Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΟ gameshare το κανεις με ενα φιλο σου.

Η τιμη των παιχνιδιων ειναι μια (πχ Last of us 45 ευρω), απλα συμφωνεις με το φιλο σου να το πληρωσετε μισο μισο και μοιραζεστε ο ενας τον λογαριασμο του αλλου.

Δεν υπαρχει κινδυνος ban γιατι απλα ειναι λειτουργια επισημη.

Το rayman legends στο summer sale εχει 23€

Ειναι η σωστη στιγμη λετε να το τσιμπησω ή λετε το φθινοπωρο να πεσει η τιμη του retail;; (μου αρεσει να κανω συλλογη με τα κουτακια σε σχεση με τα digital)

Ελεγα να το παρω στο vita αλλα μετα σκεφτηκα οτι θα χασω το co-up χωρια οτι θα μπορω αν θελω να το παιξω κ στο vita με cross play

http://www.astrongameclub.gr/Rayman_Legends_PS4_NEW?filter_name=rayman&page=2

Εδω το εχει στα 30 retail. Αν πιστευεις οτι αξιζει να το παρεις ψηφιακο πιο φθηνα αμμεσα δε θα το βρεις, εκτος αν το βρεις used.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα. Αποφασισα και εγω να αγορασω ενα ps4 και εχω 2 αποριες μεχρι στιγμης. Η πρωτη ειναι ποσο κοστιζουν τα παιχνιδια με game-share και αν υπαρχει περιπτωση να μπαναριστεις απο την sony αν εχεις game-share. Η δευτερη ειναι τι ειναι ακριβως το ps now και ποτε βγαινει; Ευχαριστω εκ των πρωτερων.

Οπως σου είπε κι ο hollow, υπολογίζεις την τιμή του παιχνιδιού /2 και δε φοβάσαι τίποτα, επίσημο είναι. Οταν με το καλό πάρεις στα χέρια σου το PS4 εδώ είμαστε να σου πούμε ακριβώς τη διαδικασία. Δε μοιράζεστε ακριβώς το λογαριασμό, ο καθένας μπορεί να παίξει το παιχνίδι στο προφίλ του, απλώς είναι σαν να ανταλλάζετε κονσόλες στα χαρτιά. Εσύ ενεργοποιείς ως δική σου του φίλου σου κι αυτός ως δική του τη δική σου. 

Δημοσ.

ρε σταμάτα να ποστάρεις και είχε "ησυχάσει" το forum  :-D

Kατσε μην βιαζεσαι τα καλα θα ερθουν οταν θα πεσουν σχολια για τα συγκεκριμενα παιχνιδια :D

Δημοσ.

Ρε παιδια εκανα το 1.75 update σε φιλο και παμε να βαλουμε 3d bluray και μολις αρχιζει η ταινια μας πεταει μηνυμα οτι το player δεν υποστηριζει 3d! Πλακα μας κανουν; Δοκιμασαμε 2 ταινιες και το ιδιο γινεται. Το εχουμε σε epson 9000 projector. Σας παιζει 3d εσας το ps4;

Δημοσ.

Φτηνές μπίρες και η ψυχολογία πίσω από την τιμολόγηση του PS Now.

Ενα ενδιαφέρον άρθρο για όσους βρίσκουν αψυχολόγητη (hur hur) την τιμολόγηση της υπηρεσίας.

http://www.psychologyofgames.com/2014/08/cheep-beer-and-the-psychology-of-playstation-now-pricing/

• Like 2
Δημοσ.

Φτηνές μπίρες και η ψυχολογία πίσω από την τιμολόγηση του PS Now.

Ενα ενδιαφέρον άρθρο για όσους βρίσκουν αψυχολόγητη (hur hur) την τιμολόγηση της υπηρεσίας.

http://www.psychologyofgames.com/2014/08/cheep-beer-and-the-psychology-of-playstation-now-pricing/

δεν ειναι αψυχολογητη. ειναι απλα κακη. κακη τιμολογηση, και στην ουσια -οπως καταδεικνυει και το αρθρο που κρεμασες- χωρις επιλογες.

λειπει η επιλογη για 24 ή 48 ωρες, που ειναι το λογικο διαστημα. και οπως καταλαβαινεις, δεν λειπει τυχαια ;)

(η πρωτη επιλογη ειναι τοσο μαπα που κανει την -αχρηστη- δευτερη να φαινεται συγκριτικα κελεπουρι)

το θεμα ειναι οτι οπως ειπαμε, διαφενεται οτι ο "έξωθεν" ανταγωνισμος θα φερει αλλαγες, ακομα και στη ψυχολογια της μπυρας που λες.

• Like 2
Δημοσ.

Μαλακια τους μεγαλη.

Δε ξερω κατα ποσο θα ταν ευκολο να βγει ενα ενδιαμεσο dongle απο την sony που να ενεργοποιει παλιες τιμονιερες.

Το PS Now Beta δεν ειναι ?

Δημοσ.

TIMONIA LOGITECH ΚΑΙ PLAYSTATION 4 ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Σας το εχω πει εδω και σχεδον ενα χρονο βεβαια, αλλα να και κατι για αυτους που αρεσκονται στα "official":

jrfust.PNG

https://twitter.com/LogitechG/statuses/496042493155094528

Ποιο τσιπ μωρε τους ψεύτες .Μέ ένα software update λύνεται το πρόβλημα  ,αλλά αυτοί θέλουνε τα ποσοστά και τα χρήματα απο τις καινούργιες τιμονιέρες.

Δημοσ.

Λογικά η sony θέλει ποσοστά από την logitech και η τελευταία δεν είναι διατεθημένη να τα δώσει μιας και έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να απέχει από την αγορά περιφερειακών για κονσόλες.

Οπότε μένουμε για την thrustmaster η οποία ενώ έχει κλείσει επίσημη συμφωνία και με τη sony και με την ms βγάζει την ίδια τιμονιέρα ( tx 458 και  t300rs) να δουλεύει είτε με xbox one-pc στην πρώτη περίπτωση , είτε με ps4-pc στην δεύτερη. Δηλάδη αν κάποιος έχει ps4 και one για να παίξει next gen forza και gran turismo θα αναγκαστεί να αγοράσει 2 (!!!) τιμονιέρες.

Οι οποιες συγκεκριμένες τιμονιέρες έχουν άθλια πετάλ ( ακόμα και σε σχεση με την g25) διχώς συμπλέκτη και ο Η shifter είναι εξτρά.

Αυτά κάνει το μονοπώλιο...

Επίσης να μας ενημερώσουν  sony και  ms αν υφίσταται το ίδιο πρόβλημα και με τις τιμονιέρες της Fanatec...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο τσιπ μωρε τους ψεύτες .Μέ ένα software update λύνεται το πρόβλημα  ,αλλά αυτοί θέλουνε τα ποσοστά και τα χρήματα απο τις καινούργιες τιμονιέρες.

η πραγματικοτητα ειναι αυτο που εχω πει απο περσι: η logitech χρησιμοποιει/ουσε software πατεντες της immersion.

αν δεν θυμαστε, η immersion ειναι η εταιρια που εξαναγκασε τη sony στην ξεφτιλα του να βγαλει τα χειριστηρια του ps3 χωρις rumble παρα μονο με την αερο-βλακεια.

και την πηγε και στα δικαστηρια και της πηρε 200 εκατομμυρια ζεστα!

για να παιξει λοιπον logitech στο ps4, η sony θα πρεπει οικειοθελως να πληρωσει ξανα την immersion, και για την ακριβεια θα πρεπει να την πληρωνει με το κομματι. σας το λεω απο περσι, πολλοι δεν πιστευετε οτι οι μπιζνες ειναι ..μπιζνες.

* οσο για τις fanatec (darthvader), εγω τη δικια μου την εστειλα απο περσι, αφου λειτουργουν με logitech drivers και αρα τρωνε το ιδιο πακετο... τωρα, official ανακοινωση για αυτο ποτε θα βγει, δεν ξερω.. παντως τσαμπα ψηνεσε κατα τη γνωμη μου..

οσο για την TX εισαι αδικος. μπορει να μην εχει συμπλεκτη, αλλα παρ'ολα αυτα τα πενταλ ειναι αρκετα καλα. συν οτι παιζει πεταλιερα απο rs500 ή την καινουργια με συμπλεκτη εαν τη θελεις... και φυσικα τιμονι (gte)-βαση-αυτακια ειναι πολυ καλα.

oι περισσοτεροι που ξερω και περασαμε εκει απο csr και clubsport, μιλαμνε για αναβαθμιση.

Επεξ/σία από p3tran
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...