Titanomaxos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Λεφτα δεν υπαρχουν ουτε για σαλιο, ηταν η παρουσιαση της SONY Οσο για το drive club ωραια γραφικα αλλα ΆΔΕΙΑ!!!!! Forza HORIZON 2 δεν ειναι...ουτε για αστειο δεν ακουμπαει την εκταση του Horizon 2. 1
p3tran Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 χμμ το hellblade ειναι αυτο απο τη ninja theory, που ειχε κανει την αλλη την πατατα στο ps3, το heavenly sword? (ιδιο μου φανηκε κιολας) εαν ειναι αυτο, δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι exclusive..
xavier Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 δεν το ειδα ολο , αλλα αυτο με το share ακουστηκε πολυ καλο
gkalas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ειδα πραγματα που μου αρεσαν.Το θεμα ειναι οτι ειμαι ζαλισμενος ακομα με τη βομβα της ms και η παρουσιαση της sony μου φανηκε λιγο πιο χαλαρη αν και ξαναλεω οτι μου αρεσε.
Vole Maulder Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μια χαρά ήταν το Heavenly Sword. Και να θυμίσω ότι πήρα PS3 το 2009, οπότε δεν μπορείς να πεις ότι μου άρεσε επειδή δεν είχα τι άλλο να παίξω Και το Enslaved μου άρεσε επίσης πολύ. Είναι δεν είναι exclusive, εγώ χάρηκα που είδα ότι η Ninja Theory συνεχίζει να φτιάχνει παιχνίδια.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Tίποτα δεν είδαμε σήμερα ουσιαστικά πλήν των exclusive που ήδη ξέραμε στην Ε3. Indies τα οποία απευθύνονται σε μια niche μερίδα του κοινού και τίποτα παραπάνω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μια χαρά ήταν το Heavenly Sword. Και να θυμίσω ότι πήρα PS3 το 2009, οπότε δεν μπορείς να πεις ότι μου άρεσε επειδή δεν είχα τι άλλο να παίξω Το HS ηταν λιγο καλυτερο απο το ryse συμφωνα με τις κριτικες. :P:P Μια χαρα παιχνιδι ηταν χωρις να ειναι τπτ το σπουδαιο. Αρκετα πραγματα ειδαμε, εκτος απο τα μπαμ των μεγαλων studio. Το καλο ειναι ακομα και χωρις αυτα ηταν δυνατη η pc. Φανταζομαι οτι καποια απο αυτα δεν θα περιμενουν την Ε3.
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Τωρα δεν γινεται και η press conferance της sony? Αντε να ανεβει και αυτη σε 1080p στο youtube να δουμε τι θα δειξει και η sony.
p3tran Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 ρε σεις! δεν το πιστευω οτι τελειωσε και δεν ανακοινωσανε ουτε καν τα απολυτως βασικα!!! ΡΕΕΕΕΕ!!!! μπρρρρρρρρτττ!!! τα πράααααϊτα ρεεε!!!! Βαλε ενα <<PAUSE DOWNLOAD>> ρε βλαχοοο!! παλι εβαλα να κατεβαινει το PT, θελω να κανω κατι αλλο και θελω το bandwidth και η μονη επιλογη που εχω ειναι "DELETE" ......ημουνα σιγουρος οτι αν μη τι αλλο.............
Vole Maulder Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Tίποτα δεν είδαμε σήμερα ουσιαστικά πλήν των exclusive που ήδη ξέραμε στην Ε3. Indies τα οποία απευθύνονται σε μια niche μερίδα του κοινού και τίποτα παραπάνω. Το indie scene έχει αρχίσει να μεγαλώνει πολύ πλέον, δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να πεις ότι απευθύνεται πια σε niche κομμάτι. Επίσης, έχει καταλήξει να σημαίνει οτιδήποτε άλλο πέρα από ΑΑΑ, το οποίο είναι κάπως κατάχρηση του όρου, αλλά τι να κάνεις, είναι catchy αυτή την περίοδο. Το HS ηταν λιγο καλυτερο απο το ryse συμφωνα με τις κριτικες. :P:P Μια χαρα παιχνιδι ηταν χωρις να ειναι τπτ το σπουδαιο. Αρκετα πραγματα ειδαμε, εκτος απο τα μπαμ των μεγαλων studio. Το καλο ειναι ακομα και χωρις αυτα ηταν δυνατη η pc. Φανταζομαι οτι καποια απο αυτα δεν θα περιμενουν την Ε3. Εμ, έτσι, αναρωτιέμαι γιατί αυτό να ήταν πατάτα, βέβαια Σπουδαίο δε θα το έλεγα, όπως ούτε και το Enslaved. Απλώς η Ninja Theory κάνει πολύ καλή δουλειά στον αισθητικό τομέα και στο storytelling και στους χαρακτήρες, γενικότερα, στο γράψιμο. Κι εμένα μου αρέσουν τέτοια ρε σεις! δεν το πιστευω οτι τελειωσε και δεν ανακοινωσανε ουτε καν τα απολυτως βασικα!!! ΡΕΕΕΕΕ!!!! μπρρρρρρρρτττ!!! τα πράααααϊτα ρεεε!!!! Βαλε ενα <<PAUSE DOWNLOAD>> ρε βλαχοοο!! παλι εβαλα να κατεβαινει το PT, θελω να κανω κατι αλλο και θελω το bandwidth και η μονη επιλογη που εχω ειναι "DELETE" ......ημουνα σιγουρος οτι αν μη τι αλλο............. Ποια είναι τα απολύτως βασικά;
Donacgreece Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Τώρα καλά τα ψέματα ένα pause στο download πρέπει κάποια στιγμή να βάλουν...
Raiden5 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Απο exclusive εχει αρχίσει κ παιρνει μπρος η σονυ the order 1886, bloodborne, hellblade, until dawn, Vanishing of Ethan Carter, volume, uncharted 4, everybody goin to rapture. Καλη η (time?) αποκλειστικοτητα του tomb raider, εντυπωσιακο το quantom break, αλλα η σονυ βγαζει ποιο πρωτότυπα exclusive κατ εμε 2
Titanomaxos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ποια είναι τα απολύτως βασικά; Oτι ειμαστε αφραγκοι και φεραμε τον kojima να κανει την παλαβη! Η κονσολα στον αυτοματο πιλοτο να κανει πωλησεις μεχρι να σκασει η φουσκα!
Tilemaxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Το indie scene έχει αρχίσει να μεγαλώνει πολύ πλέον, δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να πεις ότι απευθύνεται πια σε niche κομμάτι. Επίσης, έχει καταλήξει να σημαίνει οτιδήποτε άλλο πέρα από ΑΑΑ, το οποίο είναι κάπως κατάχρηση του όρου, αλλά τι να κάνεις, είναι catchy αυτή την περίοδο. Ναι έχει μεγαλώσει, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί το γεγονός οτι το κοινό που παίζει indies είναι "δεύτερης διαλογής". Το ίδιο ισχύει και για ολα τα παιχνίδια iOS κτλ. Δεν νομίζω οτι ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του PS4 θα περιμέναμε μια παρουσίαση με 80% να αποτελείται απο indie τίτλους.
p3tran Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ποια είναι τα απολύτως βασικά; ενα <<pause download>> που γραφω? ενας τροπος οταν καποιος μου στελνει μηνυμα να το λαμβανω? και οχι να κοιταω ανα ενα λεπτο και να μου βγαζει ξαφνικα "16 minutes ago"? θες να συνεχισω? ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ λεω. ασε αυτα που για τη sony μοιαζουν ...εξωτικα. baby steps...
Προτεινόμενες αναρτήσεις