Vole Maulder Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 vole μιας και αν θυμαμαι καλα, εχεις παρει καποια games μισα-μισα με φιλο σου χρησιμοποιωντας το primary console - secondary console, μπορεις να επιβεβαιωσεις οτι δεν δουλευει τιποτα αν εισαι στη secondary? Τα παιχνίδια που είναι αγορασμένα στο λογαριασμό του φίλου μου (ο οποίος είναι primary στην κονσόλα μου) δουλεύουν κανονικά - λογικό κι αναμενόμενο. Τα δικά μου είναι κλειδωμένα. Το πακέτο το έχει φάει ο φίλος μου τώρα αν θελήσει να παίξει κάτι, επειδή στο δικό μου λογαριασμό είναι μόνο τα παιχνίδια του Plus. Ο,τι έχουμε αγοράσει από κοινού - όλα τα υπόλοιπα δλδ - είναι στο δικό του λογαριασμό. Για την ιστορία, μου έβγαλε μήνυμα ότι PSN is undergoing maintenance όταν το άνοιξα.
p3tran Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ευτυχως φαινεται οτι το χτυπημα δεν εχει σκοπο αυτη τη φορα την κλοπη των προσωπικων μας δεδομενων και καποιοι φιλοι μου που ξερουν μου ειπαν οτι ειναι θεμα ..λεπτων να αποκατασταθει το ουσιαστικοτερο μερος της ζημιας. 1
Vole Maulder Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Σαν 13χρονα trolls φαίνονται από το twitter τους, πάντως. Οχι μόνο γι' αυτά που έχουν κάνει και γράψει για τη Sony, αλλά και για τις άλλες πρόσφατες επιθέσεις τους. Oh well... 1
butcher13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ας ελπιζουμε να περιοριστει στο "κλεισιμο" του psn για λιγο καιρο και οχι στην κλοπη προσωπικων δεδομενων των χρηστων.
aslanG7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ολα ενταξει επανηλθε ακυρον undergoing maintenance
giannisag17 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Εμενα ακομα τιποτα!!!Αντε να δουμε!! Ακομα επιθεση τους κανουν οι χακερ..?ΕΛΕΟΣ......
amvrosiusd Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Πολύ μπροστά η Sony.Απο την πρώτη μέρα το είχε πει ότι το ps4 δεν θα είναι μόνιμα online...... 8
giannisag17 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ολα ενταξει επανηλθε ακυρον undergoing maintenance Aslan δηλαδη εχεις ιντερνετ κανονικα?
aslanG7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Aslan δηλαδη εχεις ιντερνετ κανονικα? Πριν που μπηκα εβλεπα κανονικα τους φιλους μου και ετσι νομιζα οτι επανηρθε αλλα μολις πηγα να μπω ps store με εβγαλε error.Aυτην την στιγμη τιποτα.
Alex21121988 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Πολύ μπροστά η Sony.Απο την πρώτη μέρα το είχε πει ότι το ps4 δεν θα είναι μόνιμα online...... χαχαχαχαχαχαχα οντως το ειχε πει περηφανα..
p3tran Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=LC0_DV2fJTc update: Hacker bomb threat diverts flight carrying Sony Online president
hollow_83 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Bασικα DDOS attack ειναι, και εχουν σκισει πολλες υπηρεσιες αυτες τις μερες.
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Γιατι τα εχουνε τοσο πολυ με τη sony παντως? Οποτε το καλυτερο ειναι να μην δινετε προσωπικα δεδομενα οταν φτιαχνετε λογαριασμο στo ps4 απλα αν θελετε να αγορασετε κατι να χρησιμοποιειτε paypal ή κωδικους που θα εχετε αγορασει απο μαγαζια σαν αυτο ετσι και να χακαρουν τη βαση δεδομενων της sony δεν θα παρουν τα προσωπικα σας στοιχεια. Παντως τωρα που δοκιμασα να μπω απο εδω στο psn+ λογαριασμο μου δεν με αφηνε μου εβγαζε "sing-in failed".
Alex21121988 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Mια απο τα ιδια. Οπως λεγανε και στο counter strike..'' The commander is downnnn.."
Tilemaxx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Εντελώς αντιεπαγγελματική η συμφεριφορά της Sony. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Για το μέγεθος της εταιρίας η αντίδραση τους είναι απλά αστεία. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο PSN. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις