Spartan117 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Από ότι έχω δει μέχρι στιγμής από τα livestream του Destiny δείχνει σαν να είναι ίδια η Beta + 2 maps. Αν και μου άρεσε η Beta δεν ξέρω άμα θέλω να το πάρω ακόμα, ειδικά full price... Ενοικίασα και το Diablo 3 Ultimate Evil που έπαιξα πρώτη φορα στο Ps4 και κόλλησα άσχημα, σε τρεις μέρες έφτασα level 70 paragon 31 Demon Hunter... Ουσιαστικά τέλος του μηνα είμαι ανάμεσα σε αγορά Diablo ή Destiny. Και τείνω προς Diablo. Η Demon Hunter που έκανα Έχει buff + 400% dps κανονικά είναι στα 283k Έχω να φάω τέτοιο κόλλημα με παιχνίδι αρκετό καιρό. Ποτε δεν έπαιξα Diablo πριν το Diablo 3 στο Ps4 οποτε δεν μπορώ να πω πως είναι συγκριτικά με τα προηγούμενα, απλά μου άρεσε σαν game αυτό καθεαυτό. 2
red1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Από ότι έχω δει μέχρι στιγμής από τα livestream του Destiny δείχνει σαν να είναι ίδια η Beta + 2 maps. Αν και μου άρεσε η Beta δεν ξέρω άμα θέλω να το πάρω ακόμα, ειδικά full price... Ενοικίασα και το Diablo 3 Ultimate Evil που έπαιξα πρώτη φορα στο Ps4 και κόλλησα άσχημα, σε τρεις μέρες έφτασα level 70 paragon 31 Demon Hunter... Ουσιαστικά τέλος του μηνα είμαι ανάμεσα σε αγορά Diablo ή Destiny. Και τείνω προς Diablo. Η Demon Hunter που έκανα Έχει buff + 400% dps κανονικά είναι στα 283k Έχω να φάω τέτοιο κόλλημα με παιχνίδι αρκετό καιρό. Σπαρτιάτη μια απο τα γίδια...Βλέπω τόση ώρα το Destiny stream του Giant bomb και...Η λέξη "φόρμουλα" έρχεται κατα νου - κάτι σαν τα παιχνίδια της Ubi... Τελείως άψυχη και μη οργανική παρουσιάση, όλα είναι μενού, μενού, μενού, κλικ, κλικ, κλικ (για να δεχτείς αποστολές), τα npc...είναι και αυτά ενα μενού κτλπ κτλπ... Οι δε μάχες...(ψευτο) Halo (τα animation σε 3ο πρόσωπο είναι lol btw) με κλασσικά grind στοιχεία (λέγε με borderlands/generic MMO)...Ο κόσμος επίσης φαίνεται άδειος...φτάνεις στο objective, κρατάς τετράγωνο πατημένο και στους καπακους κάνεις πάλι teleport στο διαστημόπλοιο/citadel... Δεν το νιώθω ρε φίλε, δεν ξερω - ιδίως για full τιμή...Aμα θέλω shooter loot'em up παίζω και Warframe κούτρα... Με βλέπω να το πουλάω και να παίρνω D3U και εγώ
Spartan117 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό που με εκνευρίζει απίστευτα στο Destiny είναι όλα τα loading, όπως και το έχω ξαναπεί. Ότι και να κανεις περιμένεις 40 δευτερόλεπτα κοιτώντας loading screen. Τουλάχιστον στο Diablo τα loading screen κρατάνε 3 δευτερόλεπτα. Προφανώς μιλάμε για διαφορετικά παιχνίδια αλλα και πάλι τα loading screen του Destiny είναι απαράδεκτα.
Vole Maulder Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Χίλια ευχαριστώ φίλε μου Σχετικά με το stream του Giant Bomb...Αν και δεν τους γουστάρω καθόλου λένε αυτό ακριβώς που πίστευα και φοβόμουν : " the square game"...Οι μισές αποστολές καταλήγουν στο να πρέπει να κρατήσεις το τετράγωνο (κουμπί) πατημένο πάνω απο terminal/computer/whatever και...voila'...G-A-M-E-P-L-A-Y λέμε... Οι άλλες μισές είναι "σκότωσε Χ αριθμό εχθρών"... Δεν ξέρω ρε μάγκες, αμα δεν έπαιζε ο ντόρος της Bungie το παιχνίδι στην παρούσα/τωρινή του φάση θα έπαιρνε 6-άρια και 7-άρια (το πολύ) απο τους "ειδικούς", είναι αυτό που έλεγα στο προηγούμενό μου Post. Το Warframe κάνει (σχεδόν) το ίδιο μεν αλλά τουλάχιστον εκείνο είναι και F2P... ---------------------- Miα τελευταία ερώτηση σχετικά με την δημιουργία λογαριασμού στο PSN : Βλέπω διάφορους στο XBOXONE να δημιουργούν US λογαριασμούς για ευνόητους λόγους (περισσότερο περιεχόμενο στο marketplace και φτηνότερο), συμφέρει/γίνεται το ίδιο στο PS4 ή υπάρχει πρόβλημα ? Προφανώς και οι προ-πληρωμένες κάρτες/PS PLUS θα πρέπει να είναι και της αντίστοιχης χώρας στην οποία δηλωνουμε το gamertag μας, απο εκει και πέρα όμως ? Ευχαριστώ Γιατί, βρε, τι σου έκαναν οι duders και δεν τους πας καθόλου; Πάντως, όπως τον έκοψα τον Τζεφ, κάνα 3άρι στα 5 θα του βάλει το πολύ. Το παιχνίδι είναι άψυχο όσο δεν πάει. Στον αμερικανικό λογαριασμό θα κάνεις activate την κονσόλα ως primary και μετά θα μπορείς να παίζεις ό,τι παιχνίδια αγοράζεις σε αυτόν με τον κανονικό σου λογαριασμό (αν έχεις άλλον δηλαδή).
vag.patrick Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 οποιος αγαπα με προσθετει στο ps4 για diablo.... 1
RedPanda Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) edit: άκυρο ! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2014 από RedPanda
spacecowboy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 so... any (first) thoughts about destiny? το πηρε κανεις?πως του φανηκε?
Spartan117 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν το έχω, αλλα από ότι έκατσα και είδα 3 ώρες μοιάζει ολόιδιο με την beta. Οποιον του άρεσε η beta το αγοράζει, οποιον δεν του άρεσε περιμένει και βλέπει. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2014 από Spartan117 1
spacecowboy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 την beta την ειχα παιξει χμ μια ωρα?(λογο ελλειψης χρονου τοτε) αλλα με τρωει η τσεπη μου να το παρω η οχι το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω και reviews around o well θα περιμενω i guess
Alex21121988 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Θα πρεπει να περιμενεις καμια εβδομαδα για ενα full review. Εγω περιμενω review απο τον AngryJoe, οχι φυσικα για να με πεισει/αποθαρρυνει να το αγορασω, απλα σε πολλα games η κριτικη του ειναι σωστη κατα την γνωμη μου. 2
Vole Maulder Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγώ τον Τζο και τον Τζεφ περιμένω να δω τι θα πουν. Βέβαια, μετά από το 4ωρο stream του Τζεφ χτες, δε βλέπω να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα από το beta, απλώς έχουν επιβεβαιωθεί οι λόγοι για τους οποίους ακύρωσα το pre-order. Μιλάμε για το flop της χρονιάς άνετα (για να μη πω τίποτα παραπάνω) ή ιδέα μου είναι; 1
kostiger Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Φλοππυ ντισκ. Βρωμαει πολυ η δουλεια..Τιτλο μεγαλου βεληνεκους και εκτοπισματος, κατα την ταπεινη μου γνωμη, ακομα δεν εχουμε δει σε κανενα συστημα τρεχουσας γενιας. Καλο Οκτωβρη και βλεπουμε.. 2
Alex21121988 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγώ τον Τζο και τον Τζεφ περιμένω να δω τι θα πουν. Βέβαια, μετά από το 4ωρο stream του Τζεφ χτες, δε βλέπω να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα από το beta, απλώς έχουν επιβεβαιωθεί οι λόγοι για τους οποίους ακύρωσα το pre-order. Μιλάμε για το flop της χρονιάς άνετα (για να μη πω τίποτα παραπάνω) ή ιδέα μου είναι; Το ειχα γραψει πολλες σελιδες πισω οτι δεν μου γεμιζει το ματι το Destiny. Απλα περιμενα να παιξω την beta οπου επισης δεν σχολιασα, αφου περιμενα να βγει κανονικα το game. Φυσικα και δεν προκειται να κρατησω μονο τις κριτικες του Joe/Jeff (oι οποιοι συνηθως εως παντα εχουν δικιο). Θα πρεπει να το παρω στα χερια μου να παιξω καποιες ωρες για να σχηματισω δικη μου αποψη. Μπορει κατι να μου αρεσει και να κολλησω. Απο τα βιντεο που βλεπω τωρα, δεν με κανει να θελω να παω για αγορα δυστυχως... 2
Anastazio Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Πιο generic shooter δεν γίνεται ρε bros,λίγο common sense δηλαδης,το παιχνίδι απευθύνεται για τους 15-20 ετών του έτους 2014 που δεν έχουν παίξει ένα κάρο scifi themed shooters,εγώ ξερνάω και πλήττω θανάσιμα. Δε θυμάμαι ποσά χρόνια έχουν περάσει από τότε που αναρωτιόμουν γιατί το halo είχε επιτυχία τόση. 2
Spartan117 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δε θυμάμαι ποσά χρόνια έχουν περάσει από τότε που αναρωτιόμουν γιατί το halo είχε επιτυχία τόση. Το Halo είχε ένα ολοκληρωμένο single player κομμάτι + το multiplayer του που είχε αρκετή φάση. Το destiny είναι mmo fps που βασίζεται σχεδόν εξ' ολοκληρου στο multiplayer κομμάτι του. Εγώ όλα τα campaign του Halo τα έχω τερματίσει καμια 3-4 φορες σε διαφορετικές δυσκολίες χωρίς να κουράζουν λόγο gameplay που σου δίνει πολλές δυνατότητες να κανεις διαφορετικά πράματα σε κάθε playthrough. Εγώ περίμενα κάτι σε Halo από το Destiny. Δεν λέω, η Beta δεν μου άφησε αρνητικές εντυπώσεις, αλλα δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα κιόλας. Θα το τσιμπήσω λογικά σε κανα black friday sale που θα έχουν οι αμερικανοι. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2014 από Spartan117 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις