Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

vole, εαν δεν το εχεις παρατηρησει, ολοκληρο το feature στο οποιο και καλα το playstation καταγραφει αυτοματα το παιχνιδι, και οποια στιγμη θες πατας και γραφεις τα τελευταια λεπτα, και αρα αυτο που συνεβη και θες να κανεις save,

ε, ολο αυτο απλα ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! οταν πατησεις να μπεις μεσα στο SHARE, η επιλογη με το τετραγωνακι (SAVE VIDEO) δεν υπαρχει καν!!

δεν γραφει τιποτα το μπουρδελο. μονο ΑΦΟΥ ΒΓΕΙΣ απο το share,τοτε ξεκιναει να γραφει, και φυσικα αυτο που συνεβη και ηθελες να σωσεις δεν υπαρχει εκει μεσα.. αφου ξεκιναει απο το μηδεν.

και μαλιστα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ...ξαναμπλοκαρει, οποτε ΚΑΙ την επομενη φορα που θα θες να σωσεις κατι που σου συνεβη, και παλι δεν θα δουλευει to #$%^&*, ουτε θα υπαρχει και παλι το τετραγωνακι. μολις ξαναβγεις ομως..... αμα ξαναμπεις, υπαρχει το κουμπακι, και φυσικα δεν υπαρχει τιποτα απο αυτο που εκανες και ηθελες και παλι να σωσεις..

απορω πως δεν το εχεις καταλαβει οτι ειναι εντελως χαλασμενο ρε συ...

Δεν το έχω καταλάβει, επειδή όποτε το έχω κάνει υπάρχει τετράγωνο και βίντεο να σώσω. Κι εγώ στο easy screenshot το έχω. Ενα κλικ για screenshot, κράτημα άμα θέλω να σώσω τα τελευταία 15 λεπτά (στα τόσα το έχω) και διπλό κλικ άμα θέλω να ξεκινήσει να γράφει από εκεί όπου είμαι. Πάντα σωστά έχει δουλέψει όποτε το έχω χρειαστεί. Μάλιστα έκανα record σε τμήματα όλο το Moon του Destiny επειδή ήθελε να το δει φίλος που δεν μπορούσε να παίξει το 2ωρο που το άνοιξαν. 

Και για να μην πεις ότι αυτά γράφτηκαν επειδή έμπαινα στο μενού, έχω κρατήσει και στο άσχετο Last of Us MP matches, ενώ έπαιζα κάνα 2ωρο ήδη. Τα τελευταία 15' είχε κρατήσει, όπως έπρεπε.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σορρυ αλλα δεν βλεπουμε Ε3 κ gamescom για να μαθουμε για το pause στα downloads το βλεπουμε για τα games περισσοτερο.

Εννοείται οτι χρεαιζεται αυτη η λειτουργεια οπως κ το dlna κ καποια αλλα features, αλλα αυτα δεν χαλανε την εμπειρια σου στα παιχνιδια για να ειναι πρωτο θεμα.

Εγω μια χαρα σωζο video, παταω δυο φορες γρηγορα το πλήκτρο share κ ξεκιναει να γραφει εκει που παιζω, τα επεξεργάζομαι με το sharefactory κ τα ανεβαζω, τοσο απλο.

Δημοσ.

τι να πω ρε μαγκες, προφανως μονο σε μενα, τον yoshida και τον κ. smith δεν δουλευει....

https://twitter.com/yosp/status/479725484708601856

ρε θα με τρελανετε!!

* εκτος κι αν εσεις μιλατε για να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, το οποιο φυσικα ουτε αυτοματο ειναι, ουτε κατα διανοια αυτο που εταξε η sony, ουτε φυσικα εχει σχεση με το "xbox, record that".

και εφ'οσον προϋποθετει εσυ ο ιδιος να το εχεις ηδη βαλει να γραφει, αυτονοητο ειναι πως η εννοια του τυχαιου συμβαντος που καταγραφεις παει απλα περιπατο...

Δημοσ.

Τι να σου πω, εμενα δουλευει κανονικα.

Αν κανω απευθειας ειτε το Upload ειτε το save σωζει το αυτοματο βιντεο του δοθεντως timeframe που εχω ορισει.

Και ειμαι σιγουρος γιατι το εχω κανει αρκετες φορες στο φιφα με τα animation glitch.

Για να μη σου λεω μαλακιες ομως, ειναι κατι που δε το εχω κανει στο firm 1.74-1.75.

Θα το δοκιμασω τωρα.

εδιτ

Μια χαρα δουλευει, και αν υπαρχει και θεμα αξιοπιστιας το τραβαω και με elgato για να φανει.

Δημοσ.

Μολις τωρα ειδα ενα video απο το PT.. Χεσιμο ατμοσφαιρα πιο πολυ και απο Outlast, παω να κατεβασω ελπιζω να ειναι καλο και απο θεμα gameplay--

Δημοσ.

δεν το τελειωσα ακομα ,αλλα μου αρεσουν πολυ τα γραφικα του.Πολυ ρεαλιστικα και μπορω να πω οτι με τον καταλληλο ηχο τιναζεσαι απο τη καρεκλα. :P

Ενδιαφερον μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

Μπα εγω τα χρειαστηκα.Δυσκολα τρομαζω πλεον κ εγω, αλλα το στυλ των γραφικων του ειναι?Δεν ξερω εχω χεστει λιγο χαχα.

Αυτο δεν ειναι να το παιξεις με καναν μορφεα. :P

Δημοσ.

Απο το Outlast παντως ειναι καλυτερο οπτικα, και εχει και πιο ομορφη ατμοσφαιρα. Αρκει να μην γινει συνεχομενο και να διατηρησει το tension.

Δημοσ.

Απο το Outlast παντως ειναι καλυτερο οπτικα, και εχει και πιο ομορφη ατμοσφαιρα. Αρκει να μην γινει συνεχομενο και να διατηρησει το tension.

Oχι ρε συ!!!

Σε αυτο νομιζεις οτι εισαι σε πραγματικο χωρο.Βεβαια δεν το επαιξα σε εσωτερικους χωρους ακομα το outlast.Αλλα αυτο δειχνει real life.Δεν το περιμενα.

Holyman το επαιξες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...