Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα/καλησπερα εχω μια ερωτηση,εχω το ps4 μαζί με το the last of us και για να παιξω online χρειάζομαι συνδρομή. Θελω να μαθω αν χρειαζεται για όλα τα παιχνίδια συνδρομη στο psplus προκειμένου να παιξεις ονλινε.

επισης καπου διαβασα οτι η σονυ δεν σου επιτρέπει να δεις ταινιες απο στικακι η μουσικη

διοτι θελει να προωθησει τις υπηρεσιες τις με συνδρομη στο psplus

εξευτελιστικο!

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημερα/καλησπερα εχω μια ερωτηση,εχω το ps4 μαζί με το the last of us και για να παιξω online χρειάζομαι συνδρομή. Θελω να μαθω αν χρειαζεται για όλα τα παιχνίδια συνδρομη στο psplus προκειμένου να παιξεις ονλινε.

επισης καπου διαβασα οτι η σονυ δεν σου επιτρέπει να δεις ταινιες απο στικακι η μουσικη

διοτι θελει να προωθησει τις υπηρεσιες τις με συνδρομη στο psplus

εξευτελιστικο!

Αυτό είναι θεωρία συνωμοσίας. Καταρχάς, οι υπηρεσίες μουσικής και ταινιών είναι άσχετες με το Plus, οπότε δε στέκει σε κανένα επίπεδο αυτή η θεωρία.

Plus χρειάζεσαι για να παίξεις online όλα τα παιχνίδια εκτός από όσα είναι free to play ή χρειάζονται συνδρομή δική τους. 

Το Plus, επίσης, σου παρέχει κάποια πράγματα, δεν είναι μόνο προϋπόθεση για το online multiplayer. 

θελει για Online gaming συνδρομη οπωσδηποτε και για ολα τα games και γενικα τις υπηρεσιες της...Δυστυχως..

Αυτό δεν ισχύει. Μέχρι και η MS το άλλαξε αυτό στο Live πριν από 2 μήνες. 

Δημοσ.

To twitch νομιζω θελει gold για να streamareis.

Δεν ειμαι σιγουρος ομως.

Ναι, βασικά, δεν είμαι 100% σίγουρος για το τι παίζει πλέον στο Gold, μιας και δεν έχω ακόμα Χ1. 

Στο PS πάντως στριμάρεις χωρίς Plus. Το cloud storage και τα αυτόματα updates είναι στο Plus, πέρα από το online gaming. 

Δημοσ.

To Skype εγινε free σιγουρα, το οποιο πριν ηθελε συνδρομη, το χρησιμοποιω αρκετα για καποιο λογω μεσω του XB1.

Tωρα κατι αλλο στην Ελλαδα απο online υπηρεσια περαν του Skype και του Twitch δεν υπαρχει για να πεις οτι θα δοκιμασεις.

Δημοσ.

Περα απο τις διαφωνιες που εχουμε εδω, νομιζω οτι αυτος που εκανε την μυνηση καλα εκανε απο την στιγμη που οντως το παιχνιδι δεν ειναι πραγματικο 1080p εστω και στο κομματι του multi.

Μακαρι κατα την γνωμη μου να δικαιωθει για να σταματησουν τετοιες πρακτικες.

• Like 4
Δημοσ.

Περα απο τις διαφωνιες που εχουμε εδω, νομιζω οτι αυτος που εκανε την μυνηση καλα εκανε απο την στιγμη που οντως το παιχνιδι δεν ειναι πραγματικο 1080p εστω και στο κομματι του multi.

Μακαρι κατα την γνωμη μου να δικαιωθει για να σταματησουν τετοιες πρακτικες.

Γιατι το αγορασε επειδη ειναι 1080p και μετα στραβωσε? Χρημα μυρισε και ορμησε. 

Δημοσ.

Οπως και να χει το δικιο ειναι με το μερος του καταναλωτη.

Δεν κοιταζω με τι σκεπτικο ο αλλος κανει την μυνηση, η ουσια ειναι οτι η Sony υποσχεθηκε 1080p, και απο την στιγμη που αυτο αναγραφεται στο κουτι και διαφημιζεται ως ετσι ειναι παραπλανητικη διαφιμηση.

Δημοσ.

Το rayman legends στο summer sale εχει 23€

Ειναι η σωστη στιγμη λετε να το τσιμπησω ή λετε το φθινοπωρο να πεσει η τιμη του retail;; (μου αρεσει να κανω συλλογη με τα κουτακια σε σχεση με τα digital)

Ελεγα να το παρω στο vita αλλα μετα σκεφτηκα οτι θα χασω το co-up χωρια οτι θα μπορω αν θελω να το παιξω κ στο vita με cross play

Δημοσ.

αγόρασα από το ebay ένα παιχνίδι με Game Share, μπορώ αυτό το παιχνίδι να το κάνω duplicate στην ουσία σε άλλο account για να το δώσω και σε φίλο μου; δεν θέλω να μπαίνει από τον δικό μου λογαριασμό. Να τονίσω ότι το παιχνίδι είναι σε Αμερικάνικο PSN και έχει μόνο το παιχνίδι μέσα και τίποτα άλλο. 

Το λογαριασμό που πήρα εγώ μέσω Game Share του άλλαξα password Κλπ για σιγουριά.

Δημοσ.

Καλημερα. Αποφασισα και εγω να αγορασω ενα ps4 και εχω 2 αποριες μεχρι στιγμης. Η πρωτη ειναι ποσο κοστιζουν τα παιχνιδια με game-share και αν υπαρχει περιπτωση να μπαναριστεις απο την sony αν εχεις game-share. Η δευτερη ειναι τι ειναι ακριβως το ps now και ποτε βγαινει; Ευχαριστω εκ των πρωτερων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...