hollow_83 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 To UNC αν παει παραδοσιακα θα το δουμε Οκτομβρη - Νοεμβρη (2015 αν οχι αργοτερα).
ultralisk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 To UNC αν παει παραδοσιακα θα το δουμε Οκτομβρη - Νοεμβρη (2015 αν οχι αργοτερα). το βλέπω για πολύ αργότερα δυστυχώς...εδώ έχουμε δει για το The order και το Bloodborne πολύ πράμα και βγαίνουν 2015 προβλέπω 1Q του 2016
p3tran Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 το βλέπω για πολύ αργότερα δυστυχώς...εδώ έχουμε δει για το The order και το Bloodborne πολύ πράμα και βγαίνουν 2015 προβλέπω 1Q του 2016 εγω προβλεπω ιδια βδομαδα/15ημερο με την κυκλοφορια του tomb raider. και δεν υπαρχει περιπτωση (νομιζω) η ms να μην θελει ετοιμοπολεμο το tomb raider για τα αμερικανικα shopping frenzies (πχ black friday )
ultralisk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 μπα...με την sooooon SONY δεν το βλέπω 2015
kostiger Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 ΧΑΧΑΧ οντως αποφευγει με κοφτες πινελιες τις ερωτησεις γιατι οντως τα καλα πραγματα για το ps4 ερχονται ολα το 2015. (?) Και βαζω ερωτηματικο γιατι και τα χριστουγεννα του 2015 ειναι καλο 2016 αλλα τεσπα. Στο uncharted αναφερομαι. Καταλαβαινω οτι με τις μειωσεις του προσωπικου και θα αυξηθει ο χρονος παραγωγης ενος game και πιθανον να ειναι πιο περιορισμενο απο οτι κανονικα θα ηταν προγραμματισμενο να ειναι. Εγω απλα λεω να μην προτρεχουμε και να μην φερνουμε την καταστροφη. Θα παιξουμε τα games που πρεπει την ωρα που πρεπει, θελω να πιστευω. Εχω μια λιστα που με ενδιαφερει,εχω κανει τα κουμαντα μου, στο τι/που/πως/ποτε θα αγορασω το καθε ενα απο αυτα, και περιμενω τις εξελιξεις. Ειμαι ο μονος που το destiny με αφηνει παγερα αδιαφορο? Οχι δεν εισαι.. Θα πονταρα κι εγω πολλα χρήματα σε ενδεχόμενη κυκλοφορια του τεταρτου επεισοδιου καπου εκει στα τελη του '15. Παντα περιπου ενάμιση χρονο πιο πριν τα τηζαρει τα παιχνιδια το ατακτο σκυλι. 1
Vole Maulder Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Ειμαι ο μονος που το destiny με αφηνει παγερα αδιαφορο? Δυστυχώς, όχι. Ακόμα κι εγώ, που είχα ξεκινήσει τίγκα ψημένος γι' αυτό το παιχνίδι, στην πορεία - ξεκινώντας λίγο από το Alpha και κυρίως στο Beta, όταν είδα το στήσιμο του campaign - κατέληξα σε παγερή αδιαφορία. Δεν το έχω ξεγράψει τελείως, επειδή το shooting του είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά είμαι "narrative guy" κι αν είναι να παίξω κάτι μόνο για να πυροβολώ καλύτερα να περιμένω το Far Cry 4, που θα έχει και περισσότερη ποικιλία σε άλλα πράγματα. Ιδωμεν. Αν είναι όντως όπως φάνηκε και τίποτα παραπάνω θα περιμένω καμιά προσφορά χώμα όταν θα βγαίνει το επόμενο Destiny στην καλύτερη, ίσα για να κάνω λίγο τουρισμό στους πλανήτες 2
DJTaurus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 O Lead Designer του Alien: Isolation “ψηφίζει” PS4. http://busted.gr/lead-designer-alien-isolation-prefers-ps4/
konpat Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 O Lead Designer του Alien: Isolation “ψηφίζει” PS4. http://busted.gr/lead-designer-alien-isolation-prefers-ps4/ Πολύ καλή σκέψη αυτό με το led του χειριστηρίου.Μακάρι να βρήκαν και κάποια καλή χρήση για το touchpad.
spacecowboy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 http://www.neowin.net/news/nielsen-study-finds-a-third-of-ps4-owners-switched-from-xbox-or-wii κατα τι γνωμη μου δεν ειναι οτι εχει κανει κατι ιδιαιτερα σωστο η σονυ (περαν οτι ακουλουθησε ενα δρομο χωρις υπεροψια εν αντιθεσει με το ps3) απλα ο ανταγωνισμος τα "σκατωσε" ειδικα στην αρχη και εσπρωξε τον κοσμο προς ps4 μερια
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Η ανακοίνωση έγινε πριν λίγες μέρες αλλά δεν πρέπει να το είδα εδώ (μπορεί να έχασα επεισόδια γιατί τον περισσότερο καιρό μετακινούμαι λόγω διακοπών ) Το Dreamfall Chapters (ο νέος τίτλος στη σειρά The Longest Journey και η συνέχεια του "Dreamfall"), έρχεται και στο PS4. Η κυκλοφορία του υπολογίζεται κάποια στιγμή μετά την κυκλοφορία του πρώτου μέρους ("βιβλίου") για PC (που είναι για το φθινόπωρο του 2014 - σύμφωνα με την τρέχουσα εκτίμηση). Θα είναι episodic και η διανομή θα γίνει μέσω του PSN. Αντίθετα με την έκδοση για PC (όπου θα διατίθεται μόνο season pass για αγορά), εδώ θα δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον να αγοράσει μεμονωμένα επεισόδια (γιατί δεν γίνεται αλλιώς). Θεωρείται "timed exclusive" και σύμφωνα με τα λεγόμενα των developers (Ragnar) δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει αργότερα και στο Xbox One. http://blog.us.playstation.com/2014/08/15/dreamfall-chapters-coming-soon-to-ps4/ http://redthreadgames.com/forum/topic/394-dreamfall-chapters-coming-to-the-playstation-4/?p=22048 2
Donacgreece Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Παιδιά μια ερώτηση τεχνικής φύσεως. Το hdmi της τηλεόρασης που είχα το xbox κάπως το έκανα και μου βγάζει χάλια χρώματα. Αν αγοράσω ένα splitter και να το βάλω μαζί με το playstation 4 στο ίδιο hdmi της τηλεόρασης. Το game mode που έχω εκεί θα δουλέψει κανονικά; η θα έχω lag; Και είμαι εντάξει και έχει κανένας κάποιο καλούτσικο ΑΕ προτείνει για αγορά... Ευχαριστώ...
Fotis13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Το λευκο ps4 θα διατιθεται υποχρεωτικα με το destiny η θα πωλειται και χωριστα ?
Alex21121988 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Guys προβλημα... Ειχα κανει pre order το infamous first light, ειχα βαλει τα λεφτα στο wallet μου, και ολα εδειχναν να βαινουν καλως μεχρι σημερα που μ εστειλε το παρακατω μνμ η Sony "Αγαπητέ πελάτη, Σε ευχαριστούμε που προπαράγγειλες το inFAMOUS First Light για το PlayStation®4. Δυστυχώς, λόγω τεχνικού προβλήματος, ακυρώσαμε την προπαραγγελία σου. Ο λογαριασμός σου δεν χρεώθηκε για αυτό το προϊόν.Θα εξακολουθείς να μπορείς να εξαργυρώσεις το δικαίωμα προπαραγγελίας - τη στολή της Fetch - όταν κατεβάσεις το πλήρες παιχνίδι, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο(Δινει εναν συνδεσμο και απλα με πεταει στη σελιδα του psn οπου δεν μπορω να κανω purchase το game αφου το εχω κανει ηδη προ παραγγελια)Επίσης, θα σου δώσουμε έναν κωδικό κουπονιού για τη στολή της Fetch σε email - για παν ενδεχόμενο - γι' αυτό να περιμένεις αυτό το μήνυμα την επόμενη εβδομάδα.Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για την αφοσίωση που μας δείχνεις ως πελάτης και να σου ζητήσουμε συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση'' Και εχω μεινει με την απορια. Απλα θα παω να το κατεβασω την μερα που θα βγει? Και λογικα θα μου το δωσουν το wear της Fetch θελω να πιστευω. Εχει τυχει και σε σας παρομοιο ''τεχνικο'' προβλημα της Sony? Παρακαλω ας μου απαντησει καποιος που να του εχει τυχει αναλογο περιστατικο και εγω τι ακριβως πρεπει να κανω. Λογικα περιμενω και ελπιζω να μην εχουμε επιπλοκες λογω του pre order μου. Δεν λεω οτι με εκλεψαν ή τιποτα τετοιο αλλα τετοια email αποθαρρυνουν τον οποιοδηποτε gamer στο να κανει pre order το οτιδηποτε. Παρακαλω θερμα σοβαρες απαντησεις και οχι φανμποισμοι κατα ή υπερ της Sony. Το infamous ειναι απο τα αγαπημενα μου games για αυτο μην παιξετε για κανενα λογο με τον επερχομενο πονο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις