Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://the-witness.net/news/2014/08/getting-things-done/

Just wanted to do a quick post saying that we are all working hard on the game, figuring out some of the last unknowns and polishing things up. We are definitely in finish-the-game mode, that’s why the posts have gotten more rare. Here is a shot of the finalized hub area I first posted about in the beginning of the year, to tide you over:

shot_2014.08.15__time_10_17_n04.png

• Like 1
Δημοσ.

Και σε ολα τα playstation απο το 1 μεχρι και το 4 ειναι ολες οι κονσολες και τα παιχνιδια region free δεν το αναφερουμε καν ετσι.

τι ειναι ετσι? μπορω το account μου στο ps4 να του αλλαζω region κατα το δοκουν και να ακολουθουν ολες οι αγορες μου μαζι, απ'οπου κι αν εχουν γινει?

αν ειναι ετσι, δεν το ηξερα, και θα ειχα γλυτωσει και καποιον κοπο.

Δημοσ.

τι ειναι ετσι? μπορω το account μου στο ps4 να του αλλαζω region κατα το δοκουν και να ακολουθουν ολες οι αγορες μου μαζι, απ'οπου κι αν εχουν γινει?

αν ειναι ετσι, δεν το ηξερα, και θα ειχα γλυτωσει και καποιον κοπο.

Οχι ρε απλα απο το playstation1  μεχρι και το playstation4 ολες τα παιχνιδια παιζουν σε οποιαδηποτε κονσολα.

Για το ps4 πρεπει υποχρεωτικα να μπεις στο ps home για να μιλησεις με αλλους σε party chat ή για να παιξεις multiplayer ή δεν χρειαζεται?

Δηλαδη το ps home ειναι υποχρεωτικο αν θες να παιξεις με αλλους και να μιλησεις ή μπορεις απλα να μην το χρησιμοποιείς ποτε?

Δημοσ.

Και σε ολα τα playstation απο το 1 μεχρι και το 4 ειναι ολες οι κονσολες και τα παιχνιδια region free δεν το αναφερουμε καν ετσι.

Μπορεις στο ps4 τα saves απο ενα λογαριασμο να τα μεταφερεις σε εναν αλλον και να δουλευουν κανονικα χωρις καποιο προβλημα?

Στο PS3 ορισμένα παιχνίδια κλείδωναν τα saves στο λογαριασμό. Δεν ήταν γενικός κανόνας της κονσόλας, όμως, ο developer το επέλεγε. Για το PS4 δε γνωρίζω σίγουρα.

Οχι ρε απλα απο το playstation1  μεχρι και το playstation4 ολες τα παιχνιδια παιζουν σε οποιαδηποτε κονσολα.

Για το ps4 πρεπει υποχρεωτικα να μπεις στο ps home για να μιλησεις με αλλους σε party chat ή για να παιξεις multiplayer ή δεν χρειαζεται?

Δηλαδη το ps home ειναι υποχρεωτικο αν θες να παιξεις με αλλους και να μιλησεις ή μπορεις απλα να μην το χρησιμοποιείς ποτε?

Plus πρέπει να εννοείς. Το Home είναι αυτό το virtual marketplace πράγμα που είχε φτιάξει η Sony για το PS3, όπου έφτιαχνες άβαταρ, είχες διαμέρισμα κι αγόραζες έπιπλα και άλλες τέτοιες βλακείες. 

Γενικά, χρειάζεται για multiplayer το Plus, εκτός αν το παιχνίδι είναι free to play ή αν έχει δική του συνδρομή.

Δημοσ.

Οχι home εννοω home.

Και απ' οτι εμαθα το ps4 δεν εχει ps home οπως ειχε το ps3 και αυτο για εμενα ειναι πολυ καλο νεο.

Πως μπορουμε να ξερουμε αν τα saves ειναι κλειδωμενα στο account που τα εκανες ή οχι και απλα μπορεις να τα αντιγραψεις σε αλλη κονσολα με αλλο account και να δουλευουν κανονικα?

Δημοσ.

SCEJA Press Conference 2014 dated for September 1

Sony Computer Entertainment Japan Asia has announced SCEJA Press Conference 2014, this year’s pre-Tokyo Game Show press conference, will be live streamed on September 1 at 15:00 Japan time (local times).

The event will play host to the latest information on PlayStation. Last year’s press conference saw the announcements of several PlayStation 4, PS3, and PS Vita titles including Guilty Gear Xrd: SignNatural DoctrineYakuza: IshinPhantasy Star NovaSamurai Warriors 4, and more.

Δημοσ.

Καρατομηση Sony <<first party>>, συνεχεια.

Πριν λιγο εμαθα οτι απολυθηκε ενα μεγαλο μερος της Sucker Punch, της first party εταιρειας που εφτιαξε το Infamous: second son

την πληροφορια μου εδωσε ενας γνωστος μου που φιλος του δουλευει εκει.

λογικα εντος της ημερας θα εχουμε πληροφοριες και τυπο, αλλα μου ειπαν οτι δεν διωξανε απλα αυτα που λεμε "εξτραδακια", αλλα πολλους μονιμαδες.

Δημοσ.

ουπς! εχεις δικιο. εγω το εμαθα κοιτωντας το email μου.

να και ενα ποστ απο καποιον που αν καταλαβαινω καλα δουλευει εκει, και βαζει τελος στο "o συνηθισμενος κυκλος¨" κλπ, αφου μαλιστα βαζει και χερι σε οπους εχουνε γραψει τετοια πραγματα:

Originally Posted by
travisbickle

Might not be layoffs, just end of contractual agreements.

Originally Posted by
IAmRandom31

Very likely just the normal layoffs that occur once a project is done.

Originally Posted by
TomShoe

It's probably just the usual contraction of staff after First Light finished.

You all suck for instantly thinking that!

Educated guess from my Facebook and Twitter:
Around 30% to 40% of the staff were laid off.
Majority of these are full time exempt employees (salary positions).
Some have been at Sucker Punch over 10 years.
All areas effected including design, programming, art, marketing, production, and test.

My heart goes out to all those effected.

Θα ελεγα οτι για open world το infamous ητανε πολυ περιορισμενο. θα περιμενε κανεις οτι θα ριξει κοσμο επανω να το καλλιεργησει. αντι αυτου... το να μικραινεις κατ'αυτο τον τροπο την εταιρεια, σιγουρα δεν προμηνυει οτι θες να πας σε ιδια ή μεγαλυτερα projects. (ο,τι κι αν δηλωνεις)

Δημοσ.

Mπορει να ειναι ετσι μπορει να ειναι και αλλιως.

Οπως και να χει ειναι κριμα να μενει ο κοσμος χωρις δουλεια, ειδικα αν μιλαμε για μονιμους υπαλληλους.

Τωρα στην περιπτωση που λειτουργουσαν με καποιο συμβολαιο φανταζομαι το περιμεναν.

Δημοσ.

διαβασες τι λεει απο πανω? ποιο συμβολαιο και πρασιν'αλογα?

Around 30% to 40% of the staff were laid off.
Majority of these are full time exempt employees (salary positions).
Some have been at Sucker Punch over 10 years.
All areas effected
including design, programming, art, marketing, production, and test.

και η πληροφορηση που ειχα εγω, μιλουσε για "καρατομηση" επισης, και αυτα που λεει εδω ο τυπος (που λεει οτι δουλευει στην sp), την ιδια μυρωδια εχουνε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...