mtzs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Αμα θελετε ωραιο shooter παρτε το Metro Redux. Απλα πραγματακια. Ειδικα το 2033 για οσους δεν το εχουν παιξει σε πισι η Χ360 ειναι αλλη κλαση με τα καλα γραφικα. Και απο γραφικα και gameplay. Και κολλημενο 60αρι για οσους τους και τα fps. Οσο για το Last Light, καθησα και το συγκρινα με την εκδοση του pc στα 1080p 60fps με 660ti. Το πισι γονατιζει και 60 δε βγαζει με τη καμια. Στο ΠΣ4 τρεχει απροβληματιστα. 3
Spartan117 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Το πηρα στο PC το redux 16 ευρώ και μπορώ να πω ότι μου άρεσε παρα πολύ, η ατμόσφαιρα ειδικά δεν υπάρχει. Δεν τα είχα ακουμπήσει κιόλας τα Metro πριν το redux, καπάκι μου ήρθε το πακέτο.
red1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Πιο generic shooter δεν γίνεται ρε bros,λίγο common sense δηλαδης,το παιχνίδι απευθύνεται για τους 15-20 ετών του έτους 2014 που δεν έχουν παίξει ένα κάρο scifi themed shooters,εγώ ξερνάω και πλήττω θανάσιμα. Δε θυμάμαι ποσά χρόνια έχουν περάσει από τότε που αναρωτιόμουν γιατί το halo είχε επιτυχία τόση. Αμα θελετε ωραιο shooter παρτε το Metro Redux. Απλα πραγματακια. Ειδικα το 2033 για οσους δεν το εχουν παιξει σε πισι η Χ360 ειναι αλλη κλαση με τα καλα γραφικα. Και απο γραφικα και gameplay. Και κολλημενο 60αρι για οσους τους και τα fps. Οσο για το Last Light, καθησα και το συγκρινα με την εκδοση του pc στα 1080p 60fps με 660ti. Το πισι γονατιζει και 60 δε βγαζει με τη καμια. Στο ΠΣ4 τρεχει απροβληματιστα. Μπράβο παιδιά μου, μπράβο...Πως φαίνονται οι γέροι του forum... To Μetro ρε μαγκες όμως δεν έχοι Μουλκτιπλέϊερ για να κάμνης ΧΕΝΤΣΟΤ και να μαζευις XP για να γίνεις αρχι-Στρατηγιστερ με 454278 πρεστιζζζ !1!1! Πειτε μου, ΠΩΣ θα πουλήσει ? ε ? -------------------- Παιδιά πέρα απο τον χαβαλέ, αυτή η συζήτηση υποθέτω έχει ξαναγίνει : αυτά που πουλάνε είναι "podosfairakia", ραλλάκια και ΜΠΑΜ headshot σε 1ο πρόσωπο...πως να το κάνουμε δηλαδή...Αντε ΟΚ, και τα ετήσια reskin του Αss.Creed της φοβερής μας Ubisoft... Παιχνίδια τα οποία βασίζονται στο multiplayer για να τα παίρνει ο κοσμάκης...δείτε την μόδα των τελευταίων ετών οπου εταιρείες πήγαν και χώσανε multiplayer σε άκυρους πραγματικά τίτλους που σε καμία περίπτωση δεν χρειαζόταν MP...Aπλά, το χώνανε για να μην χάσουν πωλήσεις/φράγκα απο το εμπόριο ανταλλαγών/μεταχειρισμένων... FIFA/KALL OF DIUTYYY/GRANDE TURISMA/GTA και δώσε multiplayer στο λαό... Destiny : ενα online-μονο (απαιτείται μόνιμη σύνδεση) άδειο loot'em up παιχνίδι, παρόλα αυτά, ο τίτλος με τις περισσότερες προ-πωλήσεις στην ιστορία του gaming...Eντομεταξύ, ιστορικοί και πραγματικά πρωτοποριακοί τιτλοι (για την εποχή τους) όπως Shenmue...ούτε πούλησαν, ουτε και θα δούμε sequel ποτέ των ποτών... Eγώ προσωπικά θλίβομαι, αν αυτό είναι το μέλλον του gaming...
fakiris31 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ποιο είναι το περίεργο. ο άλλος σκέφτεται θα νοικιάσωενα ππαιχνίδι και θα το τερματίσω σε ενα σκ και δεν θα το αγοράσω γιατί αφού το τερματίσω σε ενα σκ αν το αγοράσω θα εχω 70 και 50 ευρω να κάθονται εν αντιθέσει θα παω να πάρω ενα παιχνίδι που θα παίζω πάνω απο ενα χρόνο γιατι έχει online και ανταγωνισμό. ποιο είναι το θλιβερό και το περίεργο? αν δεν ξεκινούσαν τα παιχνίδια με 50 και 70 ευρω θα πουλουσαν και τα άλλα. 70 ευρω ο άλλος τα βγάζει σε πόσες μέρες θα τα δωσει να παρει ενα παιχνίδι που θα του βγάλει ενα σκ ενω μπορει με 5 ευρω βαριά να το νοικιάσει και να το τερματισει υ.γ. δεν μου αρέσει το destiny.
Spartan117 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Με την Activision να είναι πίσω από το Marketing δεν εκπλαγηκα καθόλου ότι το Destiny έκανε πολλα pre-order. Και δεν μιλάμε για κακό παιχνίδι, το gameplay μια χαρά είναι, τα προβλήματα του τα έχουμε αναφέρει αρκετές φορες. Οποιαδήποτε εταιρία ξοδεύει 400 + εκατομμύρια σε marketing θα δει καλές προπωλήσεις, ξέρουμε πως δουλεύει η φάση.
garrett156 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 αυτην την δυσκοιλιοτητα με το online τοσα χρονια απο μερικους ποτε δεν την καταλαβα...ο φιλος πανω λεει ενταξει περα απο το χαβαλε....και εχει κατεβασει ενα τονο χολη και κομπλεξισμο απεναντι στα online καθε ειδους....η μ α ρ τ ο ν 2
red1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ποιο είναι το περίεργο. ο άλλος σκέφτεται θα νοικιάσωενα ππαιχνίδι και θα το τερματίσω σε ενα σκ και δεν θα το αγοράσω γιατί αφού το τερματίσω σε ενα σκ αν το αγοράσω θα εχω 70 και 50 ευρω να κάθονται εν αντιθέσει θα παω να πάρω ενα παιχνίδι που θα παίζω πάνω απο ενα χρόνο γιατι έχει online και ανταγωνισμό. ποιο είναι το θλιβερό και το περίεργο? αν δεν ξεκινούσαν τα παιχνίδια με 50 και 70 ευρω θα πουλουσαν και τα άλλα. 70 ευρω ο άλλος τα βγάζει σε πόσες μέρες θα τα δωσει να παρει ενα παιχνίδι που θα του βγάλει ενα σκ ενω μπορει με 5 ευρω βαριά να το νοικιάσει και να το τερματισει υ.γ. δεν μου αρέσει το destiny. Φακίρη, δεν με έπιασες φίλε... Αυτό που εννοώ είναι το εξής : Έχω γνωστούς που είπαν "σιγα να μην πάω να αγοράσω το Red Dead Redemption" - πρόσεξε, το Red dead έτσι ? παιχνίδι που σου βγάζει ΠΟΛΥ χαλαρά ενα 50-ωρο...Δλδ τι διάολο, πρέπει ολα τα singleplayer να έχουν κόσμο όπως αυτους της Bethesda με ατελείωτο padding/γέμισμα για να χτυπήσουν 200-ωρο και να πείς "ναι ΟΚ" ? Στην τελική, το RDR είχε και multiplayer... Aυτά είναι τα ίδια παλικάρια που κάθε χρόνο σταθερά, δίνουν ραντεβού τον Νοέμβρη με την Activision για το επόμενο reskin του "καλλ οφ ντιούτη" στα 60€...Η το FIFA...ή το Assasin's Creed...Γίνομαι αντιληπτός ? Έχει να κάνει με προκαταλήψεις και συνήθειες και όχι αναγκαστικά με γούστο ή με το πόσο φουσκωμένο είναι το πορτοφόλι σου. Θυμάμαι πριν καμια 10-ριά+ χρόνια που στο Ελλαδιστάν το gaming ηταν αποκλειστικά για "αντικοινωνικούς" (για να μην μιλήσω για 20+ χρόνια πριν)...Ε, ήσουν μακάκας φίλε αμα έπαιζες κανα' rpg/fighting game/whatever αλλά...το Pro evo - pro evo...μη ξεχνιόμαστε έτσι ? Οχι playstation, Pro-evo station έπρεπε να λεγόταν η κονσόλα... Καταλαβαίνεις τι λέω ? ολα έχουν να κάνουν με μόδες και συνήθειες (κατ'εμέ). Fast-forward 15 χρόνια μετά : Αυτα που πουλάνε ΠΡΕΠΕΙ να έχουν multiplayer αλλιώς...no κοκό για τις εταιρείες φίλτατε...βάλε και το οτι είναι σε 1ο πρόσωπο εξακολουθεί να πουλάει ακόμα (αλήθεια, γιατί ?) και...επιστρέφουμε σ'αυτό που έλεγα και πριν. Φυσικά και δεν δικάζω καθώς ο καθένας πάει και αγοράζει οτι γουστάρει η ψυχούλα του αλλά τα γεγονότα, γεγονότα... Συμφωνω οτι μερικά SP δεν αξίζουν την 60-άρα (καινούργια), παράδειγμα, το shadows of the damned το καραγούσταρα, ωραία αισθητική (για το είδος του), καλό καφρο-χιούμορ, θεϊλα soundtrack απο τον θεούλη Yamaoka, καλο(ουτσικο) gunplay αλλά...6-7 ωρίτσες μονο, μαζί σου αδερφέ, εννοείται πως πας για ενοικίαση. Το ίδιο με τον "καλυτερότερο-ZOMG-CITIZEN KANE OF GAMING" τίτλο που ακούει στο όνομα Last of Us : αρκετά ωραίο game και με καλή διάρκεια (18ωρίτσες μου πήρε στο hard) αλλά μετά τον τερματισμό το πήγα πίσω στο 7even.Το MP του δεν με ενδιέφερε καθόλου οπότε...ενοικίαση. @ Garett : Πριν καμιά 8-ριά χρόνια στο είχα ξαναπεί και σε άλλο forum φίλτατε, πρέπει Α) να μάθεις να χρησιμοποιείς άλλες λέξεις, κοινώς, εμπλούτισε το λεξιλόγιο σου γιατί τα "κομπλεξισμός" και "χολή" ουδεμια σχέση έχουν με το θέμα, Β) Μην τα παίρνεις ολα τόσο προσωπικά Γ) Μάθε να δέχεσαι και άλλες απόψεις πλην των δικών σου και Δ) αν είναι να κάνεις διάλογο/αντιλογο με κάποιον καλό θα κάνεις να γράφεις πάνω απο 1-2 σειρές κάθε φορά... Τις ευλογίες μου 1
JUST-GAMER Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Πουλαει κανεις μοχλο για το ps4 σε καλυτερη τιμη απ' οσο κοστιζει καινουργιος? Αν ναι ας μου στειλει προσωπικο μυνημα.
iceblazer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα καινουριος στο playstation που ειναι καλυτερα να φτιαξω acccount στην ελλαδα ή να βαλω καμια αλλη χωρα?
Raiden5 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Στο αμερικανικο προφιλ που εχω βλεπω οτι το φιφα 15 εχει μολις 45 ευρω (59$) λογικα αν το αγορασω απο εκει θα μπορω μετα να παιζω κανονικα online στο ελληνικο μ προφιλ? κ οι δυο λογαριασμοι ειναι activate as primary στην κονσολα.
Alex21121988 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Θα πρεπει να εχεις και plus λογικα για να παιξεις online(?) Δεν ξερω καταρχην αν το plus θα ισχυει και για το ευρωπαικο και το αμερικανικο. Λογικα σε ενα απο τα δυο θα ισχυει μιας και προκειται για διαφορετικο region. Επιπλεον, ακομα και να ισχυει ο μονος τροπος που μπορεις να βαλεις funds στο us psn store απο οτι εχω διαβασει ειναι μεσω psn cards που κανουν μονο για το αμερικανικο store και με ενα κολπο μεσω ενος σαιτ νομιζω που λεγεται borderlinx για να φαινεται οτι ειναι οντως αμερικανικο το account. Αν μπορει καποιος που να ξερει περισσοτερα να μας δωσει τα φωτα του.
Spartan117 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω Plus στο ελληνικό προφιλ μονο Μια χαρά δουλεύει στον Ελληνικό, και εγώ αυτό κάνω.
Vole Maulder Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Αν είναι ενεργοποιημένη η κονσόλα στο προφίλ θα μπορείς να παίξεις με το άλλο προφίλ. Το Plus κι εγώ δεν είμαι σίγουρος αν μοιράζεται μεταξύ regions, αλλά αφού θες να παίζεις online με το ελληνικό δε κι έχεις Plus σε αυτό ΟΚ θα είσαι. Οταν το κάνεις τσέκαρε αν μπορείς να παίξεις online με το αμερικανικό προφίλ, να δούμε αν τελικά μοιράζεται το Plus και μεταξύ regions πάντως. Επίσης, funds μπορείς να βάζεις πολύ εύκολα μέσω καρτών από εδώ http://www.maxplay.gr/οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις