Spartan117 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Άμα δεν χορτάσατε First Light πάρτε κι αλλο 6
Donacgreece Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δε το πήρα ακόμα. Έχω τελειώσει το second sun βέβαια. Τα γραφικά αυτού του παιχνιδιού είναι απίστευτα...
AntiCambeR Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Εκτος του ότι είναι πολύ ωραίο multiplayer fps, μπορώ να το καταλάβω γιατί όσοι το πήρανε για pc φάγανε μεγάλη ξενέρα (μιλάω εκ πείρας). Τους πρώτους 6 μήνες κυκλοφορίας είχε ένα καρο προβλήματα που με έκανε να το ψιλό παρατήσω. Αυτο ισχυει και για το PS4.Εχουν πεσει πολλα βρισιδια απο πολυ κοσμο.(Και απο εμενα).Δεν εισαι ο μονος που το ψιλοπαρατησε.
Spartan117 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Το τερμάτισα το First Light, πήρα και το plat. Σχετικά εύκολο plat, αξίζει το παιχνίδι πάντως για όσους το ψήνετε. Απλά να ξέρετε ότι είναι αρκετά πιθανό να το δούμε σαν PS+ παιχνίδι στο μέλλον.Το story mode κρατάει όντως 4-6 ώρες άνετα ανάλογα το ποσο γρήγορα το πας και για το plat θέλεις ένα 10-15ωρο. Τα arenas είναι πολύ ωραία και έχουν leaderboard. Η Fetch αρκετά πιο δυνατή από τον Delsin όταν τα ξεκλειδώσεις όλα πάντως.Μου αρέσει πάντως πως όταν παίρνεις το plat η Fetch λέει "Keep playing more and i might think you are stalking me" 2
Alex21121988 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ποτε προλαβες ρε θεριο να το τελειωσεις; Xτες αφησα το ps4 να το κατεβασει σε standby mode και σημερα επαιξα ενα 2ωρο, τελειωσα οτι υπηρχε στην πολη, και αφησα το story mode για αυριο οπου και θα το τερματισω. Οντως με οτι abilities εχω δει με την Fetch, φαινεται πολυ πιο δυνατη απο τον Delsin μιας και αυτη ειναι η κανονικη "κατοχος" του neon και βλεπουμε τι μπορει να κανει πραγματικα αυτη η δυναμη. Η αρενα πολυ ωραια και ανταγωνιστικη φαινεται, μου αρεσει που μπορω να παιξω και με τον Delsin οπως τον ειχα και στο second son με ολες τις abilities που του ειχα ξεκλειδωσει αφου ειχα παρει plat και στο second son. Ειχαν πει οτι αν ειχες και το second son θα εχεις κατι exclusive; Τι ειναι αυτο ομως; Το να παιξω στην αρενα με τον δικο μ Delsin ειναι cool αλλα τι; αυτο ηταν;
Millennium Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Performance Analysis: inFamous First Light
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Αν δεν έχω απόδειξη αγοράς της κονσόλας μπορώ να πάω τη κονσόλα στην sony - hellas για servive ή δεν θα την δεχτούνε?Κάποιος μου είπε ότι στην επίσημη εταιρία του κάθε προϊόντος ΔΕΝ χρειάζονται την απόδειξη αγοράς αλλά το κουτί του προϊόντος για να δεχτούν να υποστηρίξουν το προϊόν τους.
hollow_83 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 H Cometron ζηταει αποδειξη γενικα. Βεβαια δυο χειριστηρια PS4 που αλλαξα, δε μου ζητησαν τπτ, μου δωσαν αλλα (δυο αλλαξα) χωρις πολλα πολλα. Tσιμπησα το Μετρο, αρκετα καλο, υστερει στο Tesselation (λογικο, PC των 1500 ευρω την ακουγαν), κατα τα αλλα στο κομματι γραφικων και αποδοσης ειναι μια χαρα, και το 2033 μεγαλες αλλαγες και δε χαλαει καθολου το στυλ του. Για μενα στην τιμη αυτη ειναι λουκουμι, αν σκεφτεις οτι παιρνεις δυο παιχνιδια. 1
Socratis_g Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 ^ για το pc to redux έχει κανένα νόημα? ή είναι ακριβώς τα ίδια παιχνίδια?
Fotis13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 H Cometron ζηταει αποδειξη γενικα. Βεβαια δυο χειριστηρια PS4 που αλλαξα, δε μου ζητησαν τπτ, μου δωσαν αλλα (δυο αλλαξα) χωρις πολλα πολλα. Tσιμπησα το Μετρο, αρκετα καλο, υστερει στο Tesselation (λογικο, PC των 1500 ευρω την ακουγαν), κατα τα αλλα στο κομματι γραφικων και αποδοσης ειναι μια χαρα, και το 2033 μεγαλες αλλαγες και δε χαλαει καθολου το στυλ του. Για μενα στην τιμη αυτη ειναι λουκουμι, αν σκεφτεις οτι παιρνεις δυο παιχνιδια. Η cometron συγκεκριμενα συνεργαζεται με την ACS οποτε δεν χρειαζεται να πατε καν Χαλανδρι ,αποστελετε με δικα τους εξοδα το χειριστηριο με φωτοτυπια της αποδειξης αγορας του ps4 και τα προσωπικα σας στοιχεια και σας το επιστρεφουν στο χωρο σας .
Darthvader Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 "... η λευκή έκδοση του νέου συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας της Sony που έρχεται με τον τίτλο της Bungie και θα πωλείται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την αλυσίδα καταστηματών "Γερμανός" θα κοστίζει 399 ευρώ, όσο δηλαδή ακριβώς και το πακέτο του μαύρου PS4 με τον ίδιο τίτλο που θα έχουν όλες οι υπόλοιπες αλυσίδες." Από enternity.gr Νομίζω ότι στην Ελλάδα έχουμε το φθηνότερο πανευρωπαικά, bundle με το Destiny!!! 3
kostiger Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Performance Analysis: inFamous First Light Με τις ευχες μας για ενα πιο πλουσιο sequel... Διασκεδαστικο παιχνιδι, σε σημεια φαντασμαγορικο οπτικα, το Second Son, αφηνει καλη παρακαταθηκη για κατι τετοιο.
hollow_83 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Η cometron συγκεκριμενα συνεργαζεται με την ACS οποτε δεν χρειαζεται να πατε καν Χαλανδρι ,αποστελετε με δικα τους εξοδα το χειριστηριο με φωτοτυπια της αποδειξης αγορας του ps4 και τα προσωπικα σας στοιχεια και σας το επιστρεφουν στο χωρο σας . Nαι αλλα αν πας ξεμπερδευεις και πιο γρηγορα.
Fotis13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Nαι αλλα αν πας ξεμπερδευεις και πιο γρηγορα. Ισχυει .
Alex21121988 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ειναι γενικα πολυ αυστηρη η κριτικη για την αποδοση του First Light. Εγω παιζω σε unlocked frame και δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα οπως το παρουσιαζουν. Ok, το second son ειχε τρελα framedrops κτλ αλλα αυτο δεν εχει καποιο τρελο θεμα αλλα μαλλον φταιει το γεγονος οτι η πολη ειναι πιο αδεια με λιγοτερους πολιτες και απουσια των D.U.P. Αλλα κατα τα αλλα το προβλημα που ειχε το second son, οταν πχ καβαλαγες το τρενο και το εβλεπες οτι παλευε να κρατησει πανω απο 20 fps, αυτο επισης δεν υπαρχει πλεον στο First Light. Το παιχνιδι οπτικα εχω την εντυπωση οτι βελτιωθηκε επισης, παρατηρησα μερικα textures στο photo mode και μου φανηκε λιγο καλυτερο συγκριτικα με το ss. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις