Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο αυτα που εγραψες οντως εχεις πεταξει το 80% των games που εχουμε ή θα βγουνε xD.. Ουσιαστικα αν καταλαβα καλα μονο το Destiny και το Bloodborne σε ενδιαφερει να παιξεις πιο πολυ. To αν αξιζει δεν νομιζω οτι μπορει να στο απαντησει κανεις εδω. Ειναι καθαρα υποκειμενεικο το θεμα. Αλλος θα αγορασει το ps4 για το ανερχομενο uncharted και αλλος για το halo θα παει για το xbone. H κοπελα μου θα παει να αγορασει ενα ps4 μονο και μονο για να παιξει το Kingdom Hearts 3. Εγω το αγορασα γιατι ειμαι φανατικος των infamous και το πηρα με το buddle που ειχε βγει.

Τα κανονικα πακετα ps4 περιλαμβανουν κονσολα, χειριστηριο, hdmi καλωδιο ,καλωδιο για το χειριστηριο, καλωδιο για την τροφοδοσια της κονσολας, ακουστικα τυπου hands free (με να δηλαδη ακουστικο) και οτι παιχνιδι περιλαμβανει το buddle που εχεις διαλεξει. Αν εχω ξεχασει κατι, ας το σηπληρωσει καποιος.

Φίλε Αλέξη σ'ευχαριστώ ;)

Κοιτα, γέρος άνθρωπος είμαι όποτε "κουράζομαι" εύκολα...Δεν μπορώ FPS no.456467454873434 και racing game no.87435689345...Tα υπόλοιπα όλα είναι open-world απότι φάινεται και...δένει το γλυκό :mrgreen:  (ακόμα χειρότερα αμα είναι copy-pasta grind open -world της Ubisoft).

Eπίσης, έπειτα απο σχεδόν 8 χρόνια καψίματος στο Live και PSN...δεν μπορώ άλλο να με αποκαλούν @ράπη/Εβραίο/σκατ@/αδερφή κτλπ κτλπ απο 9χρονα που γίνανε δολοφόνιστερ λόγω του εκάστοτε COD αν με πιάνεις...κοινώς, εχω ΣΙΧΑΘΕΙ και το multiplayer...

Δεν είναι μόνο το κράξιμο, είναι το lag, τα λοιπά exploits, το spam-άρισμα απο τύπους που έχουν μάθει κάθε γωνιά του χάρτη επειδή το μόνο που κάνουν είναι να παίζουν vidjya όλη την μέρα κτλπ τκλπ...Αλλη συζήτηση αυτή βέβαια οπότε... :D

Πλέον είμαι του singleplayer, είτε αυτό είναι επιληπτικό combo-based action (DMC/NG) είτε RPG είτε κανα παιχνιδάκι με ιστορία γενικά...

Θα μΕ πείς, "μα το Destiny είναι FPS" , ορθά, είναι όμως sci-fi και έχει απίστευτο κατ'εμέ artwork οπότε λέω να κάνω την εξαίρεση...Ενα Ground Zeroes επίσης δε με χαλάει στα 28€, κανα κουτραντάν Warframe και ΟΚ, κανα Indie δεν έχει που να παίζεται στο PSN ?

Όπως προανέφερα, η τιμή του bundle είναι που με εβαλε στο trip, αν σκεφτείς πως στα 400 γιούρια βρίσκεις την κονσόλα μόνο...Αυτό με τα αναλογικά και τον θόρυβο της κονσόλας όμως με βάζει όπως και να'χει λίγο σε σκέψεις...

Thanks

ΥΓ : Ρε παιδιά, τι διάολο παίζει με τις τιμές των current-gen παιχνιδίων ? 70€ ? Πάμε καλά ? Next-gen Πλαφόν κρίνοντας απ'το οτι και στο εξωτερικό οι τιμές έχουν ανέβει ( Zavvi κτλπ)

• Like 2
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενοχλειτε κανενας απο το θορυβο που κανει η κονσολα ειδικα μετα απο καποιες ωρες παιχνιδιου?

Οκ αν εχεις λιγο δυνατα την τηλεοραση δεν το ακους αλλα αν την εχεις σιγα ή στο mute τοτε το ακους και μαλιστα πολυ.

Κανει θορυβο λογω του τυπου του ανεμιστηρα που φοραει.

Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο τραγικός ο θόρυβος. Επίσης, ποιος παίζει παιχνίδια στο mute?! 

Αν θες να ενοχληθείς από κάτι θα ενοχληθείς, αυτό νομίζω. Και όχι, δεν κάνει όσο θόρυβο έκαναν τα πρώτα 360 :P

Στα υπόλοιπα, τώρα, αν σε ψήνει το Destiny και ούτως ή άλλως σκοπεύεις να το πάρεις για Bloodborne και Witcher, τσίμπα τώρα το bundle, με τη λογική που είπες, ότι δε θα έχει πέσει η τιμή ώς τότε. 

Επιπλέον, βάσει όσων λες - κυρίως ότι είσαι του single player και των rpg - αν είναι να πάρεις κονσόλα, μάλλον για PS 4 πας, καθώς έχει καλύτερο ιστορικό όσον αφορά τα single player παιχνίδια η Sony. Και εφόσον σου άρεσε το PGR, έχε υπόψη σου το DriveClub. Ακόμα δεν ξέρει κανείς τι ρόλο θα βαράει στο gameplay, αλλά υπάρχει pedigree από PGR από πίσω. Και θα δώσουν και μια έκδοσή του στο Plus δωρεάν όταν κυκλοφορήσει, οπότε θα μπορείς να το τσεκάρεις και ο ίδιος. 

Το Ground Zeroes, btw, είναι κοντά στις 10 λίρες μεταχειρισμένο στο Amazon, δε χρειάζεται να το πληρώσεις καινούργιο. 

Οσο για τις άλλες τιμές, που λες, εγώ νομίζω πως η απάντηση και η λογική τους κρύβεται στο gamesharing, εν μέρει. Ως τώρα ό,τι παιχνίδι έχω ψηφιακό το έχω πληρώσει, πρακτικά και ουσιαστικά, 30-35 ευρώ, επειδή τα παίρνω μαζί με ένα φίλο μου. Το ίδιο ίσχυε και στην προηγούμενη γενιά. Παίζουν, επίσης, αρκετά συχνές προσφορές. Αν θέλεις retail εκδόσεις, σίγουρα κοιτάς από έξω κι όχι από Ελλάδα. Και σίγουρα όχι από Zavvi :P

Τα αναλογικά είναι το μόνο πραγματικό θέμα, αλλά κι αυτό παρακάμπτεται πολύ εύκολα και φτηνά αν σου προκύψει. Πέρα από την αντοχή του λαστίχου (και την τοποθέτηση, για όσους προτιμούν τις θέσεις του Χμποχ) έχουν πολύ καλή αντίσταση, πάντως, καμία σχέση με του 3. Γενικά, το χειριστήριο είναι μεγάλη αναβάθμιση από το 3. 

• Like 1
Δημοσ.

Κανει θορυβο λογω του τυπου του ανεμιστηρα που φοραει.

Τι εννοεις ακριβως?

Δηλαδη ειναι φυσιολογικο να κανει αυτον τον θορυβο?

Αν το παω πισω στη sony-hellas επειδη κανει θορυβο θα μου πουνε στανταρ οτι αυτο ειναι φυσιολογικο ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο τραγικός ο θόρυβος. Επίσης, ποιος παίζει παιχνίδια στο mute?! 

Αν θες να ενοχληθείς από κάτι θα ενοχληθείς, αυτό νομίζω. Και όχι, δεν κάνει όσο θόρυβο έκαναν τα πρώτα 360 :P

Στα υπόλοιπα, τώρα, αν σε ψήνει το Destiny και ούτως ή άλλως σκοπεύεις να το πάρεις για Bloodborne και Witcher, τσίμπα τώρα το bundle, με τη λογική που είπες, ότι δε θα έχει πέσει η τιμή ώς τότε. 

Επιπλέον, βάσει όσων λες - κυρίως ότι είσαι του single player και των rpg - αν είναι να πάρεις κονσόλα, μάλλον για PS 4 πας, καθώς έχει καλύτερο ιστορικό όσον αφορά τα single player παιχνίδια η Sony. Και εφόσον σου άρεσε το PGR, έχε υπόψη σου το DriveClub. Ακόμα δεν ξέρει κανείς τι ρόλο θα βαράει στο gameplay, αλλά υπάρχει pedigree από PGR από πίσω. Και θα δώσουν και μια έκδοσή του στο Plus δωρεάν όταν κυκλοφορήσει, οπότε θα μπορείς να το τσεκάρεις και ο ίδιος. 

Το Ground Zeroes, btw, είναι κοντά στις 10 λίρες μεταχειρισμένο στο Amazon, δε χρειάζεται να το πληρώσεις καινούργιο. 

Οσο για τις άλλες τιμές, που λες, εγώ νομίζω πως η απάντηση και η λογική τους κρύβεται στο gamesharing, εν μέρει. Ως τώρα ό,τι παιχνίδι έχω ψηφιακό το έχω πληρώσει, πρακτικά και ουσιαστικά, 30-35 ευρώ, επειδή τα παίρνω μαζί με ένα φίλο μου. Το ίδιο ίσχυε και στην προηγούμενη γενιά. Παίζουν, επίσης, αρκετά συχνές προσφορές. Αν θέλεις retail εκδόσεις, σίγουρα κοιτάς από έξω κι όχι από Ελλάδα. Και σίγουρα όχι από Zavvi :P

Τα αναλογικά είναι το μόνο πραγματικό θέμα, αλλά κι αυτό παρακάμπτεται πολύ εύκολα και φτηνά αν σου προκύψει. Πέρα από την αντοχή του λαστίχου (και την τοποθέτηση, για όσους προτιμούν τις θέσεις του Χμποχ) έχουν πολύ καλή αντίσταση, πάντως, καμία σχέση με του 3. Γενικά, το χειριστήριο είναι μεγάλη αναβάθμιση από το 3. 

Vole, σ'ωραίος monsieur :D

Λοιπόν, για να γίνω πιο συγκεκριμένος, τα περί θορύβου που ανέφερα φίλτατε...αχεμμμ...μιλάω για επίπεδο ειλικοΦτέρου Απάτσι ωσάν τα πρώτα Χ-τούβλα...Πρόσεξε, δεν τα βγάζω απο τον πρωκτό μου όλα αυτά, έχω διαβάσει πάμπολλες αναφορές στα ιντερνέτια περι αυτού.Στα "βαριά" games (πια βαριά δλδ, ακόμα και στο LOU remastered) τα βεντιλατέρια μετα απο συγκεκριμένη ώρα αρχίζουν και βαράνε...φιέστες :D

Τώρα, ενδεχομένως να έχει να κάνει με ορισμένες παρτίδες μπλεϊστεσιο (οπου η thermal paste είναι έτοιμη να την κάνει) με αποτέλεσμα τα βεντιλατέρ να βαράνε υπερωρίες (λογικό)...απο 'κει και πέρα φίλε, είπαμε, εννοείται οτι κανείς δεν παίζει με τέρμα τον ηχο κατεβασμένο, όμως, αμα είναι να την πατήσω/ουμε όπως με τα πρώτα 360 (προ-Jasper)...γίνομαι αντιληπτός φίλε μου, σωστά ?

Aυτο με την σύνθεση του λάστιχου των αναλογικών πάλι ? Απ'οτι είδα βέβαια, έχει κατι add-on λαστιχάκια που μπορείς να φορέσεις για να το αποφύγεις αλλά και πάλι...ημίμετρο...

Σχετικά με τις τιμές τώρα : Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται, πραγματικά...

Πολλά παιχνίδια είναι...φτηνότερα στην Ελλάδα πλέον απ'οτι στην Αγγλία ? *Εισαγετε εδώ φωτογραφία του George Tsoukalos* 

Έριξα μια ματια στις τιμές του Zavvi νωρίτερα και του shopto.net και καράφλιασα...πως γίνεται αυτό πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω, όλα τα παιχνίδια είχαν μια διαφορά της τάξεως των 10-15 ευρώ πριν μερικά χρόνια που ψώνιζα απο εκεί (σε σχέση με του δικούς μας κλέφτες) - τώρα το αντίθετο...

Επίσης ρε παιδιά, αυτό το πλαφόν του next-gen...εξηγείστε μου γιατί οι τίτλοι κατα'δω μεριά έχουν ανέβει κατα ενα 10-άρικο ενω Αμερική μεριά π.χ είναι ακόμα στα 60$...πραγματικά δλδ...

Ενα Destiny, D3 Ultimate edition και MGS GS πάντως θα με κρατήσουν καιρό πιστευω οπότε είμαι ΟΚ ;)

Δημοσ.

Είμαστε όλοι πλούσιοι στην Ευρώπη, ρε, δεν έχουμε ανάγκη. Και αντιστοίχιση δολαρίου με ευρώ και 10 ευρώ πάνω, να γουστάρουμε :P

Ημίμετρο είναι η λύση για τους μοχλούς, δεν αντιλέγω. Απλώς μέχρι να βγει νέο revision είναι ό,τι καλύτερο έχουμε πέρα από το να επιστρέφουμε τα χειριστήρια για αλλαγή κάθε λίγο. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως υπάρχουν και κάποιοι που ακόμα δεν τους έχει χαλάσει το λάστιχο στους μοχλούς, οπότε δεν ξέρω, ίσως να έχουν ήδη αλλάξει το υλικό σιωπηλά.

Τώρα, για τον θόρυβο, θα μιλήσω για το δικό μου PS4, καθώς μόνο γι' αυτό μπορώ να μιλήσω με σιγουριά. Κάνει λιγότερο θόρυβο από το πρώτο μου 360 και παραπάνω θόρυβο από το 360 S. Εικάζω ότι ο λόγος που πολλοί το παρατηρούν και το αναφέρουν σχετίζεται με το γεγονός ότι έχει πολύ πιο άμεση απόκριση από του PS3, το οποίο είχε σκάλες και αργούσε να ανεβάσει στροφές. Ενδεχομένως, όπως λες, να είναι και παρτίδα συγκεκριμένη με κακή πάστα που να κάνει όντως παραπάνω θόρυβο. 

Βγαίνει και το Dragon Age Inquisition τον Οκτώβρη, αν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει. 

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα δεν εχουν πουθενα σαν επιλογη την ελληνικο γλωσσα.

Ουτε στο psn -> about -> my language.

Ας ελπισουμε να τη βαλουν σε μελλοντικο system update.

Δημοσ.

Τι εννοεις ακριβως?

Δηλαδη ειναι φυσιολογικο να κανει αυτον τον θορυβο?

Αν το παω πισω στη sony-hellas επειδη κανει θορυβο θα μου πουνε στανταρ οτι αυτο ειναι φυσιολογικο ετσι δεν ειναι?

Ναι ειναι φυσιολογικο. Δεν θυμαμαι πως λεγεται ο ανεμιστηρας αλλα ειναι σαν αυτον που συναντας στις καρτες γραιφικων, που περιστρεφει τον αερα και οχι τον κλασσικο με τα φτερα, δεν ειναι θεμα ποιοτητας αλλα λειτουργιας.

Λογω του μεγεθους της κονσολας.

Δημοσ.

Ναι ειναι φυσιολογικο. Δεν θυμαμαι πως λεγεται ο ανεμιστηρας αλλα ειναι σαν αυτον που συναντας στις καρτες γραιφικων, που περιστρεφει τον αερα και οχι τον κλασσικο με τα φτερα, δεν ειναι θεμα ποιοτητας αλλα λειτουργιας.

Λογω του μεγεθους της κονσολας.

Και μια εικόνα, συμπληρωματική στην εξήγηση ;)

PS4_ifixit_teardown_02.jpg

• Like 1
Δημοσ.

ΥΓ : Ρε παιδιά, τι διάολο παίζει με τις τιμές των current-gen παιχνιδίων ? 70€ ? Πάμε καλά ? Next-gen Πλαφόν κρίνοντας απ'το οτι και στο εξωτερικό οι τιμές έχουν ανέβει ( Zavvi κτλπ)

http://www.nowgamer.com/features/2176331/ps4_how_to_buy_us_digital_psn_games.html

47 ευρώ από το αμερικανικο PSN. Άμα δεν έχεις θέμα με digital μπορείς να τα βρείς πιο φτηνά, όπως γίνεται και στο PC.

• Like 1
Δημοσ.

σκρουτζομαγαζα...

εγω παιρνω απο ενα στην Πετρουπολη κι αλλο ενα στον Πειραια... Τα τρανταχτα release τα παιρνω ~50€

Αν ειναι πιο παλιος ή πιο ασημος τιτλος παιζει και στο 40ρι...

Εχω παρει και παιχνιδαρες για το PS3 στα 20€.

Γενικα βρισκεις και χαμηλοτερες τιμες...Οποιος τα ακουμπαει ακομα στο Πλαισιο και το Public ειναι λιγο θυμα..

Δημοσ.

Vag93, τα skroutzομαγαζα ναι μεν είναι φτηνότερα αλλά το πλαφόν του εξτρα 10-ρικου πάλι ισχύει, επίσης, δεν μένουμε όλοι Αθήνα, αμα βάλεις τα έξτρα 5-6€ της αποστολής η τιμή πλησιάζει αυτή των κλεφτών (βλέπε: Public κτλπ) οπότε...

Αναφέρομαι προφανώς στους τίτλους για current-gen κονσόλες και οχι για αυτές προηγούμενης γενιάς πάντα

Δημοσ.

2 ευρω μαξ ειναι η τιμη.

Με το Vag πηραμε Watchdogs special edition στα 50 ευρω. Απο πλαισιο θα πηγαινε 69,99 στην καλυτερη, και δυο βδομαδες νωριτερα.

Με ολα ετσι γινεται. Δε συγκρινονται οι μεν με τους δε.

Το πλαισιο public κτλ, αγοραζουν πολυ φθηνοτερα απο ολους γιατι αγοραζει πολλα κομματια και τα πουλαει με κερδος 200+%.

Ενα σκρουτζομαγαζο αγοραζει περιπου 44-48 ευρω και πουλαει με οριακο κερδος τα 5-7 ευρω.

Ειναι κριμα να τα τρωνε οι μεγαλοι οταν μπορουμε να βοηθησουμε μικρους.Εγω παντως για την νεα γεννια δεν εχω δωσει πανω απο 52 ευρω για παιχνιδι (τα εχω παρει σχεδον ολα), εκτος του Last of us που πηρα το Steelbook απο γερμανια.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...