Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Ενταξει φανταζομαι αυτα στην πορεια θα βελτιωθουν. Δεν το εχω συναντησει αυτο που λες παντως.Ισως γιατι δεν εχω προλαβει να ασχοληθω οσο θα ηθελα με την κονσολα.
Tilemaxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Τα hardware δεν πολυμετράει στις κονσόλες. Το θέμα είναι το κατα πόσο οι προγραμματιστές θα εκμεταλλευτούν αυτά που έχουν μπροστά τους και να προγραμματίσουν στο μέταλλο.Δεν πολυείχε νόημα να έχουν δυνατότερο hardware. Ο κόσμος πλέον δεν θα έδινε 500 και 600€ για κονσόλες με την αγορά να έχει εξελιχθεί έτσι όπως έχει εξελιχθεί. 3
hollow_83 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Nαι και μενα δε μου εχει κανει κατι στα κατεβασματα.
RedPanda Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχεις αδικο αλλα με τσιγκλιζει αφανταστα να διαβαζω τετοιου ειδους βλακειες περι δυναμης ή μη του jaguar οταν εχει τοσο τραγικο multi tasking, στο ps4. Οπως εγραψα και πριν, ανοιγεις game, το αφηνεις να τρεχει απο πισω, κατεβαζεις κατι απο το ps store και συγχρονως μπαινεις στο live in playstation.. Τις πιο πολλες φορες αργει ή κολλανε τα μενου.. Επισης πολλα πραγματα για να γινουν, πρεπει να κλεισει η εφαρμογη που τρεχει απο πισω. Το multi tasking σαν benchmark δύναμης μίας κονσόλας, πρώτη φορά το ακούω. Να έχει ισχυρότερο CPU από την στιγμή που στα παιχνίδια η περισσότερη δουλειά πέφτει στην GPU πάλι δεν το καταλαβαίνω. Σαν δείκτη pixels / ευρώ το PS4 είναι από τις δυνατότερες κονσόλες που έχουν βγει, χωρίς καμία υπερβολή. Το PS3 ήταν ακριβό γιατί είχε bluray -όταν τα stand alone bluray players κόστιζαν 800$ και πάνω- και όχι τόσο εξαιτίας της GPU του.
Alex21121988 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν αναφερθηκα ποτε σε benchmark, που κατα την γνωμη μ ειναι τερμα χαζο να μιλαμε για κατι τετοιο σε κονσολες..Nαι, για τα υπαρχοντα games αποδιδει οπως πρεπει το cpu(αυτο του ελειπε) αλλα οι υπολοιπες του λειτουργιες τι?Δεν μετρανε στην δυναμη/ταχυτητα?.. Απλα να το αφησουμε να περασει, χωρις να σχολιασουμε τπτ? Δεν γινεται αυτο.. Δεν ειναι σημαντικο δλδ να εχει μια κονσολα μια ελευθερια παραπανω? Τα blue ray που χσηιμοποιουσαν της πρωτης γραμμης ps3 ηταν απαραδεκτα του 20αρικου και πηγαιναν ακλαυτα στον χρονο πανω για καποιον που εβλεπε πολλες ταινιες στο ps3 του. Mετα το αλλαξαν αυτο και εβαλαν διπλη κεφαλη σε αλλα μοντελα. Τα πρωτα μοντελα ηταν πολυ ακριβα επισης γιατι ειχαν και backwards compatibility επισης για ps2 games + ακριβοτερης καταστκευης υλικα εξω-μεσα με slots για sd cards και 2 παραπανω θυρες usb. Στην ουσια ειχε και ενα ps2 μεσα του το ps3.. Αρα λογικη η τιμη του τοτε.. 2
RedPanda Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν αναφερθηκα ποτε σε benchmark, που κατα την γνωμη μ ειναι τερμα χαζο να μιλαμε για κατι τετοιο σε κονσολες..Nαι, για τα υπαρχοντα games αποδιδει οπως πρεπει το cpu(αυτο του ελειπε) αλλα οι υπολοιπες του λειτουργιες τι?Δεν μετρανε στην δυναμη/ταχυτητα?.. Απλα να το αφησουμε να περασει, χωρις να σχολιασουμε τπτ? Δεν γινεται αυτο.. Δεν ειναι σημαντικο δλδ να εχει μια κονσολα μια ελευθερια παραπανω? Όχι φυσικά και δεν μετράνε όσο τα παιχνίδια γιατί είναι μηχάνημα που φτιάχτηκε πρωτίστως για παιχνίδια. Μία καλύτερη GPU είναι καλύτερη επένδυση από μία καλύτερη CPU. Και το θέμα το θέτεις όσο αναφορά το multitasking που είναι τριτεύων. Δεν μιλάς καν για το πως τρέχει το app από μόνο του. Και πρώτη φορά ακούω παράπονα για το bluray του PS3. Το PS3 κόστιζε 800 στην κατασκευή και πολλά από αυτά δεν είχαν να κάνουν με το hardware. Το PS4 κοστίζει 400 $ αλλά είναι το καλύτερο δυνατό hardware που μπορείς έχεις με 400 $ χωρίς σάλτσες. Βασικά αυτό που νομίζω "απογοητεύει" πολλούς είναι πως η Sony δεν αποφάσισε να φάει μεγάλο κομμάτι του κόστους του PS4 όπως έκανε με το PS3. Αλλά το θέμα είναι πως αυτή την φορά δεν έχει κάποια τεχνολογία που έχει να σπρώξει (όπως ήθελε να κάνει με το bluray). Το ότι έφαγε μεγάλο μέρος του κόστους του PS3 δεν έχει να κάνει με το καθεαυτό gaming hardware. αλλα μονο η cpu του pc μου στοιχιζει οσο και το ps4 ολοκληρο... Τώρα το είδα αυτό το διαμάντι. Τι ακριβώς έχει να κάνει ένας i7 3770K με το gaming ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν την ''έπιασα'' την τελευταία ερώτηση..Τι εννοείς ;
Alex21121988 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Σου εγραψα τον λογο που στοιχιζαν τοσο οι πρωτες ps3 κονσολες. Δεν ειχε να κανει με το hardware? Eιχε μεσα και ενα ps2, δλδ δυο κονσολες σε μια. Ειμαι ευχαριστημενος με το ps4, απλα αναφερω μλκιες που γινονται οντως στην λειτουργια του. Και αφορα και το hardware κομματι. Υπ' οψιν πολλοι ατυχοι κανουν hard reset καθε λιγο και λιγακι με το ps4. Εμενα για την ωρα καλα παει.. Δεν σε επιασα για τον i7. Tι εννοεις?
RedPanda Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Σου εγραψα τον λογο που στοιχιζαν τοσο οι πρωτες ps3 κονσολες. Δεν ειχε να κανει με το hardware? Eιχε μεσα και ενα ps2, δλδ δυο κονσολες σε μια. Ειμαι ευχαριστημενος με το ps4, απλα αναφερω μλκιες που γινονται οντως στην λειτουργια του. Και αφορα και το hardware κομματι. Υπ' οψιν πολλοι ατυχοι κανουν hard reset καθε λιγο και λιγακι με το ps4. Εμενα για την ωρα καλα παει.. Συγνώμη αλλά αυτό που ξεκίνησες να λες είναι πέρα για πέρα άκυρο και τώρα υπεκφεύγεις. Δεν υπάρχει σενάριο (στα specs που έχουμε) που η βελτίωση της CPU είναι αποδοτικότερη από την βελτίωση της GPU. Το να γκρινιάζεις για "τραγικο multi tasking" δεν έχει βάση γιατί αγόρασες dedicated hardware για παιχνίδια. Το hardware του PS2 δεν είχε να κάνει τίποτα με το hardware του PS3. Δεν καταλαβαίνω γιατί το ξανάγραψες.
p3tran Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξερω πως τα παει το xbone στο κομματι του multi tasking πολυ-πολυ καλυτερα απο το ps4. και το ακομα καλυτερο ειναι οτι υπαρχει τρομερα γρηγορη εξελιξη. για το OS δε μιλαει κανεις εδω περα. δεν ειναι τυχαιο... το xbox τρεχει παραλληλα, σε snap mode, ταυτοχρονα στην οθονη τα app σου μαζι με το game σου. μαλιστα τρεχει τα app σου και πανω στην τηλεοραση, ή τελος παντων σε οτιδηποτε εχεις επιλεξει να καρφωσεις στο hdmi-in της κονσολας. ή τρεχει την τηλεοραση snapped παραλληλα με το game, κοκ. οπως εχεις ακουσει ισως, εχει τρια λειτουργικα για αυτο το λογο. ενα απο αυτα ειναι το game OS. η sony απο την αλλη, εχει κρατησει κι αυτη ....3-4gb μνημη στη ρεζερβα μολις ακουσε οτι τοσο κραταει η ms, και ακομα δεν εχει βαλει ...pause download. ακομα και τα απλα notifications για μηνυματα ερχονται με ..διαγαλαξιακη καθυστερηση. δεν ξερω αν βλεπει κανεις το αστειο της υποθεσης... την προηγουμενη γενια ειχαμε παλι τα ιδια με αλλα features που ηθελε να αντιγραψει η sony απο τη microsoft, οπως πχ το party chat. ε, αυτη τη γενια, προβλεπω πολλα αντιστοιχα cross party chat... features που ηταν υποσχεμενα για πρωτη μερα οπως το αυτοματο record, ειναι bugιασμενα και δεν δουλευουνε καθολου, και κανουνε ολοι τους κινεζους.. αυτα ειναι πραγματα που νομιζω εχουν ενδιαφερον για αρκετους (βασικα για ολους που ξεφευγουν απο το φανμποϊλικι), ομως οσες φορες εχω προσπαθησει να ανοιξω κουβεντα για αυτα τα πραγματα το γνωστο παρεακι εδω μεσα αρχιζει τα βρισιδια κλπ γνωστα καθεκαστα.. 2
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πληρες backup σε εξωτερικο δισκο οπως ειχε το ps3 δεν εχει το ps4? Και πρεπει να αντιγραψεις σε εξωτερικο δισκο ή φλασακι που ειναι φορμαρισμενο σαν fat32 γιατι με ntfs δεν το αναγνωριζει ενα - ενα τα παιχνιδια που εχεις save τους?
Alex21121988 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Συγνώμη αλλά αυτό που ξεκίνησες να λες είναι πέρα για πέρα άκυρο και τώρα υπεκφεύγεις. Δεν υπάρχει σενάριο (στα specs που έχουμε) που η βελτίωση της CPU είναι αποδοτικότερη από την βελτίωση της GPU. Το να γκρινιάζεις για "τραγικο multi tasking" δεν έχει βάση γιατί αγόρασες dedicated hardware για παιχνίδια. Το hardware του PS2 δεν είχε να κάνει τίποτα με το hardware του PS3. Δεν καταλαβαίνω γιατί το ξανάγραψες. Για ποιο απο αυτα που ειπα, υπεκφευγω? Δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το multi tasking και την συμπεριφορα της κονσολας με τις διαφορες εφαρμογες που πρεπει να κλεισουν ή να μπουν σε suspension. Αυτο ειναι, δεν ειναι κατι αλλο. Tωρα απο αυτα που λεει και ο P3tran για το xbox και το πως συμπεριφερεται με τον ιδιο επεξεργαστη ακριβως με το ps4, μπορει η πατατα να εχει γινει στο software και η κονσολα να μην ειναι δυνατη στο off gaming κομματι της. Για τα games καλο ειναι αυτο που εχει το ps4 στα σπλαχνα του. Απλα δεν μπορει να κανει τα παντα επειδη ειναι οχταπυρηνος και ψαρωνουν πολλοι και νομιζουν πως εχει σχεση με τους κανονικους οχταπυρηνους της amd. αυτα ειναι πραγματα που νομιζω εχουν ενδιαφερον για αρκετους (βασικα για ολους που ξεφευγουν απο το φανμποϊλικι), ομως οσες φορες εχω προσπαθησει να ανοιξω κουβεντα για αυτα τα πραγματα το γνωστο παρεακι εδω μεσα αρχιζει τα βρισιδια κλπ γνωστα καθεκαστα.. Αυτο προσπαθω και εγω να εξηγησω αλλα δεν.. 2
p3tran Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 αυτα ειναι πραγματα που νομιζω εχουν ενδιαφερον για αρκετους (βασικα για ολους που ξεφευγουν απο το φανμποϊλικι), ομως οσες φορες εχω προσπαθησει να ανοιξω κουβεντα για αυτα τα πραγματα το γνωστο παρεακι εδω μεσα αρχιζει τα βρισιδια κλπ γνωστα καθεκαστα.. Αυτο προσπαθω και εγω να εξηγησω αλλα δεν.. εσυ μη μιλας καθολου, εισαι τυχερος, γιατι απο κονσολα εχεις μονο playstation, αρα δεν δεχεσαι επιθεσεις. εγω οταν γραφω κατι, ειναι αυτοματως κοκκινο πανι. το παιρνουνε οι γνωστοι copy/paste σε αλλο φορουμ/msn, φανατιζονται, προετοιμαζονται, και μετα ερχονται ενα-ενα να ...εισπραξουνε μεν, αλλα το θεμα ειναι οτι σοβαρη κουβεντα δεν μπορει να γινει.. 1
lepaterious Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Για ποιο απο αυτα που ειπα, υπεκφευγω? Δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το multi tasking και την συμπεριφορα της κονσολας με τις διαφορες εφαρμογες που πρεπει να κλεισουν ή να μπουν σε suspension. Αυτο ειναι, δεν ειναι κατι αλλο. Για τα games καλο ειναι αυτο που εχει το ps4 στα σπλαχνα του. Απλα δεν μπορει να κανει τα παντα επειδη ειναι οχταπυρηνος και ψαρωνουν πολλοι και νομιζουν πως εχει σχεση με τους κανονικους οχταπυρηνους της amd. Αυτο προσπαθω και εγω να εξηγησω αλλα δεν.. Δεν έχει να κάνει με τον επεξεργαστή, φταίει ότι το Os το σχεδιάζανε μάλλον noobαδες και κάνει τέτοια προβλήματα. Γιατι και επεξεργαστή απο την nasa την ίδια να έχεις αμα δεν πατήσει το Os δεν δουλευει τίποτα καλά. 1
Vole Maulder Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 p3tran, για το recording ρώτησες και σου είπαμε πώς είναι οι εμπειρίες μας. Τις απαντήσεις, απ' ό,τι φαίνεται, είτε δεν τις πίστεψες είτε τις θεώρησες τυχαίες εξαιρέσεις. Αν ρωτάς κάτι, σου απαντάνε και μετά δεν πιστεύεις τις απαντήσεις, δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Δηλαδή, μπορεί, να κάτσει κάποιος που δεν έχει τίποτα να κάνει στη ζωή του να βγάλει βίντεο τον εαυτό του να κάνει αυτό που του λες ότι δε γίνεται μπας και σε πείσει, αλλά σίγουρα όλοι έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από αυτό Στα υπόλοιπα, ναι, το OS του PS4 υστερεί κατά πολύ, και αμφιβάλλω αν ποτέ θα κάνει catch up. Και αν υπήρχε κανείς που είτε πίστευε αυτά που έλεγε η Sony ότι θα κάνει year - όχι day - one είτε περίμενε γρήγορα updates, η πλάνη του ήταν μεγάλη. Αν είναι να μιλήσω για μένα, το τελευταίο που περίμενα ήταν να έχει καλό OS το PS4. Απλώς, μιας και μιλάμε για παιχνιδοκονσόλες, ήταν και είναι επίσης το τελευταίο που με νοιάζει 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις