Petr0ss Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω καποιον αν αξιζει η αγορα +3 χρονια εγγυηση που δινουν τα public με 30 ευρω...
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καμια εξτρα εγγυηση μαγαζιου δεν αξιζει φιλε μου μα καμια. Aν εχουμε κρατησει καποια save files απο προηγουμενη κονσολα μας και τα περασουμε σε νεο mail και κονσολα θα δουλευουν ή οχι? Γινεται να απενεργοποιησουμε να στελνει email καθε φορα που κατεβαζουμε/αγοραζουμε κατι απο το psn store? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2014 από JUST-GAMER
ultralisk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω καποιον αν αξιζει η αγορα +3 χρονια εγγυηση που δινουν τα public με 30 ευρω... δεν μπορεί να σου πει κάποιος αν αξίζει ή όχι...είναι καθαρά δικό σου θέμα χώρια που είναι καθαρά θέμα τύχης αν σου χαλάσει η κονσόλα εκτός εγγύησης που τότε όντως θα σε συνέφερε να έχεις
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω απο προσωπικη πειρα και σε κονσολες αλλα και σε ασχετα πραγματα η εξτρα εγγυηση που δινουν τα μαγαζια ειναι απλα για να σου τρωνε τα λεφτα για το τιτποτα και το τονιζω για το τιποτα. Αν παθει το οποιο προιον εχεις παρει εξτρα εγγυηση κατι και ειναι μικρο το προβλημα τοτε οκ στο φτιαχνουν και συνηθως το μαγαζι αν ομως εχει κατι σοβαρο τοτε φιλε μου την εκατσες γιατι σε κανει μπαλακι ο ενας(μαγαζι) στον αλλον(επισημη αντιπροσωπεια προιοντος) και μετα αντε βγαλε ακρη. Βριζεις την ωρα και τη στιγμη που εδωσες λεφτα για αυτην την εξτρα εγγυηση. Αποψη μου που την ειπα και ποιο πανω μακρια απο οποιαδηποτε εξτρα εγγυηση που δινετε απο τον οποιονδηποτε. Εκτος αν αυτη την εξτρα εγγυηση την δινει ο επισημος αντιπροσωπος του προιοντος και οχι το οποιο μαγαζι.
fakiris31 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 λογικά ο φίλος εννοεί αν έχει κάποιος κάποια εμπειρία απο τα public με την εγγύηση αν τηρούν αυτά που λένε.
Socratis_g Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Petr0ss, on 12 Sept 2014 - 01:53 AM, said:Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω καποιον αν αξιζει η αγορα +3 χρονια εγγυηση που δινουν τα public με 30 ευρω... εμένα στα public μου ζητάγανε 50 ευρώ και τους εδωσα ένα @ 30 ευρώ είναι για κονσόλες που το τιμολόγιο γράφει μέχρι 300ευρώ νομίζω. κοινώς πιάνει μόνο τις παλιές. του ειπα κάντο μου ένα 30αρι και το κλείνω. μου είπε ότι δε γινότανε.
vrwmiaris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά πάλι έχουμε θέμα με θερμοκρασίες στο ps4 όπως στο 3; Παιδιά πάλι έχουμε θέμα με θερμοκρασίες στο ps4 όπως στο 3;
ultralisk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά πάλι έχουμε θέμα με θερμοκρασίες στο ps4 όπως στο 3; Παιδιά πάλι έχουμε θέμα με θερμοκρασίες στο ps4 όπως στο 3; όχι προς το παρόν όχι προς το παρόν 9
Socratis_g Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 φαντάσου σε πόσα φόρουμ θα το έχει κάνει copy paste.
vrwmiaris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 φαντάσου σε πόσα φόρουμ θα το έχει κάνει copy paste. Ξεφτερι φαίνεσαι
Petr0ss Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 λογικά ο φίλος εννοεί αν έχει κάποιος κάποια εμπειρία απο τα public με την εγγύηση αν τηρούν αυτά που λένε. Ναι παιδια αυτο εννοω, αν εχει γινει σε καποιον κατι ενω του ειχε ληξει η εγγυηση της σονυ και ειχε αυτη την εγγυση εγινε οσα λενε?
lak10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 γεια σας παιδια εχω τον Toshiba 1.5tb εχθες μου επαιζε το φιφα με σπασιματα και δεν φορτωνε τα εικονιδια στο dynamic menu σημερα ενω επαιζα destiny σε μια αποστολη μου εβλε loading και δεν φορτωνε λετε να τα φτυνει ο σκληρος? και στις περιπτωσεις εκανα RESTART και εστρωσε να αρχησω να ανυσηχω?
spartan29gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Saki παιδί μου, είδες καμιά διαφορά ? Παράδειγμα, τα βεντιλατέρια βαράνε λιγότερες υπερωρίες ? Dub sag ta ke In other news - για να μην νιώσουν μόνα τα παιδιά στο διπλανό θέμα με το XONE και ζηλεύουν (βλέπε: coil whine) , έχει γεμίσει το γιουτιουμπι και το 'νετ απο βιντεα και post σχετικά με το πόσο θορυβώδη είναι πολλά PS4...Ελαττωματικές παρτίδες να υποθέσω ? Απολαύστε : ^ 2 απο τα πολλά που κυκλοφορούν... Συγνωμη πια απο τα πολλα που κυκλοφορουν????????????????????τα βιντεακια που ανεβασες τα ειδες απο ποτε ειναι????????Δηλαδη μερικοι με το ετσι θελω προσπαθειτε να βγαλετε ποσοστο προβληματος και για το ps4??????οτι να ναι πραγματικα. Υ.Γ Την επομενη φορα βγαλτε και απο το λανσαρισμα του ps3 βιντεακια. το πρόβλημα με το xbox δεν είναι οτι είναι πολύ δυνατός ο ήχος γιατί δεν ήτανε αλλά ότι δεν είναι φυσιολογικό! τραγικό να κάνει τοση φασαρία. σε όλουςεέτσι κάνει η έχουνε κάποιο πρόβλημα αυτες οι 2 Πιο ειναι τραγικο?????????????????μια χαρα σωστα δουλευει το μηχανημα.Αυτο το μικρο ποσοστο υπηρχε περυσι στο λανσαρισμα του ps4 και μονο.
red1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε Spartan...μη σπάζεσαι παιδί μου, για μπλεϊστέσιο 4 πάω και εγώ...Υoutube είδες ? είναι τίγκα με σχετικά βίντεο...Στο άνδρο των καμμένων (βλέπε:neogaf) όπως επίσης και Eurogamer γίνεται (πάλι) λόγος για τον συγκεκριμένο θόρυβο (μιλάω για φρέσκες παρτίδες)Το οτι τα βιντεα είναι απο πέρυσι δεν έχει να πεί αναγκαστικά κάτι καθώς δεν έχει παίξει κανα χοντρό revision ακόμα στην κονσόλα...Μη συγχύζεστε με ανοησίες, για videogames μιλάμε, οχι για θέματα ζωής και θανάτου.
spartan29gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω καποιον αν αξιζει η αγορα +3 χρονια εγγυηση που δινουν τα public με 30 ευρω...Για εμενα προσωπικα αξιζει(για 30 ευρω παραπανω) Ρε Spartan...μη σπάζεσαι παιδί μου, για μπλεϊστέσιο 4 πάω και εγώ... Υoutube είδες ? είναι τίγκα με σχετικά βίντεο... Στο άνδρο των καμμένων (βλέπε:neogaf) όπως επίσης και Eurogamer γίνεται (πάλι) λόγος για τον συγκεκριμένο θόρυβο (μιλάω για φρέσκες παρτίδες) Το οτι τα βιντεα είναι απο πέρυσι δεν έχει να πεί αναγκαστικά κάτι καθώς δεν έχει παίξει κανα χοντρό revision ακόμα στην κονσόλα... Μη συγχύζεστε με ανοησίες, για videogames μιλάμε, οχι για θέματα ζωής και θανάτου. Για δωσε το λινκ απο το neogaf ωστε να δω αυτο που αναφερεις.Ενταξει μηχανηματα ειναι και σιγουρα θα υπαρχουν και ελατωματικες παρτιδες παντου.Απλα η γνωμη μου ειναι οτι τα ποσοστα και στις 2 καινουργιες κονσολες(xbox-one και ps4)ειναι σαφως μικροτερα σε σχεση με τις προηγουμενης γενιας. Υ.Γ Δεν σπαζομαι προσωπικα με εσενα!!!απλα δεν μου αρεσει να μεγαλοποιουμε θεματα και καταστασεις προς οφελος μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις