Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού αυτό που παρέθεσες από κάτω λέει ότι η κονσόλα γίνεται primary :P

Για το άλλο που λες, ναι, στο PS4 μόνο μία κονσόλα μπορείς να έχεις activated ως primary στο λογαριασμό σου.

Α. Εχω μια αίσθηση deja vu. Δεν το είχες ξαναρωτήσει αυτό πριν από ένα μήνα;

Οπως και να έχει, αυτό πρέπει να σου το απαντήσει άλλος, δεν ξέρω.

Ναι το ειχα αλλα δεν ειχα λαβει ξεκαθαρες απαντησεις.
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγώ που το έχω παίξει γύρω στην μια ωρίτσα μπορώ να πω ότι άμα σας άρεσε το Second Son σίγουρα θα σας αρέσει το First Light. Η ιστορία φαίνεται ενδιαφέρουσα και το arena mode εξίσου ωραίο. Για 15 ευρώ (11 ευρώ από αμερικανικο psn) φαίνεται αρκετά γεμάτο παιχνίδι.

Ένα συν το ότι έχει ισάξια/καλύτερα γραφικά από το second son που ήταν ήδη δυνατό σε αυτόν το τομέα.

Δημοσ.

Ναι, το έκανα preload. Μέχρι στιγμής από ότι παίζω η πόλη είναι ακριβώς η μιση από το second son, δεν ξέρω αν ξεκλειδώνει και το άλλο μισό. Θα δώσω εντυπώσεις μόλις το προχωρήσω παραπάνω, μέχρι στιγμής πολύ ωραίο.

Δημοσ.

Δεν εχεις ελληνικο account να φανταστω και το κατεβασες. Στο ελληνικο δεν εχει βγει για αγορα ακομα. Στις 27 βγαινει λεει. Το ειχσ κανει pre order μου το ακυρωσαν, και μ λεει οτι το εχω ηδη στο psn. Τεσπα θα περιμενω μεχρι αυριο και λογικα θα μου ανοιξει η αγορα του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο ελληνικό account το παίζω, το αγόρασα από το αμερικανικο psn. 

Μερικές εικόνες από το παιχνίδι

XejjcB6.jpg

GsySD8Q.jpg

RokJ1Pb.jpg

2grcVbC.jpg

1MW4eyO.jpg

oF5asMR.jpg

DEvTgPx.jpg

Edit: Το framerate σημαντικά βελτιωμένο συγκριτικά με το Second Son.

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 6
Δημοσ.

Πολύ ωραίο φαίνεται το Hellblade. Ελπίζω για ένα Heavenly Sword με combat τύπου DmC.

ειναι λιγο βετλιωμενο στα γραφικα η ειναι η ιδεα μου?

Έτσι μου φαίνεται και εμενα, συν το ότι το framerate είναι σαφώς καλύτερο από το second son.

Μερικές ακόμα φωτογραφίες

9PYEmvp.jpg

a3WTwkM.jpg

F9qd8FU.jpg

0qiF2zY.jpg

b5YlT53.jpg

M94bStl.jpg

llpNTAy.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εκτος του ότι είναι πολύ ωραίο multiplayer fps, μπορώ να το καταλάβω γιατί όσοι το πήρανε για pc φάγανε μεγάλη ξενέρα (μιλάω εκ πείρας).

Τους πρώτους 6 μήνες κυκλοφορίας είχε ένα καρο προβλήματα που με έκανε να το ψιλό παρατήσω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...