RedPanda Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το να λεει καποιος την γνωμη του για τα κακως κειμενα μιας κονσολας ή του οτιδηποτε, γινοταν/γινεται αυτοματα στοχος ΤΙ κάνεις Γιάνν' ? Αυτό που είπες για τον επεξεργαστή ήταν εξόφθαλμα ανόητο και δεν το παραδέχεσαι. Μετά πιάστηκες από άλλα ποστ για να το γυρίσεις στο OS, που η κατάσταση του μου είναι αδιάφορη. Χολή ήθελες να βγάλεις: με τσιγκλιζει αφανταστα να διαβαζω τετοιου ειδους βλακειες περι δυναμης ή μη. Αυτή η σύγκριση δε που έκανες με το i7 ήταν ότι ο ορισμός του να'ναι. Η APU του ps4 έχει την ιδανική αναλογία τιμής-απόδοσης-κατανάλωσης. Δεν υπάρχει κανένα σενάριο που η CPU του PS4 θα είχε νόημα να είναι καλύτερη ακόμα και αν η Sony έτρωγε κανένα 50άρικο από την τιμή κατασκευής για να δυναμώσει κάτι. Να σε ρωτήσω ευθέως για να δεις πόσο στον αέρα μιλάς: τι αναβάθμιση θα πρώτινες που θα είχε αντίκτιπο στα παιχνίδια φυσικά, δεν θα υπερέβαινε το κόστος και -πολύ σημαντικό για το μέγεθος και το fail rate της κονσόλας- την κατανάλωση ? Απλα δεν μπορει να κανει τα παντα επειδη ειναι οχταπυρηνος και ψαρωνουν πολλοι και νομιζουν πως εχει σχεση με τους κανονικους οχταπυρηνους της amd. Ένα ένα τα βρίσκω τα διαμάντια. Μιλάς για την σειρά FX 8000?! Και σε παρακαλώ κάνε μου έναν ορισμό -σαν master racer- του "κανονικού" 8πύρινου. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2014 από RedPanda
spartan29gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Τι ακριβως ειναι αυτη? Αλλη μια press conferance της sony αλλα που και γιατι? Θα κανουν και οι αλλες εταιριες? Η συγκεκριμενη ειναι pre tokyo game show conference.Αλλα θα εχει και την κανονικη στις 17 του μηνος η σονυ(στο διαστημα του tokyo game show) Y.Γ Και ενα τζιφακι απο την κλειστη beta του driveclub 1
RedPanda Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 O τίτλος περιγράφει τις σκέψεις μας για το παιχνίδι.
Titanomaxos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Η συγκεκριμενη ειναι pre tokyo game show conference.Αλλα θα εχει και την κανονικη στις 17 του μηνος η σονυ(στο διαστημα του tokyo game show) Y.Γ Και ενα τζιφακι απο την κλειστη beta του driveclub ....καλα collision δεν εχει το game ? αερα πατερα και οποιον παρει ο χαρος ?
vag.patrick Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 το wolfenstein το τερματισα στο Pc. εχω και τουμπανοπισο οποτε το λιωσα εκει. νταξει το wolf ειναι οντως παιχνιδαρα.Αρα να χτυπησω λετε το 2033 η το last light(αυτο το χω απο το Plus στο 3..)
hollow_83 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Το last light εχει τα DLC, αλλα το 2033 ειναι που εχει υποστη την μεγαλυτερη βελτιωση, οποτε εκει θα πονταρα τα λεφτα μου. Φανταζομαι για PC λες ετσι ?
Donacgreece Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Λογικά ναι. Γιατί στην κονσόλα νομίζω το δισκάκι τα έχει και τα δύο.
vag.patrick Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Το last light εχει τα DLC, αλλα το 2033 ειναι που εχει υποστη την μεγαλυτερη βελτιωση, οποτε εκει θα πονταρα τα λεφτα μου. Φανταζομαι για PC λες ετσι ? οχι ρε σεις, τα γραφα και ενω ημουν δουλεια και τα γραφα προχειρα. καποιο απο τα δυο παντα σε ψηφιακη εκδοση για το ps4.εχω ενα 70ρι που μου κανανε δωρο κατι φιλοι σε καρτες απο psn και δε θελω να δωσω κατι 50ρια σε ψηφιακες εκδοσεις ενω τα ιδια κοστιζουν retail....για αυτο ειδα εχθες αυτα τα 2 μεταξυ των abes oddysey & first light....
Alex21121988 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 ΤΙ κάνεις Γιάνν' ? Αυτό που είπες για τον επεξεργαστή ήταν εξόφθαλμα ανόητο και δεν το παραδέχεσαι. Μετά πιάστηκες από άλλα ποστ για να το γυρίσεις στο OS, που η κατάσταση του μου είναι αδιάφορη. Χολή ήθελες να βγάλεις: Αυτή η σύγκριση δε που έκανες με το i7 ήταν ότι ο ορισμός του να'ναι. Η APU του ps4 έχει την ιδανική αναλογία τιμής-απόδοσης-κατανάλωσης. Δεν υπάρχει κανένα σενάριο που η CPU του PS4 θα είχε νόημα να είναι καλύτερη ακόμα και αν η Sony έτρωγε κανένα 50άρικο από την τιμή κατασκευής για να δυναμώσει κάτι. Να σε ρωτήσω ευθέως για να δεις πόσο στον αέρα μιλάς: τι αναβάθμιση θα πρώτινες που θα είχε αντίκτιπο στα παιχνίδια φυσικά, δεν θα υπερέβαινε το κόστος και -πολύ σημαντικό για το μέγεθος και το fail rate της κονσόλας- την κατανάλωση ? Ένα ένα τα βρίσκω τα διαμάντια. Μιλάς για την σειρά FX 8000?! Και σε παρακαλώ κάνε μου έναν ορισμό -σαν master racer- του "κανονικού" 8πύρινου. Γιατι θελεις να το κανεις vs το θεμα; Εχω γραψει σε αλλο μου σχολιο οτι θα αλλαζε η τιμη αν ειχαν βαλει πιο καλο cpu στο ps4. Ξεκολλα ρε συ, δεν υπεκφευγω τιποτα, την αποψη μου γραφω, ας ειναι και ανοητη οπως εγραψες. Τον i7 τον ανεφερα μονο και μονο για να τονισω την διαφορα του "δυνατου" jaguar που γραφουνε τα διαφορα σαιτ. Για τιποτα αλλο. Ουτε χολη ουτε τιποτα δεν βγαζω. Εχω την κονσολα, θα παρω και το xbone και ολα καλα. Η αναβαθμιση που θα προτεινα, ρωτοντας και εγω διαφορα ατομα σε φορουμ κτλ, μπορει να ερθει και μεσω os ή update απο την Sony μιας και το xbone ειναι πολυ καλυτερο στο multitasking και γενικα τα πηγαινει καλυτερα σε επιδοσεις ασχετα απο τα games, εχoντας το ιδιο cpu με το ps4.
spartan29gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια θελω μια γρηγορη απαντηση πριν προβω στην παραγγελια του μηχανηματος.Βρηκα πακετο το ps4 μαζι με 4ετη εγγυηση στα 410 ευρω.Τι να κανω να την χτυπησω την συγκεκριμενη προσφορα??????????????ναι η οχι???????????????
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπαρχει 4ετη εγγυηση στο ps4 και αν σου ειπαν οτι υπαρχει τοτε τη δινει το καταστημα και οχι η sony γιατι η κατασκευαστρια εταιρια δινει μονο 1 χρονο εγγυηση και καθολου παραπανω. Εγω θα σου προτεινα να ψαξεις καπου αλλου και να μην αγορασεις καν αυτο γιατι ολα αυτα περι εξτρα εγγυησεων ειναι απλα για να σου παιρνουν τα λεφτα αντε και με το ζορι για πολυ απλα προβληματα οχι για σοβαρα και αυτο γιατι οι επισημες κατασκευαστριες εταιριες δεν τη δεχονται και οταν χρειαστεις αυτη την εξτρα εγγυηση σε κανει μπαλακι ο ενας(μαγαζι) στον αλλον(κατασκευαστρια εταιρια)
spartan29gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπαρχει 4ετη εγγυηση στο ps4 και αν σου ειπαν οτι υπαρχει τοτε τη δινει το καταστημα και οχι η sony γιατι η κατασκευαστρια εταιρια δινει μονο 1 χρονο εγγυηση και καθολου παραπανω. Εγω θα σου προτεινα να ψαξεις καπου αλλου και να μην αγορασεις καν αυτο γιατι ολα αυτα περι εξτρα εγγυησεων ειναι απλα για να σου παιρνουν τα λεφτα αντε και με το ζορι για πολυ απλα προβληματα οχι για σοβαρα και αυτο γιατι οι επισημες κατασκευαστριες εταιριες δεν τη δεχονται και οταν χρειαστεις αυτη την εξτρα εγγυηση σε κανει μπαλακι ο ενας(μαγαζι) στον αλλον(κατασκευαστρια εταιρια) Ενταξει στην συγκεκριμενη προσφορα μου κλεβουν ενα 10 ευρω απο το συνολικο πακετο!!αλλα απο οτι μου αναφερανε οτι και να παθει μετα απο τον πρωτο χρονο μου το καλυπτουν απο εκει. Υ.Γ Αλλα θα σκεφτω και την δικη σου γνωμη μεχρι αυριο για να δω που θα καταληξω.
Spartan117 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ενταξει στην συγκεκριμενη προσφορα μου κλεβουν ενα 10 ευρω απο το συνολικο πακετο!!αλλα απο οτι μου αναφερανε οτι και να παθει μετα απο τον πρωτο χρονο μου το καλυπτουν απο εκει. Υ.Γ Αλλα θα σκεφτω και την δικη σου γνωμη μεχρι αυριο για να δω που θα καταληξω. http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps4/sony-playstation-4-500gb-and-destiny/prod6631340pp/
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ενταξει στην συγκεκριμενη προσφορα μου κλεβουν ενα 10 ευρω απο το συνολικο πακετο!!αλλα απο οτι μου αναφερανε οτι και να παθει μετα απο τον πρωτο χρονο μου το καλυπτουν απο εκει. Υ.Γ Αλλα θα σκεφτω και την δικη σου γνωμη μεχρι αυριο για να δω που θα καταληξω. Εγω στα ειπα αυτα γιατι την εχω πατησει οχι μια αλλα δυο φορες οχι απαραιτητα για κονσολα αλλα για το οτιδηποτε η επεκτασεις εγγυησεων ειναι απλα μια νεα "μοδα" των καταστηματων για να σου παιρνουν τα λεφτα για αερα που στην ουσια δεν σου προφερουν σοβαρη υποστηριξη αλλα μονο για τα πολυ ευκολα για να φτιαχτουν. Απο εκει και περα κανε οτι νομιζεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις