Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά δουλεύει στον Ελληνικό, και εγώ αυτό κάνω.

Δλδ γινεται να παρουμε plus απο το αμερικανικο ps store(αρα και πιο φτηνα λογω συναλλαγματος) και να παιζουμε απο το ευρωπαικο κανονικα ε?

Κατι αλλο τωρα, πως βαζεις funds  στο wallet σου στο αμερικανικο store? Κανεις αυτη την διαδικασια που ανεφερα πιο πανω? 

Εdit: Ok με προλαβε ο Vole. Δεν παιζει προβλημα με τις psn καρτες? Απλα τις αγοραζω με την prepaid μου, παιρνω εναν κωδικο και μετα παω στο store και μπαινει? Τπτ αλλο δεν χρειαζεται να κανω ετσι?

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραια Thanks αυτο ηθελα να ξερω, γνωριζα οτι γινετε να παιρνεις παιχνιδια απο το αμερικανικο να τα παιζεις στο δικο σου προφιλ, αλλα δεν το ειχα δοκιμασει για καποιο online παιχνιδι κ ηθελα να σιγουρευτώ.

Κ θα δοκιμάσω να δω αν μοιραζεται κ το plus

Δημοσ.

Εdit: Ok με προλαβε ο Vole. Δεν παιζει προβλημα με τις psn καρτες? Απλα τις αγοραζω με την prepaid μου, παιρνω εναν κωδικο και μετα παω στο store και μπαινει? Τπτ αλλο δεν χρειαζεται να κανω ετσι?

Οι προπληρωμενες καρτες απ οσο γνωριζω ειναι region specific. Λειτουργουν ακριβως οπως το περιγραφεις αλλα για ελληνικο λογαριασμο πρεπει να αγορασεις καρτα απο Ελλαδα (η για Ελληνικο region). Του maxplay ειναι οκ για εδω και συμφερουν

Δηλαδη δε γινεται να παρεις καρτα απο αμερικη και να τη βαλεις σε λογαριασμο ελληνικο (αυτο ειναι τσεκαρισμενο), οπως και το αντιστροφο.

Ας πει και ο Vole βεβαια, μιας και αυτος παιζει μπαλα μεταξυ δυο regions αν εχει δοκιμασει κατι

• Like 1
Δημοσ.

Αν κανω boradcast ενα παιχνιδι και παραλληλα ειμαι σε ενα party chat οχι δικο μου πως μπορω να δηλωνω σε ποιο απο τα δυο να ακουνε τη φωνη μου?
Στο party chat ή στο broadcast ή αν γινεται και στα δυο.

Δημοσ.

ελα ζηλεψα, . θα βάλω και εγώ φωτογραφία. πήγα 08/09 20,45 και το πήρα. λίγο πριν κλείσουνε.

99fl2e.jpg

το βράδυ που το πήρα το αφησα ενα 6ωρο σερί, το ίδιο και χθες. αν είναι να σκάσει κάτι να το προλάβω στο doa. γενικά θα το πατήσω την πρώτη εβδομάδα.

to destiny εννοείται οτι έφαγε πούλημα στα καπάκια. και μου βγήκε η κονσόλα 350.

• Like 2
Δημοσ.

Οι προπληρωμενες καρτες απ οσο γνωριζω ειναι region specific. Λειτουργουν ακριβως οπως το περιγραφεις αλλα για ελληνικο λογαριασμο πρεπει να αγορασεις καρτα απο Ελλαδα (η για Ελληνικο region). Του maxplay ειναι οκ για εδω και συμφερουν

Δηλαδη δε γινεται να παρεις καρτα απο αμερικη και να τη βαλεις σε λογαριασμο ελληνικο (αυτο ειναι τσεκαρισμενο), οπως και το αντιστροφο.

Ας πει και ο Vole βεβαια, μιας και αυτος παιζει μπαλα μεταξυ δυο regions αν εχει δοκιμασει κατι

To maxplay έχει κάρτες και για US, γι' αυτό του το πρότεινα ;)

Δημοσ.

Πολύ καλό αυτό που δεν το έχει ψηφιακό. αλλά ακόμα κολλαω και υο σκέφτομαι για τον απλό λόγο και για κάποιους άκυρος λόγος ότι η σονυ δίνει 1 έτος εγγύηση. ... απλα μετά απο το ότι xbox μπορεί να πάρει καιρο μέχρι να βρεις κονσόλα χωρίς πρόβλημα άρχισα να το σκέφτομαι και να κάνω τη προσευχή μου να μην πάθει τίποτα. ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...