Alex21121988 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μια χαρά δουλεύει στον Ελληνικό, και εγώ αυτό κάνω. Δλδ γινεται να παρουμε plus απο το αμερικανικο ps store(αρα και πιο φτηνα λογω συναλλαγματος) και να παιζουμε απο το ευρωπαικο κανονικα ε? Κατι αλλο τωρα, πως βαζεις funds στο wallet σου στο αμερικανικο store? Κανεις αυτη την διαδικασια που ανεφερα πιο πανω? Εdit: Ok με προλαβε ο Vole. Δεν παιζει προβλημα με τις psn καρτες? Απλα τις αγοραζω με την prepaid μου, παιρνω εναν κωδικο και μετα παω στο store και μπαινει? Τπτ αλλο δεν χρειαζεται να κανω ετσι?
vag.patrick Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω παλι νεος στο destiny ,για την ωρα ευχαριστημενος....αργοτερα δε ξερω... ναι ,δν αντεξα...το πηρα.... 1
Raiden5 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραια Thanks αυτο ηθελα να ξερω, γνωριζα οτι γινετε να παιρνεις παιχνιδια απο το αμερικανικο να τα παιζεις στο δικο σου προφιλ, αλλα δεν το ειχα δοκιμασει για καποιο online παιχνιδι κ ηθελα να σιγουρευτώ. Κ θα δοκιμάσω να δω αν μοιραζεται κ το plus
spartan29gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Σημερα ηρθε και το δικο μου!!οπιος γουσταρεις ας με κανει add!!!!! air23gr. 5
mtzs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εdit: Ok με προλαβε ο Vole. Δεν παιζει προβλημα με τις psn καρτες? Απλα τις αγοραζω με την prepaid μου, παιρνω εναν κωδικο και μετα παω στο store και μπαινει? Τπτ αλλο δεν χρειαζεται να κανω ετσι? Οι προπληρωμενες καρτες απ οσο γνωριζω ειναι region specific. Λειτουργουν ακριβως οπως το περιγραφεις αλλα για ελληνικο λογαριασμο πρεπει να αγορασεις καρτα απο Ελλαδα (η για Ελληνικο region). Του maxplay ειναι οκ για εδω και συμφερουν Δηλαδη δε γινεται να παρεις καρτα απο αμερικη και να τη βαλεις σε λογαριασμο ελληνικο (αυτο ειναι τσεκαρισμενο), οπως και το αντιστροφο. Ας πει και ο Vole βεβαια, μιας και αυτος παιζει μπαλα μεταξυ δυο regions αν εχει δοκιμασει κατι 1
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αν κανω boradcast ενα παιχνιδι και παραλληλα ειμαι σε ενα party chat οχι δικο μου πως μπορω να δηλωνω σε ποιο απο τα δυο να ακουνε τη φωνη μου?Στο party chat ή στο broadcast ή αν γινεται και στα δυο.
Socratis_g Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 ελα ζηλεψα, . θα βάλω και εγώ φωτογραφία. πήγα 08/09 20,45 και το πήρα. λίγο πριν κλείσουνε. το βράδυ που το πήρα το αφησα ενα 6ωρο σερί, το ίδιο και χθες. αν είναι να σκάσει κάτι να το προλάβω στο doa. γενικά θα το πατήσω την πρώτη εβδομάδα. to destiny εννοείται οτι έφαγε πούλημα στα καπάκια. και μου βγήκε η κονσόλα 350. 2
mikele13- Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 παιδες το demo του fifa15 δεν εχει σκασει μυτη ακομα,τι γινεται???
Vole Maulder Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Οι προπληρωμενες καρτες απ οσο γνωριζω ειναι region specific. Λειτουργουν ακριβως οπως το περιγραφεις αλλα για ελληνικο λογαριασμο πρεπει να αγορασεις καρτα απο Ελλαδα (η για Ελληνικο region). Του maxplay ειναι οκ για εδω και συμφερουν Δηλαδη δε γινεται να παρεις καρτα απο αμερικη και να τη βαλεις σε λογαριασμο ελληνικο (αυτο ειναι τσεκαρισμενο), οπως και το αντιστροφο. Ας πει και ο Vole βεβαια, μιας και αυτος παιζει μπαλα μεταξυ δυο regions αν εχει δοκιμασει κατι To maxplay έχει κάρτες και για US, γι' αυτό του το πρότεινα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Η μπαταρία του ps4 controller γιατί κρατάει μόνο 10 ώρες?
red1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 το destiny είναι digital η cd? Βlu ray δισκάκι φίλε
fakiris31 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ καλό αυτό που δεν το έχει ψηφιακό. αλλά ακόμα κολλαω και υο σκέφτομαι για τον απλό λόγο και για κάποιους άκυρος λόγος ότι η σονυ δίνει 1 έτος εγγύηση. ... απλα μετά απο το ότι xbox μπορεί να πάρει καιρο μέχρι να βρεις κονσόλα χωρίς πρόβλημα άρχισα να το σκέφτομαι και να κάνω τη προσευχή μου να μην πάθει τίποτα. ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις