Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εβαλα το καλυτερης ποιοτητας video που υπαρχει αυτη τη στιγμη στο internet pds, και με κατηγορησες οτι και καλα διαλεγω επιτηδες ασχημα video.

με τα gifακια, ακομα και το gran turismo 5 μοιαζει και σημερα υπερπαραγωγη. τα παιχνιδια να μαθεις να τα κρινεις απο direct feed gameplay, ή απο οτιδηποτε ποιο κοντα σε αυτο (οπως πχ τα video του gamersyde. off-screen μεν, αλλα και με αρτιο εξοπλισμο και με πολυ καλη γνωση encoding. )

Σου ειπα δεν εννοουσα αυτο .Sorry.

΅Υπαρχει και βιντεο και το gif ειναι μεγαλο, αλλα επειδη γνωριζεις απο γραφικα μπορεις να καταλαβεις αν αυτα ειναι καλα η οχι.Τεσπα.

Για μενα ειναι τα καλυτερα ever.Και το ιδιο θα ελεγα αν ηταν xbox παιχνιδι(το εχω ξανακανει).

Υπαρχουν κατι offscreen που ειναι πολυ καλυτερα απο το παραπανω βιντεο.Στο gamersyde.

Σαν παιχνιδι το βλεπουμε.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πας καλα pds? το gamersyde εχει τα απολυτως καλυτερης ποιοτητας video στο internet. και για τα forza απο εκει κοιταω παντα!

για βαλε μου αλλο βιντεο με καλυτερη ποιοτητα σε παρακαλω, αλλιως ζητα συγνωμη

κι ομως, απο ασχετους καταλαβαινεις τα physics καλυτερα, οταν μονο βλεπεις. αν ο αλλος οδηγαει μονο γραμμες, τι να δεις και τι να καταλαβεις? και τα physics φαινονται αρκετα arcade και αρκετα ...ανεκτικα στα λαθη του ασχετου (που δεν ειναι και τοοοσο ασχετος).

αν λοιπον περιμενεις οτι αυτο θα παιζει στο επιπεδο του gt, ή εστω ενος λιγο απλοποιημενου gt, ωρα να το ξανασκεφτεις.. ;)

επιπλεον μενει να δουμε αν ξηλωσανε το rubber-banding, πραγμα για το οποιο οποιο δεν εχουμε ακομα πληροφορηση.

οσο για το "εισαι ειδικος", με τι πεδιο αναφορας? playstation only? ή απ'ολα?

Στο playστεισιο σταματησα στο 2 με gt4,αργοτερα πηρα το vhs της ms+ forza 1 και φτασαμε στο σημερα που ακομα παιζω fm4 που θεωρω οτι ειναι το πλεον πληρες casual racing sim.Δεν γουσταρω ιδιαιτερα το gt πια θεωρω οτι καπου κολλησε,δεν μπορεσε να ακολουθησει το φορζα,δεν περιμενω να ειναι sim το driveclub,θα θελα να ειναι ενα pgr με μια ιδεα καλυτερα physics.P3tran ειμαι 30.Εχω παιξει τα παντα μετα το lotus challenge.   :D

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ρε Σταύρο πλάκα κάνεις τώρα... βάλε δες το video και θα καταλάβεις τι εννοώ. Το παιχνίδι είναι όμορφο. αλλά όχι αυτό που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι . Τώρα αν κάποιοι το βλέπουν πιο όμορφο και από την real life νομίζω δεν είναι δικό μου το πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλά ρε Σταύρο πλάκα κάνεις τώρα... βάλε δες το video και θα καταλάβεις τι εννοώ. Το παιχνίδι είναι όμορφο. αλλά όχι αυτό που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι . Τώρα αν κάποιοι το βλέπουν πιο όμορφο και από την real life νομίζω δεν είναι δικό μου το πρόβλημα.

απο βιντεο ειναι και το gif.

Δεν ξερω αν εχει μπει εδω.

Τετοια γραφικα θα εχει το παιχνιδι.

edit.

Δημοσ.

Ποιος προσπαθει να σε πεισει?Δεν σε καταλαβαινω,τα gif ειναι απο τα βιντεακια οπως και σε ολα τα παιχνιδια εδω και κανενα χρονο γινεται αυτο με τα gifs.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...