Daemonos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ακριβως επειδη τα περισσοτερα παιχνδια οταν παιζεις multi τοτε χρειαζονται μεγαλο bandwith της γραμμης. Αν τωρα η sony εχει φροντισει και ενω παιζεις και κατεβαζεις στο κατεβαζμα δινει πολυ μικρο bandwith τοτε οκ δεκτο αλλα δεν πιστευω οτι εχει κανει κατι τετοιο. Τα περισσότερα είναι single, με καποια features multi...
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν νομιζω. Π.χ. killzone, destiny(Μονο online), nba 2k14, fifa 14, pes 2014, battlefield 4, diablo 3, call of duty advanced warfare και αλλα πολλα. Τα παραπανω παιχνιδια οταν παιζεις online τοτε θελουν αρκετο bandwith οταν παιζεις campaign τοτε δεν θελουν καθολου ιντερνεντ.
hollow_83 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δε θελουν τοσο bandwidth οσο Ping, ασε που το Online εξαρταται απο το upload περισσοτερο απο το download, ουτως ή αλλως δε μαξαρει τη γραμμη το κατεβασμα απο το PSN. Εγω παντως μια χαρα παιζω και ακουω (ονλινε) και κατεβαζω και απο PSN. 2
Vole Maulder Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ακριβως επειδη τα περισσοτερα παιχνδια οταν παιζεις multi τοτε χρειαζονται μεγαλο bandwith της γραμμης. Αν τωρα η sony εχει φροντισει και ενω παιζεις και κατεβαζεις στο κατεβαζμα δινει πολυ μικρο bandwith τοτε οκ δεκτο αλλα δεν πιστευω οτι εχει κανει κατι τετοιο. Το bandwidth στο download δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Το upload δεν το τρώει ένα παιχνίδι που κατεβαίνει στο background. Επίσης, αυτό που δεν πιστεύεις ότι έχει κάνει, ακριβώς αυτό κάνει Σε stand by κατεβάζει πιο γρήγορα. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι εννοειτε οτι σε standby θα το κατεβαζει ποιο γρηγορα αφου δεν χρησιμοποιει για κατι αλλο οπως gaming τη γραμμη. Επισης ενα παιχνιδι χρειαζεται τοσο το upload οσο και το download για να παιξεις multi. Εχει τυχει σε κανεναν μερικες φορες να σκαλωσει η κονσολα σε κατι τετοιο?
Vole Maulder Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Nope, ακόμα και idle να είναι η κονσόλα ανοιχτή και να μην παίζεις τίποτα, κατεβάζει πιο γρήγορα σε stand by. Δε μου έχει τύχει τέτοιο σκάλωμα. Σε τι φάση παίχτηκε, μόλις την άναψες ή βγαίνονται από παιχνίδι/app στο dashboard; Και για πόση ώρα;
rouxlas86 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδιά πήγα να ανεβάσω ένα βιντεάκι αλλά κόλλησε στην gallery και δεν μπορώ να το διαγράψω.Καμιά ιδέα?
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Nope, ακόμα και idle να είναι η κονσόλα ανοιχτή και να μην παίζεις τίποτα, κατεβάζει πιο γρήγορα σε stand by. Δε μου έχει τύχει τέτοιο σκάλωμα. Σε τι φάση παίχτηκε, μόλις την άναψες ή βγαίνονται από παιχνίδι/app στο dashboard; Και για πόση ώρα; Μονιμα και παιχτηκε αν πας στους φιλους σου all(να εχεις πανω απο 100) και πας στον τελευταιο και μετα στον πρωτο και μετα παλι στον τελευταιο μερικες φορες και απο την πρωτη φορα που πας στον τελευταιο δειχνει μονιμα οτι φορτωνει τα στοιχεια αλλα μενει εκει και αν βγεις απο το μενου κανει αυτο που εδεικα στη φωτο ποιο πανω. Υπαρχει κανενα επισημο φορουμ ή οτιδηποτε αλλο να αναφερουμε bugs/issues της κονσολας? Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2014 από JUST-GAMER
vag.patrick Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 ρε παιδες , εχει δουλεψει κανεις σας ακουστικα για το ps4? εχει να προτεινει κατι καποιος?
Socratis_g Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 ο καιρός δείχνει τίγκα ψαρωτικός https://www.youtube.com/watch?v=csWu0sxhzrU#t=140
Anastazio Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 ο καιρός δείχνει τίγκα ψαρωτικός Έχω μεγάλη κάψα για αυτό το game,o σχεδιασμός των πιστών και του concept με επιλεκτικά κάποια super cars σε γαματες τοποθεσίες μου βγάζει μια needforspeedιλα από road&track εποχή μέχρι βαριά και το Porsche unleashed...χρόνια έχουμε να δούμε δυνατό arcade,από pgr εποχή! 1
AntiCambeR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Καθε φορα που κανω test internet connection στο PS4 μου βγαζει το ιδιο download αλλα διαφορετικο upload.Πχ κανω test και βγαζει 6,5 Mbps download και 0,700 Mbps upload.Στο καπακι παλι test και βγαζει το ιδιο ακριβως download και 0,400 upload. Οποτε αν κατα την διαρκεια του online παιχνιδιου το upload κανει σκαμπανεβασματα ισως αυτο μεταφραζεται σε μεγαλυτερο ping. Στο modem δειχνει οτι πιανει καπου 8,5 Mbps download και 0,800 upload. Γιατι στο PS4 πιανει 2 Mbps λιγοτερα σε σχεση με το PC στο download? Το upload για ποιον λογο δεν ειναι σταθερο στο PS4,ειναι θεμα γραμμης?Μπορει να μην ειναι σταθερο και στο PC? Οταν ειμαι στην σελιδα του modem και κανω ανανεωση σελιδας βγαζει τα ιδια αποτελεσματα,δεν αλλαζει το download η το upload.
pechlis13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Καθε φορα που κανω test internet connection στο PS4 μου βγαζει το ιδιο download αλλα διαφορετικο upload.Πχ κανω test και βγαζει 6,5 Mbps download και 0,700 Mbps upload.Στο καπακι παλι test και βγαζει το ιδιο ακριβως download και 0,400 upload. Οποτε αν κατα την διαρκεια του online παιχνιδιου το upload κανει σκαμπανεβασματα ισως αυτο μεταφραζεται σε μεγαλυτερο ping. Στο modem δειχνει οτι πιανει καπου 8,5 Mbps download και 0,800 upload. Γιατι στο PS4 πιανει 2 Mbps λιγοτερα σε σχεση με το PC στο download? Το upload για ποιον λογο δεν ειναι σταθερο στο PS4,ειναι θεμα γραμμης?Μπορει να μην ειναι σταθερο και στο PC? Οταν ειμαι στην σελιδα του modem και κανω ανανεωση σελιδας βγαζει τα ιδια αποτελεσματα,δεν αλλαζει το download η το upload. φιλε anticamber αν δεις κατω κατω στι σελιδα του internet test του ps4 εχει ενα * και λεει οτι το test δεν ειναι accurate μην περιμενεις να δεις απο κει ταχυτητες εμενα μου κανει σκαμπανεβασματα και στο down και στο up. Η γραμμη μου ειναι 18mbps down και 1mbps up αλλα στο PS4 μου βγαζει 12.5 με 14 στο down και 0.700 με 0.800 στο up. Δοκιμασε και με καλωδιο πιστευω εκει θα δεις καλυτερη συμπεριφορα αλλα και παλι δεν θα παρεις πραγματικες ταχυτητες. εγω εχω δει lag μονο οταν εχω μεγαλο ping σε speedtest που κανω απο PC η κινητο!
Spartan117 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.amazon.com/Killzone-Shadow-Fall-Digital-Code/dp/B00GMPJ7XS?ie=UTF8&s=videogames&pf_rd_p=1712831422&pf_rd_s=merchandised-search-7&pf_rd_t=101&pf_rd_i=1289533011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=15EE9YY6DT6D8YRDK3GM&ref_=acs_ux_tl_1_4_i_PSNTabNov22 15 ευρώ το shadow fall από αμερικανικο amazon, digital code για psn account αμερικής.
broxopios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα psn (Αμερικάνικο - Ευρωπαϊκό)? Έχω παρατηρήσει ότι τα παιχνίδια στο Αμερικάνικο Store μας βγαίνουν πιο φθηνά, εξαιτίας της συναλλαγής. Δηλαδή κοιτούσα το FIFA 15 και ενώ στο Ευρωπαϊκό store έχει 69.90€, στο Αμερικάνικο το δίνουν 59,90$ που στην ουσία βγαίνει 46€. Στην ουσία 24€ διαφορά. Αν έχουμε usa account και αγοράσουμε το παιχνίδι τι γίνεται με το online από τη στιγμή που έχουμε plus σε Ευρωπαϊκό account?
Προτεινόμενες αναρτήσεις