Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αραγε το Grim Fandango ειναι time exclusive?

τα νεοτερα λενε αυτο:

During the Grim Fandango: Bringing the Dead Back to Life panel at PAX Prime 2014, Tim Schafer and the some of the original Grim Fandango crew revealed new details for Grim Fandango Remastered.

These are the new details that were revealed by the panelists:

• According to the Double Fine crew Grim Fandango will be in 1080p but is not made entirely from scratch.
  • Grim Fandango Remastered’s soundtrack will be fully orchestrated by the Melbourne Symphony according to Peter McConnell.
  • The game is coming to PS4, PC, and PS Vita
  • Game is knee-deep in development
  • Grim Fandango was inspired by the Day of the Dead (its serious religious and commercial themes).

και επισης

http://www.entweak.com/gaming/grim-fandango-remaster-will-feature-live-orchestra-soundtrack-original-art-assets/

ps

και το DOA5 ειναι multiplat ps4/xbox

Δημοσ.

To infamous περα απο καποιες στιγμες στην πολη που γινοταν χαμος απο εχθρους, εκρηξεις κτλ δεν μου κολλησε ποτε στα cutscenes, ποτε ομως. Ειπες οτι το νοικιασες, αρα μαλλον το δισκακι μπορει να ειναι γρατζουνισμενο ή βρωμικο.. Κανουν και την αλλη μλκια μερικα βιντεο κλαμπ και βαζουν τα ηλιθια αυτοκολλητα με τους αριθμους των ταινιων/games τους, και μπορει το δισκακι να χανει την φυγοκεντρο του και να στα κανει αυτα.

Οσο αφορα το κοψιμο των video captures σου, οταν πατας το share, βλεπεις αυτα που εχει/εχεις γραψει και σου εχει μια επιλογη περα απο το να το κανεις share που λεγεται trim.. Aπο εκει και περα ειναι πανευκολο, θα το δεις και μονο σου.

Kαλο θα ηταν οταν θελεις να βαλεις χρηματα στο wallet σου, ή να χρησιμοποιησεις prepaid καρτα και να τα βαλεις μεσω paypal ή με paysafe για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Δεν βλεπω πουθενα την επιλογη trim που λες.

Δημοσ.

τα νεοτερα λενε αυτο:

και επισης

http://www.entweak.com/gaming/grim-fandango-remaster-will-feature-live-orchestra-soundtrack-original-art-assets/

ps

και το DOA5 ειναι multiplat ps4/xbox

Το grim ειναι ενα απο τα παιχνιδια που πραγματικα με κολλησανε στον τοιχο.... Μακαρι να βγαλουν ξανα το Loom για να μαθουν και οι νεες γενιες τι σημαινει masterpiece... 

Δημοσ.

Πως μπορω να κανω add ατομα αλλα απο το site και οχι απο τη κονσολα.

Εκανα και μια βλακεια απο το pc και εβαλα να κατεβασει εναν ps3 theme αλλα επειδη δεν εχω ps3 δεν το κατεβαζει και εκτος αυτου δεν μπορω να το σβησω και εχει μεινει στο αναμενετε να κατεβει.

Πως το σβηνω εντελως απο το λογαριασμο μου στο pc?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι τις περισσοτερες φορες δεν μπαινει σε αυτο το site αν κανω log in στο psn+ acc μου?

Αν κλεισω τον firefox 31 και το ξανανοιξω μπαινει κανονικα στο psn+ acc μου αλλα αν κανω log out και μετα ξανα log in δεν μπαινει.

Καμια ιδεα?

Επισης πως μπορουμε να επαληθευσουμε οτι ειμαστε psn+ μελος?

Λογικα υποθετω οτι διπλα απο το psn+ id αν εχει το κιτρινο συν τοτε εισαι μελος του psn+ αν δεν το εχει τοτε δεν εισαι.

Δεν ξερω αν εχω δικιο αλλα κατι τετοιο πιστευω ειναι πολυ λογικο.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί αλλά βρήκα αυτό εδώ το άρθρο
http://gearnuke.com/playstation-4-sony-confirms-1-6ghz-cpu-clock-speed-43x-faster-playstation-2/
το οποίο λέει ότι παρ' ότι η sony επιβεβαίωσε τα 1,6 ghz η cpu ενδέχεται να τρέχει υψηλότερα αν χρειαστεί
κάτι σαν turbo core ας πούμε.

Δημοσ.

Το ps4 ειναι δυνατο μηχανημα και 10 φορες πιο γρηγορο συγκριτικα παντα με το ps3 αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι αυτο που θελουν να παρουσιαζουν. Δεν το παω σε καμια περιπτωση σε vs pc το θεμα μιας και κατεχω και ενα ps4 και ειμαι ευχαριστημενος με την αγορα μου, αλλα μονο η cpu του pc μου στοιχιζει οσο και το ps4 ολοκληρο... Μην λεμε λοιπον δυνατο η γρηγορο τον jaguar, ελεος..Για κονσολα μπορει να ειναι, αλλα για καποιον που ασχολειται και ξερει θα μπορουσε να μπει κατι καλυτερο. Βεβαια μετα πιθανοτατα θα ανεβαινε και η τιμη της κονσολας.

Επισης για οποιον διαφωνει μαζι μου, οτι δλδ το cpu ειναι αδυναμο τον προκαλω να ανοιξει το live on playstation ,να κατεβαζει κατι απο ps store, και να παιζει game απο πισω... Καλο κολλημα.. Δεν ξερω πως τα παει το xbone στο κομματι του multi tasking

Δημοσ.

Το ps4 ειναι δυνατο μηχανημα και 10 φορες πιο γρηγορο συγκριτικα παντα με το ps3 αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι αυτο που θελουν να παρουσιαζουν. Δεν το παω σε καμια περιπτωση σε vs pc το θεμα μιας και κατεχω και ενα ps4 και ειμαι ευχαριστημενος με την αγορα μου, αλλα μονο η cpu του pc μου στοιχιζει οσο και το ps4 ολοκληρο... Μην λεμε λοιπον δυνατο η γρηγορο τον jaguar, ελεος..Για κονσολα μπορει να ειναι, αλλα για καποιον που ασχολειται και ξερει θα μπορουσε να μπει κατι καλυτερο. Βεβαια μετα πιθανοτατα θα ανεβαινε και η τιμη της κονσολας.

Επισης για οποιον διαφωνει μαζι μου, οτι δλδ το cpu ειναι αδυναμο τον προκαλω να ανοιξει το live on playstation ,να κατεβαζει κατι απο ps store, και να παιζει game απο πισω... Καλο κολλημα.. Δεν ξερω πως τα παει το xbone στο κομματι του multi tasking

Oι κονσολες παντα ηταν τα ''τουμπανα'' των 400ων -500ων μ.ο ευρω.

Αυτο ειναι και το ps4.

(το λες και εσυ για την τιμη)

Οταν λεμε ''τουμπανο συστημα'' δεν το συγκρινουμε ποτε με υπερυπολογιστες της Νασα...

Λογικο δεν ειναι?

Απλα πλεον ολο και περισσοτεροι γνωριζουν απο χαρακτηριστικα και πεφτουν απο τα συννεφα οταν μια κονσολα χαρακτηριζεται δυνατη.Γιατι?Στην πραγματικοτητα οσο πανω κατω δυνατo ειναι το ps4 ηταν και το ps3 ,το ps2 ,το psone.

Μπορουσαν να ειναι δυνατοτερα?Ναι.Και τα pcs θα μπορουσαν να ειναι δυνατοτερα.

Οταν συζηταμε για mainstream-αγορας επιπεδα ομως, ο ορος ''τουμπανο'' ή ''πολυ δυνατο'' θα ταιριαζει κανονικοτατα στις νεες κονσολες. :)

Ειναι λοιπον απο ποια γωνια το κοιτας.Αν και δεν εχει νοημα να το κοιτας απο αλλη γωνια κατ'εμε..

Δημοσ.

Δεν εχεις αδικο αλλα με τσιγκλιζει αφανταστα να διαβαζω τετοιου ειδους βλακειες περι δυναμης ή μη του jaguar οταν εχει τοσο τραγικο multi tasking, στο ps4. Οπως εγραψα και πριν, ανοιγεις game, το αφηνεις να τρεχει απο πισω, κατεβαζεις κατι απο το ps store και συγχρονως μπαινεις στο live in playstation.. Τις πιο πολλες φορες αργει ή κολλανε τα μενου.. Επισης πολλα πραγματα για να γινουν, πρεπει να κλεισει η εφαρμογη που τρεχει απο πισω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...