Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.game.co.uk/en/rise-of-the-tomb-raider-301163?pageSize=20&searchTerm=rise%20of&catGroupId=

Δε ξερω αν ειναι βεβιασμενη κινηση ή καποιο λαθος, τους ρωτησανε παντως και ειπαν ουτε αστειο ειναι ουτε μπηκε απο λαθος.

Θα έχει πλάκα αν τελικά όντως κάτι ήξεραν στο Public :P

Μέχρι να ειπωθεί κάτι επίσημο, πάντως, όλα αυτά δε σημαίνουν τίποτα.

Δημοσ.

http://www.game.co.uk/en/rise-of-the-tomb-raider-301163?pageSize=20&searchTerm=rise%20of&catGroupId=

Δε ξερω αν ειναι βεβιασμενη κινηση ή καποιο λαθος, τους ρωτησανε παντως και ειπαν ουτε αστειο ειναι ουτε μπηκε απο λαθος.

Μυριζει BS απο ενα χιλιομετρο.. Δεν γινονται αυτα ρε guys... Εφοσον εχoυν μπει η λεξεις "ms studios" η Sony δεν θα το παρει ποτε το συγκεκτμενο game. Καποια στιγμη θα βγει για pc. Ειναι σαν να επαιρνε καποτε το xbone uncharted, Last of us, και god of war που εχουν τυπωμενα πανω τους "Sony computer Entertaiment". Επισης δεν θα γινει ποτε.
Δημοσ.

Παιδια το standby mode δεν σταματαει ποτε?
Τι εννοω οτι αν βαλω το ps4 σε standby mode θα ειναι μονιμος σε αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να κλεισει μονη της εντελως η κονσολα?
Και αν υπαρχει ποτε γινεται αυτο?

Τελος μπορεις να δεις απο τον υπολογιστη σου τι save files εχει στειλει αυτοματα η κονσολα στο psn+?

Δημοσ.

Ναι δεν κλεινει.

Οχι δε μπορεις να δεις τα save σου αλλα μπορεις να τα τσεκαρεις απο δω:

To manage your PS4 Save Data in online storage, navigate to icon_settings.jpg  [settings] > icon_app_saved_data.jpg [Application Saved Data Management] > [saved Data in Online Storage].

Δημοσ.

Μπορεις να δηλωσεις εσυ τι χρωματα θελεις να ειναι το lightbar ο καθε λογαριασμος που εχεις στο ps4?

Ακομα και αν εχεις εναν και μονο λογαριασμο.

Δημοσ.

Πραγματικα η μπαταρια των 1000mah που εχει αρχικα ο μοχλος κραταει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΙΓΟ μα πολυ λιγο το πολυ 5-6 ωρες με αποτελεσμα να θελει καθε τρεις και λιγο φορτιση κατι σαν τα νεα κινητα.

Ευτυχως υπαρχει λυση με το να αλλαξουμε την μπαταρια του μοχλου του ps4 με αυτη που ειχε o μοχλος του ps3 που ηταν 2000mah με αποτελεσμα να κραταει το διπλασιο χρονο απ' οτι με την αρχικη μπαταρια.

Δημοσ.

Και εσύ το έχεις δοκιμάσει αυτό;

Τι εννοεις αν το δοκιμασα αυτο?

Την μπαταρια περιμενω να μου ερθει τελος της ερχομενης εβδομαδας και στανταρ θα κρατταει περισσοτερο απ' οτι η αθλια εργοστασιακη των 1000mah.

Γρηγορη να παρεις τα orbs για τα μοχλουδακια για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Ενα 5 ευρο εχουν.

Γιατι ειναι σιγουρο οτι θα φθαρουν?

Φθειρωνται σε ολους μα ολους τους μοχλους?

Και αν φθαρουν δεν θα αλλαξει το μοχλο η sony?

Δημοσ.

Εφοσον εισαι εντος χρονου της εγγυησης, η Sony θα σου αλλαζει τα χειριστηρια. Ειναι γνωστο προβλημα και το γνωριζει και η Sony οπου και εδωσε εντολη να αλλαζουν τα χειριστηρια. Ναι δυστυχως τα αναλογικα πρεπει να τα προσεχεις πολυ παραπανω σε σχεση με το ds3. Ειναι πολυ κακο ποιοτικα το υλικο που χρησιμοποιησαν εκει , τουλαχιστον στις πρωτες εκδοσεις του controller γιατι απο οτι φαινεται το αλλαξαν λιγο. Και παλι αν δεν το προσεχεις πιστευω οτι δεν θα κρατησουν και πολυ. Για την μπαταρια εγω αυτο που εκανα στο ps4 και στο ps3, απλα πηρα ενα δευτερο χειριστηριο και κανω τραμπες. Σκεφτηκα την λυση της αλλαγης της απαραδεκτης μπαταριας (ελεος δλδ μεχρι και εκει εκοψε η Sony) και εγω αλλα δεν ξερω κατα ποσο μετα θα επηρεασει την εγγυηση την οποια θελω να εξαντλησω. Μετα θα γινει η εγχειριση σιγουρα..

Δημοσ.

Η εγγυηση για το dualshock εχω την εντυπωση οτι ειναι 6 μηνες. Μαλλον το υλικο που εβαλαν ειναι μαλακο κατι που δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και κακο.

Δημοσ.

Εγω μολις χθες πηγα στην cometron γιατι και εμενα μου ξεφλουδισε ο αριστερος μοχλος μετα απο περιπου 6 μηνες.Δεν μου ζητησαν ουτε αποδειξη ουτε τιποτα...Εβαλαν σε σακουλακι καινουργιο και αντε γεια...Πραγματικα το χειριστηριο ειναι απαραδεκτο...Εχουν περασει 3 απο τα χερια μου κ τα τρια δειχνουν διαφοροποιησεις στην ποιοτητα αλλα ολα εχουν παρουσιασει αμεσες φθορες/τριξιματα/κολληματα κουμπιων κτλ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...