Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα παντως ακομη δεν εχει βγαλει θεμα ουτε καν εχουν φθαρει, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει οπως καποιος που ασχολειται σχεδον μονο με το ps4, δηλαδη αρκετες ωρες..

Δημοσ.

παρτε αυτά

http://www.dx.com/p/anti-slip-silicone-analog-thumb-stick-joystick-caps-for-xbox-360-ps3-ps2-multicolored-20-pcs-254371#.VAmxBsvlrcs

και βάλτε τα σε όλα τα joystick που έχετε.

Από ebay έχουμε παρόμοια προσφορά?

Edit: Αυτά είναι να φανταστώ έτσι? 

http://www.ebay.com/itm/Silicone-Analog-Thumb-Stick-Joystick-Caps-for-Xbox-360-PS3-PS2-20-PCS-/161266086827?pt=US_Video_Gaming_Replacement_Parts_Tools&hash=item258c3533ab

Το site που έβαλες είναι αξιόπιστο? Γιατί βλέπω ότι δεν έχει επίσης μεταφορικά για Ελλάδα και μάλιστα είναι και φθηνότερο από τα αντίστοιχα που βρήκα στο ebay.

Δημοσ.

Στο χειριστήριο που ήταν μαζί με την κονσόλα η αλήθεια είναι πως έχει χαλαρώσει κάπως το λάστιχο στον αριστερό μοχλό στην πίσω πλευρά, Δεν έχει κοπεί/σκιστεί, αλλά έχει φθαρεί ύποπτα πολύ. Δεν έχω λιώσει την κονσόλα βέβαια, αλλά έχει τελειώσει ο συγκάτοικος το AC 4, έχω παίξει τα περισσότερα του Plus, κάνα 10ωρο MGS GZ, άλλο τόσο Trials, κάνα 20ωρο στο νερό Destiny και τις δύο φορές (Alpha, Beta), μερικές ώρες NFS και κάνα 15ωρο LoU. Αρκετές ώρες μεν, αλλά δε δικαιολογούν τόση φθορά, πιστεύω. Εχω 360 controller από αρχές 2007 και μόλις φέτος φάνηκε το πλαστικό κάτω από το λάστιχο, μετά από άπειρες ώρες παιξίματος.

Πήρα κι ένα δεύτερο τον Ιούλιο, να δούμε πώς θα τα πάει κι αυτό. Τώρα που αρχίζουν να κυκλοφορούν παιχνίδια θα φανεί τι ρόλο βαράνε τα χειριστήρια που μου έκατσαν. 

Δημοσ.

Εγώ το μοναδικό πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα, είναι οτι οι σκανδαλες τρίζουν πιο πολύ και απο τις πόρτες του P.T..

• Like 3
Δημοσ.

ωραια και τα διαβαζω εγω τωρα ολα αυτα που ειμαι σε διλλημα μεταξυ των 2 κονσολων... :fear:

Αν έχεις λόγους να προτιμήσεις μια κονσόλα, πάντως, μην πτοηθείς ιδιαίτερα από το φτηνό λάστιχο στους μοχλούς. Στην καλύτερη βάζεις "καποτάκι" (μη σου πω ότι τα προτιμώ, κιόλας, για καλύτερο grip), στη χειρότερη σ' το αλλάζουν.

Στην τελική, μπορείς να αντικαταστήσεις τους μοχλούς με αυτούς του Χ1, υπάρχουν ανταλλακτικοί να αγοράζεις πολύ φτηνοί.

Δημοσ.

Εγώ το μοναδικό πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα, είναι οτι οι σκανδαλες τρίζουν πιο πολύ και απο τις πόρτες του P.T..

http://toolshouse.gr/%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BB%CE%B9%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%82/wd-40-%CE%BB%CE%B9%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BA%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%8B-200ml/ 

Δοικμασε να παρεις αυτο εκτος αν εχεις παρομοιο λιπαντικο, αντισκωριακο. Μην το φοβασαι, θελει ενα ψιτ στην καθε σκανδαλη, το σκουπιζεις καλα και τελος το τριξιμο. Υπαρχει και η λυση να το ανοιξεις αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτο χαλαει την εγγυηση. 

Για τα αναλογικα που λετε ειναι επιβεβαιωμενο απο πολλα ατομα οτι δεν αντεχουν. Τα δικα μου δεν εχουν παθει τπτ εδω και 5 μηνες αλλα το προσεχω πολυ και δεν εχει παιξει ακομα pes στα χερια εμενα και των φιλων μου. Εκει θα ειναι το αληθινο τεστ οπου και πιστευω θα μας μεινουν στα χερια τα αναλογικα. Ειναι κακης ποιοτητας το χειριστηριο, και δεν θυμιζει σε καμια περιπτωση τις αντοχες του ds3 που αντεχει εδω και 7 περιπου χρονια χωρις καμια απολυτως φθορα  με δεν ξερω και εγω ποσες ωρες gaming.. Για το χειριστηριο του 360 δεν το συζηταω.. το πετας στον τοιχο και ανοιγει τρυπα και απλα θα του φυγει η μπαταρια.. Κατι σαν το nokia :P

• Like 1
Δημοσ.

Η εγγυηση για το dualshock εχω την εντυπωση οτι ειναι 6 μηνες. Μαλλον το υλικο που εβαλαν ειναι μαλακο κατι που δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και κακο.

Οχι και για τους μοχλους 1 χρονο ειναι μιλησα το πρωι με τη sony-hellas.

• Like 1
Δημοσ.

εγω σε αυτον που ειχε μεσα εβαλα wd40 λιγο με ευλαβια και ησυχασα γιατι και μενα αρχισαν να τριζουν τα l2/r2 στο 10ωρο μεσα....πηρα και εναν ακομα εξτρα τωρα εγω (ενα μπλε χρωμα <---- ωραιοοοοο :D ) ,αλλα θα δω τι παιζει σε λιγο. Το μονο που εχω να πω για το εξτρα ds4 ειναι οτι εχει ξεφτιλιστει η κατασταση ρε γμτ.....ουτε καν ενα καλωδιο usb για φορτιζει....επισης δεν ειχε καν ζελατινα επανω (βεβαια ηταν αθικτο.)..60€ ειναι αυτα ρε γμτ

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις αμα βγει Jak για ps4?

Πολύ απίθανο. Είχε δώσει το ελεύθερο η Sony στη Naughty Dog να κάνει ό,τι ήθελε μετά το Uncharted και τότε είχαν δουλέψει λίγο στην ιδέα να κάνουν reboot το Jak, αλλά τελικά το απέκλεισαν κι έβγαλαν το Last of Us. Μετά την επιτυχία που είχε αυτό, κριτικά και εμπορικά, δε νομίζω να το αφήσουν και να γυρίσουν στο Jak. Γενικά, δεν υπάρχει λόγος να γυρίσουν τόσο πίσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...