Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλιστα.....προ ετών θυμάμαι χωρίς να είχα ποτέ ps3 είχε γίνει κάτι αντίστοιχο αν δεν κάνω λάθος με account information , αριθμούς πιστωτικών κλπ να βγαίνουν στον αέρα.Δεν είχα παρακολουθήσει το θέμα Αλλά δεν ξέρω αν υπήρξαν απώλειες χρηματικών ποσών από τις περασμένες κάρτες.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδη μπορει να μην εχεις cc περασμενη μεσα, αυτο σημαινει οτι κοροϊδευεις αυτους που εχουν?

ή θεωρεις οτι δεν ειναι προβλημα αν τυχον συμβει οτι και την προηγουμενη φορα?

Βιάστηκες :-P Δυστυχώς έχω περασμένη κάρτα μέσα στον λογαριασμό μου κ Δεν νομίζω να υπάρχει άμεσος ή έμμεσος εμπαιγμός για ένα τέτοιο θέμα παρά μόνο μια χιουμοριστική αντιμετώπιση του θέματος....

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ αυτή τη στιγμή παίζω online κανονικά. Πως είναι κάτω;

https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/237/~/psn-status%3A-online

Κι εδώ λειτουργικό το δείχνει, αλλά έχει ένα note από κάτω ότι κάποιοι χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα. Αν είναι DDoS attack λογικά θα έχουν επηρεαστεί συγκεκριμένοι σέρβερ...;

Μάλιστα.....προ ετών θυμάμαι χωρίς να είχα ποτέ ps3 είχε γίνει κάτι αντίστοιχο αν δεν κάνω λάθος με account information , αριθμούς πιστωτικών κλπ να βγαίνουν στον αέρα.Δεν είχα παρακολουθήσει το θέμα Αλλά δεν ξέρω αν υπήρξαν απώλειες χρηματικών ποσών από τις περασμένες κάρτες.

Κωδικούς είχαν πάρει, απ' όσο θυμάμαι. Επίσης απ' όσο θυμάμαι, δεν είχαν υπάρξει απώλειες χρημάτων από τις κάρτες.

Δημοσ.

Βιάστηκες :-P Δυστυχώς έχω περασμένη κάρτα μέσα στον λογαριασμό μου κ Δεν νομίζω να υπάρχει άμεσος ή έμμεσος εμπαιγμός για ένα τέτοιο θέμα παρά μόνο μια χιουμοριστική αντιμετώπιση του θέματος....

αρα εισαι στο ιδιο καζανι με μενα, και κακως γελας.

την προηγουμενη φορα, αυτο που εγινε στο playstation network ηταν -χωρις υπερβολη- το μεγαλυτερο breach της ιστοριας, και μολις περσι εχασε το ρεκορ αυτο.

ακομα χειροτερα, η sony εκανε την παπια για καμια βδομαδα, πριν τελικα να ειδοποιησει τους πελατες της οτι σηκωσανε ΟΛΑ τα προσωπικα τους στοιχεια.

http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_Network_outage

Sony online entertainment services, 2011: 102 million records compromised

In April 2011, attackers whose identities are still unknown targeted the PlayStation Network that links Sony's home gaming consoles, as well as Sony Online Entertainment, which hosts massively multiplayer online PC games, and the Qriocity video- and music-streaming service.

Initially, Sony said that only the personal information of 78 million PlayStation Network users — login credentials, names, addresses, phone numbers and email addresses — had been exposed. But the tally of compromised accounts rose by 24.6 million when investigators discovered the attackers had also penetrated SOE and Qriocity. The credit-card data of approximately 23,400 SOE users in Europe was also stolen.

Following the initial breach disclosure, the PlayStation Network went dark worldwide for more than three weeks. In May 2011, Sony estimated its cleanup costs — which included fighting 65 class-action lawsuits brought against the company — at $171 million.

http://www.theguardian.com/technology/gamesblog/2011/apr/27/playstation-network-hack-sony

κλπ

μαλιστα, τοτε πολλοι ανησυχουσανε οτι η sony δεν θα μπορουσε να γκελαρει πισω, ειδικα οταν ειχαν βγει καποιοι που ειχαν προσβαση στα στοιχεια και ειχαν πει οτι η sony καταγραφει τοσα πολλα προσωπικα στοιχεια, που αν τυχον κατηγορησει καποιον για κλοπη προσωπικων στοιχειων πολυ ευκολα στο δικαστηριο θα πετυχει αναστροφη της κατηγοριας.....!!!

παρ'ολα αυτα, την γλυτωσε εντελως φινα, με μοναδικα κοστη καποια δικαστικα εξοδα, κατω απο 200 εκατομμυρια.

• Like 1
Δημοσ.

Διαβάζω πρόκειται για ddos attack όπου κατά τα λεγόμενα πάντα θεωρείται ακίνδυνο για λογαριασμούς παρά μόνο δημιουργεί προβλήματα πρόσβασης στο δίκτυο

Δημοσ.

Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος. Πληρωνετε με paysafe καρτουλες και φτιαξε καμια prepaid και βαζετε οσα χρηματα σας χρειαζονται για την αγορα που ενδιαφερεστε μονο. Γιατι να θελει καποιος να βαλει πιστωτικη οπουδηποτε.. Αν δεν εχεις χρηματα μην αγοραζεις, θα κατσεις να πιστωθεις για ενα game? Υπαρχουν ανθρωποι που οντως το κανουν αυτο..

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφέ ξέρουμε ότι για σένα Sony=666 κ να καούνε στην πυρά...Από κει κ πέρα Ναι θα το δω χιουμοριστικά Γιατί είναι δικαίωμα μου Όπως κ δικαίωμα μου να μην βάλω όλη μου την περιουσία μέσα σε ένα online λογαριασμό παρά μόνο μια χρεωστική με πενήντα ευρώ Που μου επιτρέπει να βλέπω τα πράγματα έτσι.Αυτό στην περίπτωση που φυσιολογικά ένας άνθρωπος Δεν εμπιστεύεται λογαριασμούς σε ξένα χέρια.

Από κει κ πέρα αν η Sony δεν ξέρει πως να προστατεύσει τους χρήστες κ τα προσωπικά τους δεδομένα αυτό (πράγμα το οποίο φυσικά και δεν πιστεύω) είναι θέμα δικό της κ σε περίπτωση που αποδειχθεί έτσι φυσικά κ θα πληρώσει τίμημα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο...

Δημοσ.

αδερφε-ξαδερφε, μονο και μονο η διαδικασια του να βγαζεις νεες καρτες και να την περνας σε ΟΛΟΥΣ τους λογαριασμους που εξυπηρετεις, ειναι σοβαρη υποθεση, χωρια ολα τα αλλα.

εγω ενημερωσα οτι ειναι κατω το psn απο επιθεση και οχι προγραμματισμενα,

προφανως εδω το target group προτιμαει να γραφει ο,τι θελει, απο το "γιατι να αγορασω με πιστωση εαν δεν εχω λεφτα?", μεχρι "ας προσεχες που εδωσες τα προσωπικα σου στοιχεια και τα πιστωτικα σου στοιχεια σε μια εταιρεια" (που θελει να λεγεται σοβαρη/μεγαλη/..ηγετης/οτι θες)

φανταζομαι οτι για οσους αντιμετωπιζουν τα πραγματα με λιγη σοβαροτητα, η πληροφορια ειναι σημαντικη. οι υπολοιποι φτανετε μονο μεχρι το "sony=666"

....

Δημοσ.

Μικρή/Μεγάλη διαδικασία όταν μιλάς για λογαριασμούς και οικονομικές συναλλαγές διαλέγεις και παίρνεις...αλλιώς στο κατάστημα της γειτονιάς σου...

Σαφώς και είναι μεγάλο ζήτημα κ αποκτά άλλη βαρύτητα όταν συμπεριλαμβάνονται μεγάλες εταιρίες με εκατομμύρια κατόχους που θα "λουστουν" τυχόν συνέπειες από κει κ πέρα ο καθένας έχει την οπτική του Που δεν θα οριστεί από εσένα...σοβαρός η μη είτε από την μια είτε από την άλλη....

• Moderators
Δημοσ.

Είναι και άλλοι που δέχονται DDoS επίθεση σύμφωνα με αυτό:

http://www.shacknews.com/article/85951/blizzard-playstation-network-and-more-under-wide-ddos-attack

Παρακαλώ μείνετε on-topic. Ακόμα δεν είναι γνωστή η ακριβής έκταση της επίθεσης (και οι συνέπειές της). Δεν υπάρχει λόγος για πανικό (σε αυτό το στάδιο).

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να δεχονται ολοι αλλα ευτυχως δεν πεφτουν οι αμυνες ολων π.χ. ms xbox live.

Ενω στο psn+ network και στο ps3 ειχαν κανει 2 επιθεσεις με επιτυχης αποτελεσματα στις επιθεσεις αλλα και απ' οτι φαινετε και στο ps4 συμβαινει το ιδιο.

Δημοσ.

Χοντραινει το θέμα μιας κ βάσει αυτού www.eskimopress.com/news/games/item/525-hacker-group-vow-to-destroy-sony Μέλος της ομάδας που κάνουν επίθεση έκαναν ανάκτηση από το data center της Sony...

Δημοσ.

https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/237/~/psn-status%3A-online

Κι εδώ λειτουργικό το δείχνει, αλλά έχει ένα note από κάτω ότι κάποιοι χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα. Αν είναι DDoS attack λογικά θα έχουν επηρεαστεί συγκεκριμένοι σέρβερ...;

Κωδικούς είχαν πάρει, απ' όσο θυμάμαι. Επίσης απ' όσο θυμάμαι, δεν είχαν υπάρξει απώλειες χρημάτων από τις κάρτες.

vole μιας και αν θυμαμαι καλα, εχεις παρει καποια games μισα-μισα με φιλο σου χρησιμοποιωντας το primary console - secondary console, μπορεις να επιβεβαιωσεις οτι δεν δουλευει τιποτα αν εισαι στη secondary?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...