Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tελικα ειδαμε αρκετα πραγματακια και απο τους δυο κολοσσους. Αρχιζει και ρολαρει η βιομηχανια. Το '15 θα ειναι πολυ δυνατη χρονια και η ουσιαστικη απαρχη της επομενης γενιας κατα τη γνωμη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Τα Gifs παιζουν σε αλλο επιπεδο παντως απο οτι εχουμε δει μεχρι σημερα σε αυτη τη γενια!

Τα καλυτερα γραφικα σε race game γενικα.Eυτυχως δινει ενα μερος του δωρεαν ομως, γιατι δυσκολα θα το αγοραζα.Προτιμω motorstorm:P

Δημοσ.

Τα καλυτερα γραφικα σε race game γενικα.

δε νομιζω αλλα δεν εισαι και ειδικος στο θεμα :P

δες το gamersyde video που εβαλα.

Δημοσ.

δε νομιζω αλλα δεν εισαι και ειδικος στο θεμα :P

δες το gamersyde video που εβαλα.

Ενω εσυ ο ειδικος :P

Φυσικα και ειναι τα καλυτερα.Δεν ξερω(ξερω) γιατι σε πληγωνει :P

Δοξα το θεο ματια εχω.

Το βιντεακι αυτο ακριβως δειχνει.Αλλα υπαρχουν και καλυτερα απο αυτο.Δεν εκπλησσομαι που ποσταρες αυτο ομως.

Δημοσ.

Ω ρε κακο που παθαμε...νιωσαν να βαλουν και σωστη camera OTH,,,αλλα για να χει λογο υπαρξης πρεπει να χει και physics γιατι με τον παραλυτο που επαιζε εκει αντε να βγαλεις ακρη,..και ναι ειναι τα καλυτερα γραφικα που εχουμε δει ως τωρα σε racing και ειμαι ειδικος!! :D

Δημοσ.

και ναι ειναι τα καλυτερα γραφικα που εχουμε δει ως τωρα σε racing και ειμαι ειδικος!! :D

Ναι αλλα τρεχει σε ps4 οποτε δεν...χαχα

Καταραμενη sony.

Δημοσ.

Το βιντεακι αυτο ακριβως δειχνει.Αλλα υπαρχουν και καλυτερα απο αυτο.Δεν εκπλησσομαι που ποσταρες αυτο ομως.

πας καλα pds? το gamersyde εχει τα απολυτως καλυτερης ποιοτητας video στο internet. και για τα forza απο εκει κοιταω παντα!

για βαλε μου αλλο βιντεο με καλυτερη ποιοτητα σε παρακαλω, αλλιως ζητα συγνωμη

Ω ρε κακο που παθαμε...νιωσαν να βαλουν και σωστη camera OTH,,,αλλα για να χει λογο υπαρξης πρεπει να χει και physics γιατι με τον παραλυτο που επαιζε εκει αντε να βγαλεις ακρη,..και ναι ειναι τα καλυτερα γραφικα που εχουμε δει ως τωρα σε racing και ειμαι ειδικος!! :D

κι ομως, απο ασχετους καταλαβαινεις τα physics καλυτερα, οταν μονο βλεπεις. αν ο αλλος οδηγαει μονο γραμμες, τι να δεις και τι να καταλαβεις? και τα physics φαινονται αρκετα arcade και αρκετα ...ανεκτικα στα λαθη του ασχετου (που δεν ειναι και τοοοσο ασχετος).

αν λοιπον περιμενεις οτι αυτο θα παιζει στο επιπεδο του gt, ή εστω ενος λιγο απλοποιημενου gt, ωρα να το ξανασκεφτεις.. ;)

επιπλεον μενει να δουμε αν ξηλωσανε το rubber-banding, πραγμα για το οποιο οποιο δεν εχουμε ακομα πληροφορηση.

οσο για το "εισαι ειδικος", με τι πεδιο αναφορας? playstation only? ή απ'ολα?

Δημοσ.

πας καλα pds? το gamersyde εχει τα απολυτως καλυτερης ποιοτητας video στο internet. και για τα forza απο εκει κοιταω παντα!

για βαλε μου αλλο βιντεο με καλυτερη ποιοτητα σε παρακαλω, αλλιως ζητα συγνωμη

Δεν εννοουσα αυτο που καταλαβες(λαθος δικο γιατι το εγραψα βιαστικα).

Ηθελα να πω οτι τα καλα βιντεο του γενικοτερα δεν ειδα να τα ποσταρεις ποτε.

Οχι οτι το συγκεκριμενο ειναι κακο,Iσα ισα και παλι καλυτερο απο οτι εχω δει ειναι, αλλα ετρεξες να το ποσταρεις αμεσως μετα τα gifs γιατι παραηταν καλα.

Δεν εχω δει αλλο βιντεο καλυτερης ποιοτητας απο την GC .Sorry που δεν το διευκρινησα.

YΓ.Kαι μιλησα για γραφικα.Για το gameplay του δεν μπορω να γνωριζω.

Αλλα ξερω και ξερεις οτι θα το θαψεις οταν ερθει η ωρα :P

Δημοσ.

εβαλα το καλυτερης ποιοτητας video που υπαρχει αυτη τη στιγμη στο internet pds, και με κατηγορησες οτι και καλα διαλεγω επιτηδες ασχημα video.

με τα gifακια, ακομα και το gran turismo 5 μοιαζει και σημερα υπερπαραγωγη. τα παιχνιδια να μαθεις να τα κρινεις απο direct feed gameplay, ή απο οτιδηποτε πιο κοντα σε αυτο (οπως πχ τα video του gamersyde. off-screen μεν, αλλα και με αρτιο εξοπλισμο και με πολυ καλη γνωση encoding. )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...