Vag.93 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Spyro και Crash να ξαναφτιαξουν και δε με νοιαζει τιποτα αλλο...Ας μην ξαναβγει ποτε "Ατσαρτεντ"... Μας εχουν τρελανει στο rumor για reboot... Και η αληθεια να λεγεται, αν αντι για Knack βγαζανε ενα "Crash: Reloaded" θα ειχε γινει ο κακος χαμος!
Vole Maulder Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδιά, καταλαβαίνω να έχετε καλές αναμνήσεις από τα παιδικά σας χρόνια και τα παιχνίδια που παίζατε τότε, κι εγώ έχω πολλά τέτοια, αλλά αυτό το "να βγάλουν Crash/οποιοδήποτε άλλο έπαιζα πριν από 15+ χρόνια και τίποτα άλλο" μου φαίνεται λίγο μίζερο. Καινούργια και φρέσκα πράγματα θα έπρεπε να ζητάμε, όχι τα ίδια και τα ίδια. 1
Vag.93 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Θα ηθελα να σε δω σε κουβεντα για Nintendo.... χαχαχαχαχα 2
kabamaru21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα Vole συμφωνώ νεα πραματα θελω και εγω.Αλλα αν βγαζανε ενα νεο crash team racing θα εκανα κωλοτουμπες!!
NickTG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορείς να έχεις φρέσκες ιδέες με παλιούς χαρακτήρες. Είσαι πιο σίγουρος για την επιτυχία του project έτσι χωρίς να χάνει σε κάτι.
Vag.93 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο που λεει ο Nick. Δεν μιλαω για Remastered τιτλους. Ζηταω να κατσει κατω ο Cerny και να φτιαξει μια καινουρια παιχνιδαρα Crash. Με το χασμα που υπαρχει μεταξυ PS1 και PS4 πιστευω θα μεναμε χαζοι απο το αποτελεσμα. Σε 2-3 διαφορετικα τοπικ διαβαζω για μιζερια...εχει γινει hot θεμα μαλλον το πως η καθε ιδεα κρυβει μιζερια μεσα της. Τι να πουν δηλαδη οι Ninty fans που παιζουν το ιδιο Super Mario, το ιδιο Zelda και τα ιδια Pokemon εδω και 30 χρονια; Επισης ναι, να βγουν και φρεσκα IP και γω γουσταρω. Αλλα αφου μας ταιζουν που μας ταιζουν Milked IPs, ας φαμε και κατι ξεχασμενο στο χρονοντουλαπο.
Hellraiser76 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι το ενα πρεπει να αναιρει το αλλο....και παλια παιχνιδια μπορουν να βγαλουν και νεα projects. Επισης μπορουν να βγαλουν ενα παιχνιδι με παλιους χαρακτηρες αλλα με τελειως διαφορετικο και ανανεωμενο concept.... 1
Tilemaxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν μπορεί ο Cerny ούτε η ND να βγάλει κανένα Crash όσο τα δικαιώματα της σειράς τα έχει η Activision πλέον. 1
Vag.93 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ισχυει, αλλα το εχουν παρατησει. Υπαρχει σχετικο νομοθετικο πλαισιο περι License. Συγκεκριμενα για το Crash, εχω διαβασει πως αν δεν βγει κατι σχετικο με το IP μεχρι το 2021 χανουν τα δικαιωματα που εχουν πανω στον τιτλο. Η κυριοτητα επιστρεφει στον αρχικο developer που ειναι η Naughty Dog. Εγω πιστευω ηδη παζαρευουν την εξαγορα στην Sony. [οφτοπικ]Παρομοιο backstory υπαρχει με το Spider-Man πχ...Αν η Sony δεν βγαλει ταινια Spiderman για καποια χρονια, τα πνευματικα δικαιωματα θα επιστρεψουν στην Marvel. Και ισως καποτε δουμε Avengers οπως πρεπει...[/οφτοπικ]
Hellraiser76 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ακριβως....απο τη στιγμη που η Activision δεν ενδιαφερεται να εκμεταλλευτει το brand τοτε οποιος θελει μπορει να αγορασει τα δικαιωματα.
red1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα αγαπητοί μου τζέντλμεν, θα μπω στο ψητό :Tον τελευταίο καιρό εχω μπεί στο trip αγοράς μπλεϊστέσιο 4 παρόλο που...απο games μέχρι στιγμής δεν διαθέτει τίποτα απολύτως το αξιόλογο (προσωπική άποψης) μέχρι...το 2015 οπου και θα "σκάσουν" όλα τα vidjya μαζεμένα... FPS έχω σιχαθεί κυριολεκτικά, racing δεν έπαιζα ποτέ μου (με την εξαίρεση Sega Rally/Outrun/PGR) οπότε...αυτομάτως έχουμε αποκλείσει το 80% των τίτλων που κυκλοφορούν (και θα κυκλοφορήσουν)...Το θέμα είναι πως μου έχει λείψει το "hobby" και ο ερχομός του Destiny bundle είναι δελεαστικός στα 400€ για να είμαι ειλικρινής.Αντε να κατεβάσω και κανα' F2P (το Warframe το έχουν διορθώσει αρκετά απ'οτι ακούω με τα συνεχόμενα update/patch) οπότε, κανα μιασαωράκι την ημέρα και εκεί αμα ρίχνω θα'ναι καλά...Βάλτε και κανα' MGS:GZ (ah yes, i'll buy it at a high price !) και είμεθα ΟΚ...Απο εκεί και περα όμως ? Οι μεγάλοι τίτλοι (Witcher3/Deep Down/MGS V) έρχονται ο '15 (θα θυσιάσω νεαρές παρθένες την ημέρα κυκλοφορίας του Bloodborne) οπότε ? Κοινώς μάγκες, πιστεύετε πως αξίζει η αγορά του αυτή τη στιγμή ? Υπόψιν, η τιμή του Bundle είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο το σκέφτομαι , και του χρόνου τον Φεβρουάριο/Μάρτιο να περιμένω δεν νομίζω να πέσει η τιμή του/παίξει κανα' καλύτερο bundle στην τελική. Αυτό το θέμα με τα αναλογικά του joypad όμως...xμμμ...δεν μου αρέσει...ακόμα και στο revision που κάνανε τα ίδια σκ@τά δυστυχώς...Κάτι ακούω επίσης για τρομερό θόρυβο βεντιλατέρ (βλέπε: επίπεδα χbox360 1ης παρτίδας) και...Οποιεσδήποτε προτάσεις/απόψεις δεκτές, σας ευχαριστώ YΓ1: Λυπάμαι για το σεντόνιΥΓ2 : Μπορείτε να μου πείτε τι περιλαμβάνεται στο πακέτο της κονσόλας ? (π.χ, ακουστικά,HDMI κτλπ)
Alex21121988 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα αγαπητοί μου τζέντλμεν, θα μπω στο ψητό : Tον τελευταίο καιρό εχω μπεί στο trip αγοράς μπλεϊστέσιο 4 παρόλο που...απο games μέχρι στιγμής δεν διαθέτει τίποτα απολύτως το αξιόλογο (προσωπική άποψης) μέχρι...το 2015 οπου και θα "σκάσουν" όλα τα vidjya μαζεμένα... FPS έχω σιχαθεί κυριολεκτικά, racing δεν έπαιζα ποτέ μου (με την εξαίρεση Sega Rally/Outrun/PGR) οπότε...αυτομάτως έχουμε αποκλείσει το 80% των τίτλων που κυκλοφορούν (και θα κυκλοφορήσουν)... Το θέμα είναι πως μου έχει λείψει το "hobby" και ο ερχομός του Destiny bundle είναι δελεαστικός στα 400€ για να είμαι ειλικρινής. Αντε να κατεβάσω και κανα' F2P (το Warframe το έχουν διορθώσει αρκετά απ'οτι ακούω με τα συνεχόμενα update/patch) οπότε, κανα μιασαωράκι την ημέρα και εκεί αμα ρίχνω θα'ναι καλά...Βάλτε και κανα' MGS:GZ (ah yes, i'll buy it at a high price !) και είμεθα ΟΚ... Απο εκεί και περα όμως ? Οι μεγάλοι τίτλοι (Witcher3/Deep Down/MGS V) έρχονται ο '15 (θα θυσιάσω νεαρές παρθένες την ημέρα κυκλοφορίας του Bloodborne) οπότε ? Κοινώς μάγκες, πιστεύετε πως αξίζει η αγορά του αυτή τη στιγμή ? Υπόψιν, η τιμή του Bundle είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο το σκέφτομαι , και του χρόνου τον Φεβρουάριο/Μάρτιο να περιμένω δεν νομίζω να πέσει η τιμή του/παίξει κανα' καλύτερο bundle στην τελική. Αυτό το θέμα με τα αναλογικά του joypad όμως...xμμμ...δεν μου αρέσει...ακόμα και στο revision που κάνανε τα ίδια σκ@τά δυστυχώς...Κάτι ακούω επίσης για τρομερό θόρυβο βεντιλατέρ (βλέπε: επίπεδα χbox360 1ης παρτίδας) και... Οποιεσδήποτε προτάσεις/απόψεις δεκτές, σας ευχαριστώ YΓ1: Λυπάμαι για το σεντόνι ΥΓ2 : Μπορείτε να μου πείτε τι περιλαμβάνεται στο πακέτο της κονσόλας ? (π.χ, ακουστικά,HDMI κτλπ) Απο αυτα που εγραψες οντως εχεις πεταξει το 80% των games που εχουμε ή θα βγουνε xD.. Ουσιαστικα αν καταλαβα καλα μονο το Destiny και το Bloodborne σε ενδιαφερει να παιξεις πιο πολυ. To αν αξιζει δεν νομιζω οτι μπορει να στο απαντησει κανεις εδω. Ειναι καθαρα υποκειμενεικο το θεμα. Αλλος θα αγορασει το ps4 για το ανερχομενο uncharted και αλλος για το halo θα παει για το xbone. H κοπελα μου θα παει να αγορασει ενα ps4 μονο και μονο για να παιξει το Kingdom Hearts 3. Εγω το αγορασα γιατι ειμαι φανατικος των infamous και το πηρα με το buddle που ειχε βγει. Τα κανονικα πακετα ps4 περιλαμβανουν κονσολα, χειριστηριο, hdmi καλωδιο ,καλωδιο για το χειριστηριο, καλωδιο για την τροφοδοσια της κονσολας, ακουστικα τυπου hands free (με να δηλαδη ακουστικο) και οτι παιχνιδι περιλαμβανει το buddle που εχεις διαλεξει. Αν εχω ξεχασει κατι, ας το σηπληρωσει καποιος. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ενοχλειτε κανενας απο το θορυβο που κανει η κονσολα ειδικα μετα απο καποιες ωρες παιχνιδιου? Οκ αν εχεις λιγο δυνατα την τηλεοραση δεν το ακους αλλα αν την εχεις σιγα ή στο mute τοτε το ακους και μαλιστα πολυ.
Alex21121988 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ενοχλειτε κανενας απο το θορυβο που κανει η κονσολα ειδικα μετα απο καποιες ωρες παιχνιδιου? Οκ αν εχεις λιγο δυνατα την τηλεοραση δεν το ακους αλλα αν την εχεις σιγα ή στο mute τοτε το ακους και μαλιστα πολυ. Τι θορυβο ακριβως σου κανει? Να διαβαζει το δισκακι? Μηπως ακους το ανεμιστηρακι που εχει μεσα να δουλευει στο φουλ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις