Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εσυ μη μιλας καθολου, εισαι τυχερος, γιατι απο κονσολα εχεις μονο playstation, αρα δεν δεχεσαι επιθεσεις.

εγω οταν γραφω κατι, ειναι αυτοματως κοκκινο πανι. το παιρνουνε οι γνωστοι copy/paste σε αλλο φορουμ/msn, φανατιζονται, προετοιμαζονται, και μετα ερχονται ενα-ενα να ...εισπραξουνε μεν, αλλα

το θεμα ειναι οτι σοβαρη κουβεντα δεν μπορει να γινει..

Φανταζομαι τωρα που θα ειπα noobαδες τους προγραμματιστες τις υπερμεγιστης θεας sony θα παρουν και τα δικα μου παλι και θα λενε οτι λενε...

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εσυ μη μιλας καθολου, εισαι τυχερος, γιατι απο κονσολα εχεις μονο playstation, αρα δεν δεχεσαι επιθεσεις.

εγω οταν γραφω κατι, ειναι αυτοματως κοκκινο πανι. το παιρνουνε οι γνωστοι copy/paste σε αλλο φορουμ/msn, φανατιζονται, προετοιμαζονται, και μετα ερχονται ενα-ενα να ...εισπραξουνε μεν, αλλα

το θεμα ειναι οτι σοβαρη κουβεντα δεν μπορει να γινει..

Δεν ειμαι fanboy ρε συ. Δεν υπαρχει κεφαλαιο αυτη  την στιγμη, για αυτο και εχει γλιτωσει το xbone απο τα χερακια μου.Το να λεει καποιος την γνωμη του για τα κακως κειμενα μιας κονσολας ή του οτιδηποτε, γινοταν/γινεται αυτοματα στοχος  Απλα αν δει καποιος τριτος τα posts σου για αυτα που γραφεις για την Sony και για την ms, χωρις να σε γνωριζει προσωπικα ή να μην γνωριζει το γεγονος οτι εχεις και ps4 σε λεει ms fanboy κτλ.. Και εγω διαφωνω σε καποια απο αυτα που γραφεις αλλα οκ, δεν θα σου κανω πολεμο για την αποψη σου..

Δημοσ.

p3tran, για το recording ρώτησες και σου είπαμε πώς είναι οι εμπειρίες μας. Τις απαντήσεις, απ' ό,τι φαίνεται, είτε δεν τις πίστεψες είτε τις θεώρησες τυχαίες εξαιρέσεις. Αν ρωτάς κάτι, σου απαντάνε και μετά δεν πιστεύεις τις απαντήσεις, δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Δηλαδή, μπορεί, να κάτσει κάποιος που δεν έχει τίποτα να κάνει στη ζωή του να βγάλει βίντεο τον εαυτό του να κάνει αυτό που του λες ότι δε γίνεται μπας και σε πείσει, αλλά σίγουρα όλοι έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από αυτό :P

μην κανεις τον κινεζο και εσυ, παλι.

στην παρουσιαση της sony που σχολιαζαμε, oταν εγραψα οτι απογοητευτηκα που δεν ανακοινωσανε τιποτα σχετικα με OS updates, πεσατε ολοι να με φατε, και μετα μου κανατε και τους κινεζους οτι και καλα λειτουργουν αυτα που δε λειτουργουν.

αυτα ειναι πραγματα να ντρεπεται κανεις να τα κανει κυριε vole.

και δε φτανει που κοβετε τετοιες κουβεντες με χυδαιο και υβριστικο τροπο οι ιδιοι και οι ιδιοι, κατηγορειτε κιολας εμενα οτι ..κανω διαφημιση απο πανω.!!!!

τεσπα

5 πιστες beta driveclub, 2.2gb video

https://mega.co.nz/#!zx8x3TxR!t_0padg35VE-dK8tBrlqs8_htpR98eEpSZpFAB7rIes

Δημοσ.

Δεν ειμαι fanboy ρε συ. Δεν υπαρχει κεφαλαιο αυτη  την στιγμη, για αυτο και εχει γλιτωσει το xbone απο τα χερακια μου.Το να λεει καποιος την γνωμη του για τα κακως κειμενα μιας κονσολας ή του οτιδηποτε, γινοταν/γινεται αυτοματα στοχος  Απλα αν δει καποιος τριτος τα posts σου για αυτα που γραφεις για την Sony και για την ms, χωρις να σε γνωριζει προσωπικα ή να μην γνωριζει το γεγονος οτι εχεις και ps4 σε λεει ms fanboy κτλ.. Και εγω διαφωνω σε καποια απο αυτα που γραφεις αλλα οκ, δεν θα σου κανω πολεμο για την αποψη σου..

Ελα στο club και εσυ! Κοιτα εδω διπλα καπου ειναι ενα φορουμ που βλεπουν σαν θρησκεια την sony προφανως γιατι ο (ο θεος να τον κανει) administrator και μαλλον και 2 τρεις ζουνε απο αυτο και η πλακα ειναι οτι βγαζουν απο την αμαζον μεσω λινκ ουτε καν απο την sony, οποτε οτι λεμε εδω που θεωρειτε κακο για την υπερμεγιστη αγια sony παει αυτοματα εκει για χλευασμο. Οποτε θα τολμησω να σε πω αιρετικο που τολμας να πιανεις στο στομα σου αυτην την Αγια Εταιρια. Anyway εχε τον νου σου αν θεωρεις οτι θα προσβληθεις αν δεις post σου εκει. Το εχουν κακο συνηθειο να το κανουν ενω το γραφουν και στους κανονισμους οτι δεν επιτρεπεται.. Απλα μπες να γελασεις στην ενοτητα xbox one που εχουν.... Επισης γενικα μπες να γελασεις με τις απαντησεις τους. 

Επισης βαζουν και ταμπελες σε καθε εναν απο εμας που πιανουν στο στομα τους οποτε τωρα αμα βρεθει κανα ποστ σου εκει θα σε πουν αιρετικο, κρυφο ms fanboy και αλλα τετοια...

Δημοσ.

μην κανεις τον κινεζο και εσυ, παλι.

στην παρουσιαση της sony που σχολιαζαμε, oταν εγραψα οτι απογοητευτηκα που δεν ανακοινωσανε τιποτα σχετικα με OS updates, πεσατε ολοι να με φατε, και μετα μου κανατε και τους κινεζους οτι και καλα λειτουργουν αυτα που δε λειτουργουν.

αυτα ειναι πραγματα να ντρεπεται κανεις να τα κανει κυριε vole.

και δε φτανει που κοβετε τετοιες κουβεντες με χυδαιο και υβριστικο τροπο οι ιδιοι και οι ιδιοι, κατηγορειτε κιολας εμενα οτι ..κανω διαφημιση απο πανω.!!!!

τεσπα

Εγώ, αν θυμάμαι καλά, συμφώνησα μαζί σου τότε όσον αφορά το OS και τα updates. Προσωπικά, περίμενα να σκάσει major update μαζί με την E3, αλλά η Sony είτε κοιμάται σε αυτό το κομμάτι είτε προχωράει υπερβολικά αργά για οποιονδήποτε λόγο. Οπότε ο πληθυντικός που βάζεις δε με πιάνει. Οταν ρώτησες γιατί δε λέμε για το recording "που δε λειτουργεί καθόλου", σου είπαμε 2-3 άτομα ότι δεν έχουμε συναντήσει κανένα πρόβλημα στη χρήση του. Μας έβγαλες Κινέζους. Και, ξανά, κανείς δε βρίζει εδώ μέσα πέρα από εσένα σχεδόν σε κάθε σου ποστ. Μην αναρωτιέσαι μετά γιατί δεν μπορεί να γίνει έτσι κουβέντα. Μόνος σου θα καταλήξεις να ωρύεσαι στις περισσότερες περιπτώσεις  :P

Ποσο ειναι το οριο των mb σε saves που μπορεις να ανεβασεις στο λογαριασμο σου σαν backup?

1gb σύνολο έχει χώρο για cloud saves.

• Like 1
Δημοσ.

ομως οσες φορες εχω προσπαθησει να ανοιξω κουβεντα για αυτα τα πραγματα το γνωστο παρεακι εδω μεσα αρχιζει τα βρισιδια κλπ γνωστα καθεκαστα..

Βρίζουν και πρόσωπα που δεν είναι στην κουβέντα?

Τυχαίο παράδειγμα η μάνα κάποιου? 

Δημοσ.

οκ vole. για πες μου τοτε.... λειτουργει το auto record?

Ο,τι σου είχα πει και τότε που είχες ρωτήσει θα σου πω και τώρα. 

Οποτε το έχω χρησιμοποιήσει κατά αυτό τον τρόπο - όχι, δηλαδή, με το να θέτω εγώ σημείο εκκίνησης - έχει λειτουργήσει. 

Σου είχαμε δώσει αναλυτικές απαντήσεις αρκετά πρόσφατα κι εγώ και ο hollow, αν θες ανάτρεξε εκεί. Δε θα κάτσω να γράφω κατεβατά πάλι για να με ακυρώσεις με τους αγαπημένους σου χαρακτηρισμούς. 

Edit: Αντε, επειδή είμαι καλός άνθρωπος, ορίστε, η αρχή της τότε συζήτησης γι' αυτό το θέμα.

http://www.insomnia.gr/topic/432456-the-official-playstation-4-topic/page-539?do=findComment&comment=53388892

Δημοσ.

Το να δημοσιοποιείς προσωπικά μηνύματα απαγορεύεται πάντως, και στην τελική το μόνο που θα γίνει είναι να δημιουργηθεί έξτρα ένταση όχι μόνο σε αυτό το τόπικ, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα.

Καταλαβαίνετε το ότι πέφτετε στο επίπεδο που πέφτετε για δύο κονσόλες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...