giorgos147 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 ενοικιάσεις ημέρας είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι 2.40 2.30 η πρώτη μέρα, 1.70 κάθε επόμενη.
polakis21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Ειναι 2 ευρω την ημερα και 1.40 οι επομενες...
hollow_83 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μηπως καθε seven εχει αλλες τιμες, τιμες που οριζονται ως ανωτερη και ως κατωτερη απο τα κεντρικα και το καθε franchise οριζει τις δικες του ? Γιατι εχετε πει τρεις διαφορετικες τιμες.
p3tran Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 DRIVECLUB BETA leaked video και αρθρο για το 1886 απο PAX IGN PAX 2014: The Order: 1886 Seems Great, Except for One Thing… Μου φαίνεται καλύτερο από το Forza Horizon 2 ok
giannisag17 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Παιδια ποτε θα βγει το καινουριο silent hill..??Επαιξα το ντεμο και μπορω να πω οτι ανατριχιασα λιγο!!
Donacgreece Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Παιδια ποτε θα βγει το καινουριο silent hill..??Επαιξα το ντεμο και μπορω να πω οτι ανατριχιασα λιγο!!ΛΛιγοοο; Πάντως άγνωστο το πότε. Το λογικό είναι κάπου στο 2016. Αλλα δδεν υπάρχει ανακοίνωση.
Donacgreece Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Ο Kojima το 15 θα βγάλει το metal gear. Και μας το έχει παρουσιάσει εκτενώς εδώ και πολύ καιρό. Οπότε αν πάρω και το πόσο ψείρας είναι και στη παραμικρή λεπτομέρεια δεν υπάρχει περίπτωση να βγει πριν το 16. Και ίσως λέω και πολύ αισιόδοξο σενάριο. 1
broxopios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Ναι κι εγώ κάπου το 16 πιστεύω να το βγάλει. Αν ανακοινωθεί για το 15 θα μου κάνει έκπληξη. Πάντως το teaser demo είναι κορυφή. Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει τον τελευταίο καιρό. Καλά για τέτοιου είδους δεν το συζητάω. Είχα πολλά χρόνια να νιώσω τέτοια αίσθηση.
Millennium Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 The Order: 1886 Collector's και Premium Edition statues pics
JUST-GAMER Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μολις αγορασα ps4. Ρε παιδια πως κοβουμε τα βιντεος στα παιχνιδια κ.τ.λ.? Δηλαδη πως μπορουμε να μην βλεπουμε τα εισαγωγικα βιντεο με την ιστορια του καθε παιχνιδιου και τα βιντεος με τις οδηγιες. Νοικιασα το infamous second son και ενω εχει εγκατασταθει ολο το παιχνιδι γιατι στο εισαγωγικο πρωτο βιντεο δειχνει σαν να ψηλοκωλαει? Παιζει κανονικα το παιχνιδι και το βιντεο απλα στο αρχικο βιντεο δειχνει οτι η καμερα παει απο αριστερα προς τα δεξια με κατι σαν σπασιματακια. Ειναι φυσιολογικο κατι τετοιο? Για να παρω και τις 14 μερες δωρο psn+ που ειχε χρειαστικε να βαλω τα στοιχεια της καρτας μου. Μπορω αυτα τα στοιχεια τωρα να τα σβησω και απλα να εισαγω το paypal μου και τιποτα αλλο?
hollow_83 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Aναλογα το παιχνιδι. Αλλα σε αφηνουν αλλα οχι. Σε αλλα χρειαζεται να κρατας καποιο κουμπι σε καποια αλλα οχι. Το κουμπι options Παντως εχει και το ρολο του σταρτ. Για τα κολληματα δεν εχω αποψη, δεν θυμαμαι να χα καποια θεματα. Ναι την καρτα μπορεις να την αφαιρεσεις.
Alex21121988 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 To infamous περα απο καποιες στιγμες στην πολη που γινοταν χαμος απο εχθρους, εκρηξεις κτλ δεν μου κολλησε ποτε στα cutscenes, ποτε ομως. Ειπες οτι το νοικιασες, αρα μαλλον το δισκακι μπορει να ειναι γρατζουνισμενο ή βρωμικο.. Κανουν και την αλλη μλκια μερικα βιντεο κλαμπ και βαζουν τα ηλιθια αυτοκολλητα με τους αριθμους των ταινιων/games τους, και μπορει το δισκακι να χανει την φυγοκεντρο του και να στα κανει αυτα. Οσο αφορα το κοψιμο των video captures σου, οταν πατας το share, βλεπεις αυτα που εχει/εχεις γραψει και σου εχει μια επιλογη περα απο το να το κανεις share που λεγεται trim.. Aπο εκει και περα ειναι πανευκολο, θα το δεις και μονο σου. Kαλο θα ηταν οταν θελεις να βαλεις χρηματα στο wallet σου, ή να χρησιμοποιησεις prepaid καρτα και να τα βαλεις μεσω paypal ή με paysafe για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
p3tran Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 just gamer, το δισκακι χρησιμοποιειται μονο κατα την εγκατασταση. οποτε αν συνεχισει να στο κανει, σιγουρα δεν ειναι απο το δισκακι. και μιας και μιλαμε στο αλλο θεμα για πουστιες και digital foundry, παρε και ενα pro tip: αν ειχες xbox -> τωρα θα εγραφες βιντεο συγκριτικο με frame drops. αν εχεις playstation4 -> κανε ενα hard reboot και ξανατρεξτο. θα δεις οτι θα πηγαινει καλυτερα
Millennium Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 The Making of Grim Fandango Remastered ep 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις