Vole Maulder Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Και πως μπορω να δω σε τι ποσοστο ειναι η πληρης εγκατασταση του παιχνιδιου χωρις να το τρεξω. Οταν είσαι πάνω στο παιχνίδι πάτα options και μετά information και σου δείχνει εκεί πόσα mb απομένουν.
Vole Maulder Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Vole στο trials διδασκεις βλεπω.... Μεταξύ μας, φαντάζομαι, εννοείς, επειδή γενικά δε φτουράω μία Εχω και κάνα 2μηνο να παίξω. Θα μπω μεθαύριο να δω αν έχω "δουλειά" Υπάρχει ταβάνι, πάντως, για μένα σε αυτό το παιχνίδι. Είναι από κάποιο σημείο και μετά που δεν μπορώ με τίποτα να κάνω χρόνους, ειδικά χωρίς faults. Και βάζω να δω μετά τα replays των πρώτων και δε θέλω να ξαναπαίξω ποτέ
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Παιζει ρολο που το nat type μου το εμφανιζει 2?Με βαση αυτο λογικα οχι.Αλλα πως θα μπορουσε το ps4 να ειναι συνδεδεμενος directly to internet χωρις να παρεμβαλετε καποιο ρουτερ? Ανοιξα κανονικα ολα τα port που λεει αλλα παλι nat type 2 μου βγαζει.
hollow_83 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Σωστα σου λεει NAT TYPE2. Το 2 σημαινει οτι εισαι πισω απο ρουτερ και οτι εχεις ρυθμισει σωστα τις πορτες. Αν ειχες απευθειας καλωδιο απο τον ISP σου τοτε θα εβλεπες 1.
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Αν το βάλεις στο DMZ του router σου θα θεωρείται απευθείας συνδεδεμένο στο internet (όχι πίσω από NAT, και όλα τα ports (inbound) θα είναι ανοιχτά). Αυτό λογικά θα σε πάει σε NAT type 1. Επίσης α) είναι λιγότερο ασφαλές (γιατί δεν ελέγχεις ποια ports θέλεις να είναι ανοιχτά προς το PS4) και β) αν έχεις άλλες συσκευές που χρειάζονται port forwarding αυτό (από όσο γνωρίζω) δεν θα δουλεύει πλέον (η συσκευή στο DMZ έχει μεγαλύτερη προτεραιότητα).
hollow_83 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Type 2 θα δειχνει παλι απο την στιγμη που ειναι πισω απο router. (ετσι το χω και γω). TO Τype 2 υποδηλωνει την υπαρξη "ελεγχομενου" ας πουμε NAT.
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ακόμα και με Nat type2 που είναι τώρα θα έχω κάποιο πρόβλημα με το psn+
skanjos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 πλησιάζει το tokyo game show .αλλα οι βόμβες έχουν πέσει ήδη,έχουμε το persona 5... πάρτε και το disgaea 5!!!!!! http://disgaea.jp/5/ gg wp sony./...// τώρα χρειάζομαι Ps4 2
hollow_83 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ακόμα και με Nat type2 που είναι τώρα θα έχω κάποιο πρόβλημα με το psn+ Οχι ρε κομπλε θα σαι, αυτο ειναι το σωστο, NAT Type 2 σημαινει οτι ειναι σωστο ρυθμισμενο για προσβαση στο PSN. Oλοι ετσι ειμαστε (Στην ελλαδα at least).
hollow_83 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.game.co.uk/en/rise-of-the-tomb-raider-301163?pageSize=20&searchTerm=rise%20of&catGroupId= Δε ξερω αν ειναι βεβιασμενη κινηση ή καποιο λαθος, τους ρωτησανε παντως και ειπαν ουτε αστειο ειναι ουτε μπηκε απο λαθος.
cortaN@ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 πλησιάζει το tokyo game show .αλλα οι βόμβες έχουν πέσει ήδη,έχουμε το persona 5... πάρτε και το disgaea 5!!!!!! http://disgaea.jp/5/ gg wp sony./...// τώρα χρειάζομαι Ps4 Θα ειναι παιχνιδαρες και τα 2. Και φυσικα και το Bloodhorne. Αν και το persona 5 θα βγει και στο ps3. Και αυτο καλο.
spartan29gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Θα ειναι παιχνιδαρες και τα 2. Και φυσικα και το Bloodhorne. Αν και το persona 5 θα βγει και στο ps3. Και αυτο καλο. Ερχονται και αλλες Next Famitsu will feature a big new game from Capcom big announcement from Capcom is being teased for the next issue of Famitsu. The magazine will have a 32-page special preview, which will include the reveal of Capcom’s project. We could hear about the new game as early as Tuesday. Famitsu may share the news on its website ahead of the magazine’s release in a brief post, though leaks will definitely occur with more information during the day as well. Separately from the Capcom news, we’re hearing that a 100-page Smash Bros. 3DS supplement feature and a Bandai Namco TGS feature will be in next week’s Famitsu. Read more at http://nintendoeverything.com/next-famitsu-will-feature-a-big-new-game-from-capcom/ Μαλλον πρεπει να ειναι το φημολογουμενο αποκλειστικο παιχνιδι της capcom για το ps4.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μακάρι να είναι το επόμενο DMC. Και όχι απο την Ninja Theory ελπίζω...
hollow_83 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δυσκολα το DMC να ειναι αποκλειστικο, δε νομιζω να πηγε και τοσο καλα ωστε να την παλεψουν σε μια μονο πλατφορμα, και μιλαμε για την Capcom. Πιο πιθανο ειναι να ειναι κανα νεο ΙP (το ελεγε και ο τιτλος, Big new game).
Προτεινόμενες αναρτήσεις