι έκανα και δεν το έπαιρνε. Το έσβησα το account έκανα νέο και το δέχτηκε.
Daemonos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως πήγες και έβαλες για χώρα διαμονής Αμερική για τις εκπτώσεις? Εγώ έτσι έκανα και δεν το έπαιρνε. Το έσβησα το account έκανα νέο και το δέχτηκε. Που βλεπω τι χώρα έχω βάλει? αν σβήσω το account μου θα χάσω μερικά digital games που είχα πάρει στο ps3?
Προτεινόμενες αναρτήσεις