Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αυτο γραφω ρε, οτι ειναι καλυτερο απο το Outlast. Βεβαια εχει κακο framerate. αα οκ Το ''απο'' το διαβασα ''το''. Edit.Μονο σε μενα κανει τρελο θορυβο το ps4? μονο το βιντεο που ειδα εχω κλασει μεντες! χλωμο να το δοκιμασω.Eγω το αφησα ήδη στην μεση.Ειχα καιρο να ψαρωσω ετσι. Εδω ειναι το trailer. https://www.youtube.com/watch?v=B4kIbwlGxBg#t=35
hollow_83 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Το δικο μου ειναι ψιλομακρια, και στο δωματιο εχω και το PC και οι καρτες σκεπαζουν ολους τους αλλους θορυβους.Σε φιλαρακι παντως οταν επαιζε infamous εκανε σαν ελικοπτερο, λογικο βεβαια, λογω του τυπου του ανεμιστηρα που εχει, ειναι θορυβωδης by design.
p3tran Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Το δικο μου ειναι ψιλομακρια, και στο δωματιο εχω και το PC και οι καρτες σκεπαζουν ολους τους αλλους θορυβους. Σε φιλαρακι παντως οταν επαιζε infamous εκανε σαν ελικοπτερο, λογικο βεβαια, λογω του τυπου του ανεμιστηρα που εχει, ειναι θορυβωδης by design. ε? α, τωρα ειδα τον pds. ετσι ειναι pds αγορινα μου, τα αλογατα κανουνε και φασαρια! φορα ακουστικα ελα ( pds), για οσους φοβαστε να παιξετε να δειτε τι θα συμβει, οριστε: και pro-tip, τετοια games απλα με τον ηχο mute χανουν το 99% της ατμοσφαιρας τους (για τους φοβιτσιαρηδες)
nikosspeed Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ηθελα να το κατεβασω να δω τι λεει αλλα μετα το βιντεο αλλαξα γνωμη . Μιλαμε τρελο χεσιμο . 2
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Εμενα ακουγεται υπερβολικα πολυ ορισμενες φορες... Οσα ps3 εχω ακουσει ,κανενα δεν εκανε ετσι.
hollow_83 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δεν ειναι ιδιο το φαν. Του PS4 ειναι ακριβως οπως τα μαμα της ΑΜΔ, και εχεις ακουσει τι λενε για τις AMD οσον αφορα το θορυβο.
p3tran Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 εγω νομιζα οτι το δικο μου ειναι μαλακισμενο και κανει πολυ φασαρια (~οπως ενα 360 πρωτης κοπης στα ντουζενια του), και ακουσα ενος φιλου μου και απο τοτε το δικο μου το λεω ..αθορυβο λογικα ομως θα το αλλαξω, γιατι μου κανει και την μαλακια στο online. ελπιζω να μη μου βγει χειροτερο απο ντεσιμπελ το επομενο
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 εγω νομιζα οτι το δικο μου ειναι μαλακισμενο και κανει πολυ φασαρια (~οπως ενα 360 πρωτης κοπης στα ντουζενια του), και ακουσα ενος φιλου μου και απο τοτε το δικο μου το λεω ..αθορυβο λογικα ομως θα το αλλαξω, γιατι μου κανει και την μαλακια στο online. ελπιζω να μη μου βγει χειροτερο απο ντεσιμπελ το επομενο Μπορεις να το αλλαξεις επειδη κανει θορυβο? Τι διαολο...Το ps3 fat δεν ακουγοταν καθολου μπροστα του.
p3tran Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 στην αμερικη ξερω σιγουρα οτι τα αλλαζουν οταν κανουν πολυ φασαρια. το δικο μου δεν θελω να το αλλαξω για τη φασαρια, αλλα γιατι τρωει ενα κολλημα σε οτι εχει να κανει με το online. μερικες φορες τυχαια, μερικες ομως μονιμα, οπως πχ στο lou.
hollow_83 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δεν εχουν το ιδιο συστημα ψυξης. Αλλο το ακουγεται αλλο το ζεστενεται. Toυ PS4 ειναι blower και ειναι και πολυ μικρο, γι'αυτο ακουγεται εντονα.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 τρελο χεσιμο Fuck... Στο τελος αποκαλυπτεται οτι ειναι νεο Sillent hill απο τον kojima και Guilleromo Del Toro.. O.O http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=873305
hollow_83 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Πετραν, εχεις καρφωτες IP ή αυτοματη μεσω DHCP ?
p3tran Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 το θεμα διερευνηθηκε, αφου μου ειπανε οτι φταιει ο ρουτερ μου και πηρα αλλο ρουτερ και παλι τα ιδια, εφερα ενα αλλο ps4 εδω και συνδεθηκε νερακι και χωρις κιχ. και με τους δυο. οποτε ειναι το ps4 μου. εννοειται προσεγμενα settings, με σταθερη ip, καλωδιο και ολα τα ports ολοσωστα. αστο, μου εφαγε αρκετο χρονο και αποτελεσμα ξενερα...
HadesGR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Fuck... Στο τελος αποκαλυπτεται οτι ειναι νεο Sillent hill απο τον kojima και Guilleromo Del Toro.. O.O http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=873305 Είναι exclusive ? Μαμάτο φαίνεται και τα γραφικά superb!
hollow_83 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Eμενα με καρφωτες IP καθε δυο λεπτα αποσυνδεοταν. Εβαλα στο PS4 ολα αυτοματα και στο DHCP δηλωσα να δινει μεσω Mac address συγκεκριμενη IP, ανοιξα και την IP του PS4 στο DMZ και ησυχασα. Στη σονυ μου παν να αλλαξω ρουτερ, αλλα εχω καλο ρουτερ και σχετικα ακριβο (cisco) για να μπω στην διαδικασια να παρω αλλο. edit: Το One, PS3, 360 με καρφωτες ειναι κομπλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις