Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Guys προβλημα... Ειχα κανει pre order το infamous first light, ειχα βαλει τα λεφτα στο wallet μου, και ολα εδειχναν να βαινουν καλως μεχρι σημερα (...)

Τουλάχιστον, φαίνεται ότι δεν είσαι μόνος σου:

Sony Cancels Many inFAMOUS: First Light Pre-Orders Due to a “Technical Error”

Sony just cancelled my pre-order of I: First Light. Questions. (Reddit)

Από ό,τι καταλαβαίνω, πέρα από/ παρά τα όσα υπόσχεται το e-mail (δηλ να μη σε έχουν χρεώσει το κόστος του preorder και να πάρεις κωδικό για το DLC του costume) υπάρχει μια σύγχυση γενικότερα ακόμα (ως προς το τί έφταιξε, τι ακριβώς θα γίνει κλπ). Ίσως μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιο support για διευκρινήσεις...

Δημοσ.

Το λευκο  ps4 θα διατιθεται υποχρεωτικα με το destiny  η θα πωλειται και χωριστα ?

Φιλε φωτη!!!θα βγει κανονικα και σε απλο πακετο το λευκο ps4.

Δημοσ.

Guys προβλημα... Ειχα κανει pre order το infamous first light, ειχα βαλει τα λεφτα στο wallet μου, και ολα εδειχναν να βαινουν καλως μεχρι σημερα που μ εστειλε το παρακατω μνμ η Sony

"Αγαπητέ πελάτη,  
Σε ευχαριστούμε που προπαράγγειλες το inFAMOUS First Light για το PlayStation®4. Δυστυχώς, λόγω τεχνικού προβλήματος, ακυρώσαμε την προπαραγγελία σου. Ο λογαριασμός σου δεν χρεώθηκε για αυτό το προϊόν.

Θα εξακολουθείς να μπορείς να εξαργυρώσεις το δικαίωμα προπαραγγελίας - τη στολή της Fetch - όταν κατεβάσεις το πλήρες παιχνίδι, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο(Δινει  εναν συνδεσμο και απλα με πεταει στη σελιδα του psn οπου δεν μπορω να κανω purchase το game αφου το εχω κανει ηδη προ παραγγελια)

Επίσης, θα σου δώσουμε έναν κωδικό κουπονιού για τη στολή της Fetch σε email - για παν ενδεχόμενο - γι' αυτό να περιμένεις αυτό το μήνυμα την επόμενη εβδομάδα.

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για την αφοσίωση που μας δείχνεις ως πελάτης και να σου ζητήσουμε συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση''

Και εχω μεινει με την απορια. Απλα θα παω να το κατεβασω την μερα που θα βγει? Και λογικα θα μου το δωσουν το wear της Fetch θελω να πιστευω. Εχει τυχει και σε σας παρομοιο ''τεχνικο'' προβλημα της Sony? Παρακαλω ας μου απαντησει καποιος που να του εχει τυχει αναλογο περιστατικο και εγω τι ακριβως πρεπει να κανω. Λογικα περιμενω και ελπιζω να μην εχουμε επιπλοκες λογω του pre order μου.  Δεν λεω οτι με εκλεψαν ή τιποτα τετοιο αλλα τετοια email αποθαρρυνουν τον οποιοδηποτε gamer στο να κανει pre order το οτιδηποτε. Παρακαλω θερμα σοβαρες απαντησεις και οχι φανμποισμοι κατα ή υπερ της Sony. Το infamous ειναι απο τα αγαπημενα μου games για αυτο μην παιξετε για κανενα λογο με τον επερχομενο πονο μου. 

θελω να πιστευω οτι σχετιζεται με αυτο που ειχα αναφερει οτι χτυπαει bug με τα preorders. το timing ειναι λογικο, και ας ελπισουμε σε γρηγορη λυση.  ;)

Δημοσ.

θελω να πιστευω οτι σχετιζεται με αυτο που ειχα αναφερει οτι χτυπαει bug με τα preorders. το timing ειναι λογικο, και ας ελπισουμε σε γρηγορη λυση. ;)

Απο αυτα που εχω διαβασει δεν το εχουν παρει ολοι που εκαναν προπαραγγελιες το συγκεκριμενο email. Μονο στην Ευρωπη υπαρχει θεμα. Στο μεταξυ πηγα και στο ps4 και δεν φαινεται ακυρωμενο το pre oder μου και μου δειχνει ακομα την αντιστροφη μετρηση.
Δημοσ.

Επειδή είδα την φωτο του fotis13 το diablo στις κονσόλες συγχρονίζει με το battlenet? Δηλ εγώ που το παίζω στο pc μπορώ να έχω και στην κονσόλα τον χαρακτήρα μου? Η γενικα χρησιμοποιεί το battlenet?

Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι κάθε psn store δίνει διαφορετικά demo. Έτσι έφτιαξα έναν λογαριασμό japan και έναν usa και κατέβασα κάποια demo. Το P.T. (teaser του silent hills) έχει τρελή ατμόσφαιρα. Βράδυ δεν παίζεται  :fear:

• Like 1
Δημοσ.

telegames, το D3 παιζει στους servers του battlenet και στις δυο κονσολες.

η μοναδικη cross δυνατοτητα που εχει ομως, ειναι να στειλεις το χαρακτηρα σου απο το ps3 πχ στο ps4. και ο χαρακτηρας χανεται απο το ps3.

το παιχνιδι παιζει παρα πολυ καλα με το joypad, σε σημειο που να μοιαζει με action game. αυτο για εμενα δινει στις εκδοσεις xb1/ps4 πλεονεκτημα εναντι της εκδοσης pc.

και ενα faq

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/13777678161

edit:

Ολοκληρο το psn ειναι κατω εδω και καποια ωρα.

το ανησυχητικο ειναι οτι αντι να σηκωθει το psn και το store,

επεσε και το sony.com

oσοι εχουμε πιστωτικες περασμενες μεσα στο ps4, καλυτερα ας εχουμε το νου μας....!!

• Like 1
Δημοσ.

Να έχουμε το νου μας πόσα λεφτά θα μας πάρουν;; :-P

Κυριακή βρήκαν οι αμαρτωλοί να το κατεβάσουν;;

Κάπου πήρε το μάτι μου για maintenance 4pm UK time...

Δημοσ.

Να έχουμε το νου μας πόσα λεφτά θα μας πάρουν;; :-P

επειδη μπορει να μην εχεις cc περασμενη μεσα, αυτο σημαινει οτι κοροϊδευεις αυτους που εχουν?

ή θεωρεις οτι δεν ειναι προβλημα αν τυχον συμβει οτι και την προηγουμενη φορα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...