supermario29 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Καλημερα. 9-9 κυκλοφορει (απ΄οτι διαβασα) το bundle με το Destiny. Γνωριζετε αν αργοτερα θα κυκλοφορησει κανενα bundle με το FIFA 15; Ευχαριστω.
p3tran Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ειναι γενικα πολυ αυστηρη η κριτικη για την αποδοση του First Light. Εγω παιζω σε unlocked frame και δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα οπως το παρουσιαζουν. Ok, το second son ειχε τρελα framedrops κτλ αλλα αυτο δεν εχει καποιο τρελο θεμα αλλα μαλλον φταιει το γεγονος οτι η πολη ειναι πιο αδεια με λιγοτερους πολιτες και απουσια των D.U.P. Αλλα κατα τα αλλα το προβλημα που ειχε το second son, οταν πχ καβαλαγες το τρενο και το εβλεπες οτι παλευε να κρατησει πανω απο 20 fps, αυτο επισης δεν υπαρχει πλεον στο First Light. Το παιχνιδι οπτικα εχω την εντυπωση οτι βελτιωθηκε επισης, παρατηρησα μερικα textures στο photo mode και μου φανηκε λιγο καλυτερο συγκριτικα με το ss. εχοντας δει τι κανουνε στα συγκριτικα με το xbox, μονο αυστηρη κριτικη δεν τη λες. το αντιθετο!! ας μην ξεχναμε οτι (και) το infamous μαρκεταριστηκε ως "60 frames per second game". εχει αρκετα framerate tests, και τα νουμερα ειναι αυτα που ειναι. στις μαχες (οπου παιζεις με 2-3 κλωνους ολους κι ολους να θυμηθουμε) το f/r ανεβοκατεβαινει απο χαμηλα 40αρια σε χαμηλα 30αρια. και γραφουνε οτι και το 30hz lock δεν ειναι ακριβως ...αψογο επισης. για την ακριβεια, λενε οτι στο φορτο ειναι χειροτερο απο το ξεκλειδωτο: Furthermore, massive particle displays and certain combat scenarios could actually drop performance levels below 30fps for a longer duration resulting in obvious slowdown. What was odd, however, was the fact that some of these dips appeared more often when using the 30fps lock, which kind of eliminates the advantage of using it. οσο για το τραινο που λες, εχει και βιντεο συγκριτικο και για αυτο, και η διαφορα ειναι μονο 2-5 frames, παρ'ολο που στο βιντεο αυτο μου φαινεται οτι τα shaders του FL ειναι λιγο πιο ελαφρια απο του original.
skanjos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 399e με το destiny είναι καλή ευκαιρία, φυσικά θα διάλεγα 399ε με προ ή φίφα χαχαχα αλλα και το destiny καλό είναι ,κρίμα όμως που θέλει και μόνιμο Plus το συγκεκριμένο,αυτή η βλακεία του αναγκαστικού paid internet πολύ με ενοχλεί στις νέες κονσόλες...
Alex21121988 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 εχοντας δει τι κανουνε στα συγκριτικα με το xbox, μονο αυστηρη κριτικη δεν τη λες. το αντιθετο!! ας μην ξεχναμε οτι (και) το infamous μαρκεταριστηκε ως "60 frames per second game". εχει αρκετα framerate tests, και τα νουμερα ειναι αυτα που ειναι. στις μαχες (οπου παιζεις με 2-3 κλωνους ολους κι ολους να θυμηθουμε) το f/r ανεβοκατεβαινει απο χαμηλα 40αρια σε χαμηλα 30αρια. και γραφουνε οτι και το 30hz lock δεν ειναι ακριβως ...αψογο επισης. για την ακριβεια, λενε οτι στο φορτο ειναι χειροτερο απο το ξεκλειδωτο: οσο για το τραινο που λες, εχει και βιντεο συγκριτικο και για αυτο, και η διαφορα ειναι μονο 2-5 frames, παρ'ολο που στο βιντεο αυτο μου φαινεται οτι τα shaders του FL ειναι λιγο πιο ελαφρια απο του original. Nαι, δεν μπορω να διαφωνησω οτι εχει τα θεματα του, αλλα τα προσπερνας. δεν σε εμποδιζουν τοσο πολυ να ευχαριστηθεις το παιχνιδι. Οσο αφορα αυτο που λες οτι κρινουν το xbox πιο σκληρα, εχεις οντως δικιο, ειδικα με το Rise: Son of Rome, δεν εχω ξαναδει τοσο hate στη ζωη μου... Και μιλαμε για τα πιο ωραια παιχνιδια που εχουν δει τα ματια μου.. 1
Socratis_g Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 ολα τα μαγαζιά το έχουν 399 με το destiny και μόνο στο πλαίσιο γράφουν : "Η προσφορά με τη συγκεκριμένη τιμή ισχύει από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 23 Σεπτεμβρίου"
Darthvader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Λογικα ειναι προωθητικη ενεργεια απο την sony hellas μεχρι και τις 23 σεπτεμβρη. Εξαλλου δεν εχω δει πουθενα σε ευρωπη τοσο χαμηλη τιμη για το συγκεκριμενο bundle. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
LordPanag Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Προφανως για να "χτυπησουν" την κυκλοφορια του Xbox One
Socratis_g Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 παντως αν βγει καλό το destiny και όχι μούφα. θα το χτυπήσω...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 ας μην ξεχναμε οτι (και) το infamous μαρκεταριστηκε ως "60 frames per second game". Εχεις link?
Millennium Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Νέο gameplay από το Deep Down. https://www.youtube.com/watch?v=BCOOpL0skGE http://giant.gfycat.com/PointlessEnlightenedAmericanbadger.mp4 1
Fotis13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Νέο gameplay από το Deep Down. https://www.youtube.com/watch?v=BCOOpL0skGE http://giant.gfycat.com/PointlessEnlightenedAmericanbadger.mp4 Φαση dark souls?
spartan29gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Η μπετα παντως του παιχνιδιου αναβληθηκε για το 2015 στην ιαπωνια(δεν τον βλεπω τον τιτλο να βγαινει προς δυση μερια)
hollow_83 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Εχεις link? Δεν υπαρχει λινκ, ποτε δεν υπωθηκε κατι τετοιο, καταρχην το παιχνιδι ηταν εξαρχης 30αρι και απλα μετα το εκαναν unlocked. Αυτο που εχει ειπωθει ειναι οτι θα μπορουσε να τρεχει παιχνιδια με τα γραφικα του Infamous στα 60fps.
mtzs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Tσιμπησα το Μετρο, αρκετα καλο, υστερει στο Tesselation (λογικο, PC των 1500 ευρω την ακουγαν), κατα τα αλλα στο κομματι γραφικων και αποδοσης ειναι μια χαρα, και το 2033 μεγαλες αλλαγες και δε χαλαει καθολου το στυλ του. Για μενα στην τιμη αυτη ειναι λουκουμι, αν σκεφτεις οτι παιρνεις δυο παιχνιδια. Το redux εχει και τα 2 ολοκληρωμενα μεσα (2033 + Last Light); Γιατι το Redux εχει 12,6 GB ενω τα αλλα δυο μαζι ειναι 18GB ξεχωριστα.
p3tran Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 μολις ανακοινωθηκε οτι ερχεται και στο ps4 14 Oκτωβριου (αρα 9 μηνες αργοτερα, ενω ειχαμε 6 μηνες αναμονη για το garden warfare, για αυτους που τα μετρανε αυτα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις