spartan29gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Και μια επιπλεον φωτο με σεταρισμενη την κονσολα.Καλες οι πρωτες εντυπωσεις απο το μηχανημα(με εντυπωσιασε το πολυ γρηγορο ινσταλ που κανει στα παιχνιδια)ιδιετερως σε σχεση με του ps3 ειναι μερα με την νυχτα σε αυτον τον τομεα.Το μονο πουμε ψιλοξενερωσε λιγο ειναι οι αναλογικοι του μοχλου(μου καθονται καπως πιο μικροι στα δαχτυλα μου!! σε σχεση με του χβοχ360 και ps3)Περιμενω να μου ερθουν τα καποτακια για το dual shock 4 απο ebay μερια!!ωστε να τα βαλω πανω για να προσθεσουν περισσοτερο ογκο στους αναλογικους. 1
red1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Για αρχή λέω : 1) Diablo 3 Ultimate2) MGS Ground Zeroes (αλήθεια, αξίζει τελικά ή είναι απλά demo επί πληρωμής όπως λένε μερικοί ? Πόσες ώρες βγάζει αμα τα κάνεις όλα?) 3) Warframe (F2P οπότε...) 4) Ιnfamous SS (αμα το βρω σε ξεφτίλα τιμή)Τι άλλο μάγκες ? Έχετε να προτείνετε κατι καλό ? Δεν έχω ιδέα τι εχει βγει απο indie κτλπ οπότε...Απο τιμές...Ελλάδα ή να την ψάξω απο αλλού ?
ultralisk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 αν δεν έχεις παίξει Last of us, δώσε προτεραιότητα σε αυτό 3
red1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 αν δεν έχεις παίξει Last of us, δώσε προτεραιότητα σε αυτό Eυχαριστώ φίλε Ultra αλλά το είχα τερματίσει στο PS3 Ωραίο παιχνιδάκι btw... Κάτι διάβαζα για Kingdom Under Fire 2 μέχρι τέλους του '14, ισχύει κάτι τέτοιο ? Θυμάμαι οταν είχα δει το trailer πριν καμια 4 χρόνια μου είχε πέσει το σαγόνι στο πάτωμα...Tα 2 πρώτα στο xbox ηταν παιχνιδάρες - ακόμα και το circle of doom το είχα γουστάρει πολύ στο 360... ^ ΗΗΝΝΝGGGGG Για να δούμε...
papeipa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Τραγικό σε λευκό....θυμίζει αυτά τα playstate και xlox που εχει το jumbo .
p07apo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Φωτογραφίες του PS4 white που βρήκα Εμένα πάντως μ' αρέσει το γα*&^%νο. Τι να πώ γούστα είναι αυτά. 1
Vole Maulder Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Για αρχή λέω : 1) Diablo 3 Ultimate 2) MGS Ground Zeroes (αλήθεια, αξίζει τελικά ή είναι απλά demo επί πληρωμής όπως λένε μερικοί ? Πόσες ώρες βγάζει αμα τα κάνεις όλα?) 3) Warframe (F2P οπότε...) 4) Ιnfamous SS (αμα το βρω σε ξεφτίλα τιμή) Τι άλλο μάγκες ? Έχετε να προτείνετε κατι καλό ? Δεν έχω ιδέα τι εχει βγει απο indie κτλπ οπότε... Απο τιμές...Ελλάδα ή να την ψάξω απο αλλού ? MGS θα σου βγάλει άνετα κάνα 6ωρο αν είσαι fan της σειράς και ασχοληθείς με τα πάντα. Ισως και παραπάνω αν πας για perfect runs. Ωστόσο, ίσως στη θέση σου να περίμενα λίγο μήπως το βγάλει σε bundle με το 5 ή σε κάνα Plus πριν την κυκλοφορία του 5. Υπάρχει και το Infamous First Light, που έχει 15 ευρώ, αν δε βρεις σε τιμή που να σου κάνει το SS. Από indies, εξαρτάται τι σου αρέσει. Υπάρχουν διάφορα καλά. Πρώτα απ' όλα, αυτά που έχουν δώσει στο Plus ώς τώρα τα έχεις πάρει ή όχι; Αν όχι, θα πρότεινα να τσεκάρεις Resogun σίγουρα (αν είναι της φάσης σου), Stick it to the Man, Towerfall (πολύ διασκεδαστικό για local multiplayer) και Strider. Και το Doki Doki ίσως, πολύ ίσως. Το προτείνω κυρίως επειδή εμένα μου άρεσε. Εχει trial, οπότε μπορείς να το δεις πώς είναι. Από το Warframe μην περιμένεις και πολλά πάντως. Ενα grindfest είναι με ελάχιστη ποικιλία σε περιβάλλοντα και ανύπαρκτη ιστορία (εκτός αν του παίρνει πάρα πολλές ώρες μέχρι να σ' την πει). Βέβαια, δε χάνεις τίποτα πέρα από χρόνο άμα το παίξεις, οπότε παίζεις και βλέπεις κι εσύ πώς θα σου φανεί. Για multi πάντως υπάρχει και το PvZ Garden Warfare πλέον, που είναι πολύ καλό και όχι ακριβό. Απλώς είναι μόνο multi. 1
Spartan117 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Για αρχή λέω : 1) Diablo 3 Ultimate 2) MGS Ground Zeroes (αλήθεια, αξίζει τελικά ή είναι απλά demo επί πληρωμής όπως λένε μερικοί ? Πόσες ώρες βγάζει αμα τα κάνεις όλα?) 3) Warframe (F2P οπότε...) 4) Ιnfamous SS (αμα το βρω σε ξεφτίλα τιμή) Τι άλλο μάγκες ? Έχετε να προτείνετε κατι καλό ? Δεν έχω ιδέα τι εχει βγει απο indie κτλπ οπότε... Απο τιμές...Ελλάδα ή να την ψάξω απο αλλού ? Diablo 3 ναι, θα σου κρατήσει αρκετές ώρες και είναι replayble μέχρι θανάτου. Το ground zeroes μπορείς να το νοικιάσεις, δεν είναι πολύ μεγάλο συνολικά. Το I:SS σου κρατάει 15~ ώρες άμα θες να πας και για platinum. Μπορείς να πάρεις το Infamous First Light επίσης, δυο πολύ όμορφα παιχνίδια με fun gameplay. Το Infamous είναι αρκετά εντυπωσιακό άμα θες να δεις τι ψαρια πιάνει το ps4. Μερικά screeshot που έβγαλα απο second son και first light: Μετά μπορείς να δεις το resogun, Destiny άμα πάρεις το bundle με το άσπρο Ps4. Το Metro Redux άμα δεν το έχεις παίξει είναι από τα καλύτερα bundle επίσης. 2
Millennium Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 DRIVECLUB season pass and free DLC plan detailed
Patapon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω καιρο αυτη την απορια,απο god of war 3 και τωρα με diablo 3 αλλα και αλλου θα γινεται,οταν δειχνει ενα βιντεο το παιχνιδι,intro η καποια αλλη σκηνη στην αλλαγη της εικονας αφηνει καποιες σκιες της προηγουμενης μεχρι να δειξει την επομενη,δηλαδη δειχνει μια σκηνη και μολις μαυριζει η εικονα φαινονται καποιες σκιες,τι ειναι αυτο? λογικο η οχι?
hollow_83 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Τι τηλεοραση εχεις ? Γιατι αυτο το φαινομενο δε το εχω παρατηρησει σε κανενα PS που εχω χρησιμοποιησει, και ακουγεται ειτε για Retention των plasma, ειτε για ghosting. Eπισης μηπως εχεις ανοιχτα τα εφε μηχανης της τηλεορασης και προσθετει εξτρα interpolation και σου δημιουργει αυτα τα φαινομενα ?
Patapon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Κατι με την τηλεοραση παιζει με τη φωτεινοτητα κλπ ρυθμισεις...οχι προβλημα με ps η την tv...απλα δεν ξερω πως λεγεται!
red1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 To PS4 παίζει PS2HD classics ? Παράδειγμα, Godhand/Gungrave 2 Overdose ? Επίσης, το Οkami HD συγκαταλέγεται σ'αυτά ή είναι digital τίτλος PS3 ? Το παίζει το PS4 ?
Vole Maulder Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Το βλέπεις κανείς άλλος στην τηλεόρασή σου αυτό; Μήπως το κάνουν τα μάτια σου;
Patapon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αι ρε...στα βιντεακια το εχω δει 2 φορες τοσα χρονια,αφηνει ιχνη της προηγουμενης εικονας...τελος παντων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις