Alex21121988 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Αν καταλαβα καλα στο ign που το διαβασα τα ξημερωματα, απελυσαν την προγραμματισιτκη ομαδα του sly raccoon οχι κανεναν απο την ομαδα που φτιαχνει το infamous. Εκτος αν καποιος μπορει να το επιβεβαιωσει οτι ειναι οι ιδιοι ανθρωποι που τα σχεδιαζουν και τα δυο. ps: Mην αρχισουμε την καταστροφολογια, αυτα γινονται. Σαν τις αθλητικες ομαδες και αυτοι τα ιδια εχουν, τους αφηνουν ελευθερους (απολυουν) ή παιρνουν την μετεγγραφη τους σε αλλη εταιρεια developing. So what? Παει η sucker punch? παει για φουντο το infamous και η Sony ταυτοχρονα?dafuq δλδ...Και με την nd τα ιδια λεγανε πολλοι διαφορα και μας εδωσε last of us remastered και θα μας δωσει και το uncharted 4.. 3
hollow_83 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δυο τρεις που βρηκα linkdin ειχαν δουλεψει και στο Infamous, και ολοι σαν κοινο ειχαν το Planetside 2.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 ps: Mην αρχισουμε την καταστροφολογια, αυτα γινονται. Σαν τις αθλητικες ομαδες και αυτοι τα ιδια εχουν, τους αφηνουν ελευθερους (απολυουν) ή παιρνουν την μετεγγραφη τους σε αλλη εταιρεια developing. So what? Παει η sucker punch? παει για φουντο το infamous και η Sony ταυτοχρονα?dafuq δλδ...Και με την nd τα ιδια λεγανε πολλοι διαφορα και μας εδωσε last of us remastered και θα μας δωσει και το uncharted 4.. Παντα γινονταν οντως.Η ND εγινε καλυτερη με τετοιες αλλαγες. Απλα παλιοτερα ασχολουμασταν περισσοτερο με τα παιχνιδια και λιγοτερο η καθολου με το κουτσομπολιο.Κριναμε το αποτελεσμα.Καταραμενο ιντερνετ.
hollow_83 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Kαλο κανει το internet, αρκει να μπορεις να φιλτραρεις αυτα που διαβαζεις. 1
Alex21121988 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Ενταξει καλο ειναι και αυτο, για την πληροφορηση μας κυριως, και για να σκοτωνουμε την ωρα μας. Δεν μας κανει κακο σαν gamers θελω να πιστευω. Αλλωστε η nd και η suckerpuch και santa monica ειναι τα καμαρια της Sony και δυσκολα θα τις δουν καποιοι πονηροι να καταρρεουν. Θα ηθελαν αλλα δεν..
Donacgreece Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Παιδιά μια ερώτηση τεχνικής φύσεως. Το hdmi της τηλεόρασης που είχα το xbox κάπως το έκανα και μου βγάζει χάλια χρώματα. Αν αγοράσω ένα splitter και να το βάλω μαζί με το playstation 4 στο ίδιο hdmi της τηλεόρασης. Το game mode που έχω εκεί θα δουλέψει κανονικά; η θα έχω lag; Και είμαι εντάξει και έχει κανένας κάποιο καλούτσικο ΑΕ προτείνει για αγορά... Ευχαριστώ...
p3tran Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Αν καταλαβα καλα στο ign που το διαβασα τα ξημερωματα, απελυσαν την προγραμματισιτκη ομαδα του sly raccoon οχι κανεναν απο την ομαδα που φτιαχνει το infamous. Εκτος αν καποιος μπορει να το επιβεβαιωσει οτι ειναι οι ιδιοι ανθρωποι που τα σχεδιαζουν και τα δυο. ps: Mην αρχισουμε την καταστροφολογια, αυτα γινονται. Σαν τις αθλητικες ομαδες και αυτοι τα ιδια εχουν, τους αφηνουν ελευθερους (απολυουν) ή παιρνουν την μετεγγραφη τους σε αλλη εταιρεια developing. So what? Παει η sucker punch? παει για φουντο το infamous και η Sony ταυτοχρονα?dafuq δλδ...Και με την nd τα ιδια λεγανε πολλοι διαφορα και μας εδωσε last of us remastered και θα μας δωσει και το uncharted 4.. δεν ειναι θεμα καταστροφολογιας. το infamous δεν ηταν ανεπτυγμενο open world οπως τα αλλα. συγκρινε το με σχεδον οτι θελεις και θα δεις οτι ειναι περιορισμενο. assassin's creed, gta, ακομα και το πρωτεμφανιζομενο watchdogs.... αυτα τα games θελουν πολυ κοσμο να δουλευει επανω τους. ξηλωνοντας το 30-40% της εταιριας, σιγουρα δεν εχεις σκοπο να αναπτυξεις αυτο το κομματι. και αυτο δεν χρειαζεται κανενας μαντης να μας το πει. η εταιρεια αριθμουσε συνολικα λιγο πανω απο 100 ατομα. οσοι εχουν παρακολουθησει τι γραφουμε τους τελευταιους μηνες, νομιζω καταλαβαινουν πολυ καλα γιατι γινονται αυτες οι κινησεις, οι οποιες σημειωτεον ειναι το ακριβως αντιθετο απο αυτο που πρεπει να κανει ενας market leader. δεν ξερω αν ειδες και τη χτεσινη συνεντευξη του yoshida... που τον ρωταγανε "τι θα βγαλεις στις γιορτες που το 1886 παει για του χρονου?" και απαντουσε "το ....destiny (σσ. 9 σεπτεβριου και multiplatform), και νομιζω οτι το bloodborne (2015 ??) ειναι τρομερο, και το uncharted 4 (2015 ??) επισης" λεει κι αλλα αστεια, και δεν συναντας καθε μερα εναν διευθυντη να κανει το χαζο διαβασε την: http://www.eurogamer.net/articles/2014-08-19-tomb-raider-vitas-no-show-and-the-mystery-of-10m-ps4-sales
ultralisk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 θεούλης ο τύπος ...θα διέπρεπε και σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος 2
p3tran Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 καλα, ειπε κι ολας το αλλο το απιστευτο: Εξεπλαγην -λεει- απο την ανακοινωση της microsoft για το tomb raider. και ο δημοσιογραφος, για να μη γινει εντελως ξεφτιλα, του λεει -μα νομιζα οτι η square enix ειχε ειδοποιησει τη sony για τις εξελιξεις, δεδομενου οτι κανονικα θα εβγαινε και στο ps4?? - α,ναι. ε μπορει να τα ειχαν πει σε τιποτα υπευθυνους για τα third parties, αλλα εγω δεν ηξερα τιποτα.... :D :D λεει κι αλλα ωραια μεσα. διαμαντι! 1
Donacgreece Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Παιδιά μια ερώτηση τεχνικής φύσεως. Το hdmi της τηλεόρασης που είχα το xbox κάπως το έκανα και μου βγάζει χάλια χρώματα. Αν αγοράσω ένα splitter και να το βάλω μαζί με το playstation 4 στο ίδιο hdmi της τηλεόρασης. Το game mode που έχω εκεί θα δουλέψει κανονικά; η θα έχω lag; Και είμαι εντάξει και έχει κανένας κάποιο καλούτσικο ΑΕ προτείνει για αγορά... Ευχαριστώ... Switch εννοούσα
Alex21121988 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 ΧΑΧΑΧ οντως αποφευγει με κοφτες πινελιες τις ερωτησεις γιατι οντως τα καλα πραγματα για το ps4 ερχονται ολα το 2015. (?) Και βαζω ερωτηματικο γιατι και τα χριστουγεννα του 2015 ειναι καλο 2016 αλλα τεσπα. Στο uncharted αναφερομαι. Καταλαβαινω οτι με τις μειωσεις του προσωπικου και θα αυξηθει ο χρονος παραγωγης ενος game και πιθανον να ειναι πιο περιορισμενο απο οτι κανονικα θα ηταν προγραμματισμενο να ειναι. Εγω απλα λεω να μην προτρεχουμε και να μην φερνουμε την καταστροφη. Θα παιξουμε τα games που πρεπει την ωρα που πρεπει, θελω να πιστευω. Εχω μια λιστα που με ενδιαφερει,εχω κανει τα κουμαντα μου, στο τι/που/πως/ποτε θα αγορασω το καθε ενα απο αυτα, και περιμενω τις εξελιξεις. Ειμαι ο μονος που το destiny με αφηνει παγερα αδιαφορο?
hollow_83 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Για το Destiny οχι, εχεις πολλους παρεα. 1
p3tran Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 για το uncharted, το μονο που μπορω να σου πω -και 100% σαν εκτιμηση, χωρις καποιον να μου εχει πει κατι- ειναι οτι ακριβως λογω του ανταγωνισμου που δημιουργειται με το tomb rider, και εγκαιρως θα βγει, και θα χωσουν επανω του (αναγκαστικα πλεον) πορους που πριν μπορει να τους τσιγκουνευοντουσαν. ηδη διαβασα οτι ξαναπηρανε πισω εκεινον τον (καλο) art director που πηγε εκει τελειωνοντας το bioshock και λιγο μετα εφυγε τρεχοντας οσο για το destiny, στο xbox θα εχει να ανταγωνιστει το master chief, το horizon2 και το sunset overdrive απο δυνατους first party τιτλους για το χρονο μας, συν ολα τα υπολοιπα φυσικα. ομως τα πραγματα ειναι εξαιρετικα πιο απλα στο playstation για το destiny. πιστευω θα πουλησει πολλα εκατομμυρια, ευκολα.
ultralisk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 πραγματικά αν δεν υπήρχε κάτι άλλο το Destiny θα ήταν multi μονόδρομος αλλά είναι αυτός ο ρημαδιασμένος Chief που το μυαλό μας θα είναι στην CE και πιο μετά στην BETA του HALO 5 θα το τσιμπήσω αλλά δεν βλέπω να έχει διάρκεια για μένα προσωπικά καλά για εκείνους που έχουν μόνο PS4 είναι η μοναδική multi επιλογή
Alex21121988 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Εχει πεσει τοσο hype/μαρκετινγκ ρε γαμωτο σε game που δεν με ενδιαφερει καθολου να παιξω. Στο pc θα το αγοραζα. First person games για μενα δεν υφισταται στην κονσολα. (αποψη μου). Μακαρι το uncharted να το δουμε νωρις μεσα στο 2015 αλλα να μην βγει κατι προχειρο (αν και δεν τα συνηθιζει αυτα η nd) απλα και μονο για να βγει γρηγορα ωστε να μπει στο ματι της ms με το rise of the tomb. Θα ηταν μεγιστη γκαφα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις