Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ από ψημένος που ήμουν κατέληξα στο πολύ χλιαρό μετά από (και) την beta του. Πολύ ωραία shooting mechanics και controls, ωραία vistas και ατμόσφαιρα, αλλά η δομή του πάσχει πολύ από MMO-ίτιδα. Ακύρωσα και το pre-order και τώρα περιμένω να βγει να δω τι ρόλο θα βαράει, να το παίξουν και 2-3 άτομα που εμπιστεύομαι από το press και θα δω μετά αν θα το αγοράσω ή θα περιμένω να φτάσει σε κάνα 20λιρο. Επειδή αν είναι όπως το είδα στο beta δε δίνω περισσότερα. 

• Like 3
Δημοσ.

εμενα κανα δυο που ρωτησα(παλικαρια που εμπιστευομαι γιατι πανω κατω εχουμε το ιδιο γουστο και απαιτησεις στο gaming ) μου ειπαν πολυ καλα λογια για την Beta... αλλα θυμομουν εσενα συγκεκριμενα vole οτι ειχες ξενερωσει και για αυτο ρωταω....τεσπα....δε νομιζω να χει χαασουρα γιατι και να μην μου αρεσει παλι θα μπορεσω να το πουλησω....

Δημοσ.
Έπαιξα γύρω στις 20 ώρες την beta. Το Destiny είναι mmofps. Μην περιμένεις single player της προκοπης, θα εκπλαγώ άμα έχει καλο story.

Έχει αρκετή φάση να παίζεις με φίλους όμως, άμα σου αρέσει το multiplayer/pve raids τότε θα σου αρέσει. Μπορείς να περιμένεις και καμια 10 μέρες να δεις πως αρέσει στα άτομα που θα το αγοράσουν.

• Like 1
Δημοσ.

To destiny δε με τρέλανε απο όσα έχω δει. απλα για τα σημερινά δεδομένα τα 399 ειναι καλή τιμή. δεδομένου ότι τον αλλο μήνα μαζί με παιχνίδι θα πάει στα 440 πάλι. μετα θα σκάσουν τα driveclub, uncharted του χρόνου. δλδ θα αρίχει να κινήται η φάση. δεν το παίρνεις και θα κάθεται.

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε αν κουφια η ωρα παθει κατι η κονσολα και δεν μπορει να ξανανοιξει τοτε στη νεα κονσολα που θα παρεις κανεις πρωτα deactive και μετα κανεις activate τη νεα κονσολα σωστα?

Σε ευχαριστω πολυ

Ωραιος Γρηγορη.Καλοριζικο.

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Εγώ από ψημένος που ήμουν κατέληξα στο πολύ χλιαρό μετά από (και) την beta του. Πολύ ωραία shooting mechanics και controls, ωραία vistas και ατμόσφαιρα, αλλά η δομή του πάσχει πολύ από MMO-ίτιδα. Ακύρωσα και το pre-order και τώρα περιμένω να βγει να δω τι ρόλο θα βαράει, να το παίξουν και 2-3 άτομα που εμπιστεύομαι από το press και θα δω μετά αν θα το αγοράσω ή θα περιμένω να φτάσει σε κάνα 20λιρο. Επειδή αν είναι όπως το είδα στο beta δε δίνω περισσότερα. 

Vole, Αγαπάω σε...το αυτό ακριβώς.... :D

Προσωπικά, το Destiny μου φαίνεται ενα crossover μεταξύ Borderlands (μπλιαχ) και *insert generic ΜΜΟ εδώ*...

Το Hype είναι τεράστιο κύριοι - συγχωρέστε με αν ακούγομαι κυνικός αλλά στα 30-φεύγα πλέον, έπειτα απο χιλιάδες € πεταμένα σε games τόσα χρόνια τώρα έχω μάθει πλέον να μην πιστεύω ούτε τον "τύπο", ούτε τους "ειδικούς"/reviewers ούτε τίποτα/κανέναν...

Μιλάμε για τις ίδιες ατομάτζες που κάθε χρονο δίνουν στα call of dut-ια, FIFA και Αss.Creed 8-άρια και 9-άρια και που έδωσαν στο GTA IV τον τίτλο του "Citizen Kane του gaming" (κλαίω ρε, κλαίω)...

Aμα ακούγαμε αυτούς μόνο δεν θα παίζαμε τίποτα άλλο εκτός απο FIFA/Call of duty/Halo/GTA...συγγνώμη αλλά θέλω και τα "μέτρια" games μου όπως MGS rising, Vanquish, Max Anarchy, Βayonetta, Demon's souls κτλπ κτλπ...games με ψυχούλα ρε παιδί μου, πως το λένε...

Eχω αυτή την αίσθηση οτι το Destiny δυστυχώς ανήκει στην 1η κατηγορία (βλέπε επίσης : Titan fall) : εκατομμύρια ξοδεμένα σε διαφημιστικές καμπάνιες για την δημιουργία hype/πληρωμή/λάδωμα reviewers με το αποτέλεσμα να είναι απλά "χλιαρό" - προσέξτε, δεν λέω σε καμιά περίπτωσηη πως το game είναι "κακό" ή "χάλια" απλά κύριοι, έχουμε φτάσει στο σημείο πιστεύω που το "χλιαρό"  εχει καταντήσει η  νορμάλ/αποδεκτή απ'όλους κατάσταση αρκεί φυσικά να συνοδεύεται το εκάστοτε πολυδιαφημισμένο προϊόν απο Α) γυαλιστερά γραφικά και Β) τεχνητό hype... 

To αστείο της όλης υπόθεσης ? με βλέπω για το Destiny bundle οπως είπα και σε άλλο post λόγω της δελεαστικής τιμής του πακέτου...

Φέρτε μου Bloodborne ΤΩΡΑ να θυσιάσω νεαρές παρθένες :D :D

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως μπορώ να πω όντας fan της σειράς Halo το soundtrack του Destiny μου άρεσε πάρα πολύ. Απλά θα ήθελα ένα game που να διαχωρίζει το single player από το multiplayer. Το Destiny μοιάζει υπερβολικά σαν ένα mmo για τα γούστα μου.

Όπως είπα όμως, με παρέα σίγουρα έχει πλακα μιας και στο gameplay επίπεδο δεν έχει πολλά προβλήματα.

Δημοσ.

Toυ Marty είναι η μουσική η...? Απ'οτι θυμάμαι, είχε φύγεi απο την Bungie, σωστά ?

Ναι δικια του ειναι στο παιχνιδι!!απλα τα σπασανε μεταξυ τους  προς το τελος  πριν βγει το παιχνιδι επισημος.

• Like 1
Δημοσ.

Κύριοι, ερώτηση : Όταν κάνεις link το FB account με το PSN account/gametag, μπορείς να μπλοκάρεις χρήστες που δεν είναι "φίλοι" σου/στο friends list σου απο το να βλέπουν το πραγματικό σου όνομα/φωτογραφία στο προφίλ ?

Δημοσ.

Εμενα αυτο που με κέρδισε στην beta του Destiny ειναι οτι εχει στοιχεια MMO, αντιθέτως αν ηταν ενα κλασικο FPS δεν θα μ αρεσε, αλλα ετσι θα του δώσω μια ευκαιρια αργοτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Κύριοι, ερώτηση : Όταν κάνεις link το FB account με το PSN account/gametag, μπορείς να μπλοκάρεις χρήστες που δεν είναι "φίλοι" σου/στο friends list σου απο το να βλέπουν το πραγματικό σου όνομα/φωτογραφία στο προφίλ ?

Για να δουν το κανονικό σου όνομα και τη φώτο του φατσοβιβλίου πρέπει να σου κάνουν real name request. Με απλό friend request βλέπουν μόνο το PS id σου και τη φώτο που έχεις σε αυτό.

Το πρόβλημα το Destiny δεν είναι αυτό το ψευτο-shared world always online χαρακτηριστικό. Αυτό, αν γίνει σωστά, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτο (πχ. Journey, Souls games). Το πρόβλημα, κατ' εμέ, είναι το πόσο κατακερματισμένο φαίνεται το παιχνίδι και πόσο ασύνδετες είναι οι αποστολές "ιστορίας". Και πόσο ίδιες είναι όλες, ό,τι και να κάνεις. Και το exploration, που αρχικά μου είχε κάνει καλή εντύπωση, στην πραγματικότητα είναι ένα τεράστιο grindfest χωρίς να σου δίνει το παραμικρό context για κίνητρο. 

Τουλάχιστον έτσι ήταν στο Beta. Εχω και τρέχει δύο ώρες τώρα στο background το stream του Giantbomb, να δω μήπως έχει αλλάξει κάτι, αλλά ώς τώρα - αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο φεγγάρι - είναι ακριβώς το ίδιο. 

• Like 1
Δημοσ.

Για να δουν το κανονικό σου όνομα και τη φώτο του φατσοβιβλίου πρέπει να σου κάνουν real name request. Με απλό friend request βλέπουν μόνο το PS id σου και τη φώτο που έχεις σε αυτό.

Το πρόβλημα το Destiny δεν είναι αυτό το ψευτο-shared world always online χαρακτηριστικό. Αυτό, αν γίνει σωστά, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτο (πχ. Journey, Souls games). Το πρόβλημα, κατ' εμέ, είναι το πόσο κατακερματισμένο φαίνεται το παιχνίδι και πόσο ασύνδετες είναι οι αποστολές "ιστορίας". Και πόσο ίδιες είναι όλες, ό,τι και να κάνεις. Και το exploration, που αρχικά μου είχε κάνει καλή εντύπωση, στην πραγματικότητα είναι ένα τεράστιο grindfest χωρίς να σου δίνει το παραμικρό context για κίνητρο. 

Τουλάχιστον έτσι ήταν στο Beta. Εχω και τρέχει δύο ώρες τώρα στο background το stream του Giantbomb, να δω μήπως έχει αλλάξει κάτι, αλλά ώς τώρα - αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο φεγγάρι - είναι ακριβώς το ίδιο. 

Χίλια ευχαριστώ φίλε μου :)

Σχετικά με το stream του Giant Bomb...Αν και δεν τους γουστάρω καθόλου λένε αυτό ακριβώς που πίστευα και φοβόμουν : " the square game"...Οι μισές αποστολές καταλήγουν στο να πρέπει να κρατήσεις το τετράγωνο (κουμπί) πατημένο πάνω απο terminal/computer/whatever και...voila'...G-A-M-E-P-L-A-Y λέμε...

Οι άλλες μισές είναι "σκότωσε Χ αριθμό εχθρών"...

Δεν ξέρω ρε μάγκες, αμα δεν έπαιζε ο ντόρος της Bungie το παιχνίδι στην παρούσα/τωρινή του φάση θα έπαιρνε 6-άρια και 7-άρια (το πολύ) απο τους "ειδικούς", είναι αυτό που έλεγα στο προηγούμενό μου Post.

Το Warframe κάνει (σχεδόν) το ίδιο μεν αλλά τουλάχιστον εκείνο είναι και F2P...

----------------------

Miα τελευταία ερώτηση σχετικά με την δημιουργία λογαριασμού στο PSN :

Βλέπω διάφορους στο XBOXONE να δημιουργούν US λογαριασμούς για ευνόητους λόγους (περισσότερο περιεχόμενο στο marketplace και φτηνότερο), συμφέρει/γίνεται το ίδιο στο PS4 ή υπάρχει πρόβλημα ? Προφανώς και οι προ-πληρωμένες κάρτες/PS PLUS θα πρέπει να είναι και της αντίστοιχης χώρας στην οποία δηλωνουμε το gamertag μας, απο εκει και πέρα όμως ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Sony Will Have 23 PS4 Games, 15 PS Vita Games and 2 PS3 Games Playable at TGS

Below you can check out the list of the titles available on the show floor, all of which will be playable. Of course the list doesn’t include possible surprises and newly announced titles, as those are normally not revealed prior to the show itself.

PS4

• Minecraft: PS4 Edition
  • Astebreed
  • One Upon Light
  • Octodad: Dadliest Catch
  • Guilty Gear Xrd – Sign -
  • EA Sports UFC
  • FIFA 15
  • Resident Evil 2: Revelations
  • Dead or Alive 5: Last Round
  • Bladestorm: The Hundred Years War & Nightmare
  • Pro Evolution Soccer 2015
  • Omega Quintet
  • Bloodborne
  • Destiny
  • Driveclub
  • The Order: 1886
  • Playroom
  • Little Big Planet 3
  • Earth Defense Force 4.1
  • Disgaea 5
  • Dragonball Xenoverse
  • The Evil Within
  • The Lego Movie Videogame
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...