hollow_83 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Εχουν μια στανταρ τιμολογηση. Δε κοιτανε κατι συγκεκριμενο. Aυτη τη στιγμη το Ghosts για PS4 used στα public εχει 50 ευρω (τραγικο). Θεωρω οτι πανω απο 25 ευρω δε θα σου δωσουν, περιπου ομως τοσα θα εβγαζες και αμα το εδινες εξω, αντε οριακα κανα 5 ευρω παραπανω. 1
Fotis13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Εχουν μια στανταρ τιμολογηση. Δε κοιτανε κατι συγκεκριμενο. Aυτη τη στιγμη το Ghosts για PS4 used στα public εχει 50 ευρω (τραγικο). Θεωρω οτι πανω απο 25 ευρω δε θα σου δωσουν, περιπου ομως τοσα θα εβγαζες και αμα το εδινες εξω, αντε οριακα κανα 5 ευρω παραπανω. Ηmmm αν το παρουν 25 οκ θα το δωσω αχρηστο μου ειναι αφου εχω παιξει μονο 1 ωρα ...Λιγοτερα ομως θα του βαλω φωτια και θα το καψω καλυτερα .
hollow_83 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Αμα σου πουν λιγοτερα να πανε να χεστουν. 50 ευρω ισως και λιγοτερα το βρισκεις καινουριο σε αλλα μαγαζια. Παρτους ενα τηλεφωνο, λογικα θα ξερουν να σου πουν. Αν σου αρχισουν βλακειες του στυλ να το δω σε τι κατασταση ειναι, ρωτα γενικα ποσο το παιρνουν. Για να ξερεις. 1
kostiger Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ηmmm αν το παρουν 25 οκ θα το δωσω αχρηστο μου ειναι αφου εχω παιξει μονο 1 ωρα ...Λιγοτερα ομως θα του βαλω φωτια και θα το καψω καλυτερα . 28 το εκανα ανταλλαγη την προηγουμενη εβδομαδα για τον κουνιαδο μου... Αποχωρησεων συνεχεια στη Naughty Dog... http://www.vgchartz.com/article/251737/two-naughty-dog-lead-developers-leave-to-join-infinity-ward/ 2
AntiCambeR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Aυτο με τους μεταχειρισμενους τιτλους που αγοραζει το public απο εμας τι παιζει ακριβως αξιζει ?Θελω να πουλησω το cod ghost για ps4 που δεν το επαιξα καθολου και να αγορασω το the last of us . Τα αγοραζει χαμηλοτερα απο οτι θα τα εδινες σε αγγελια.Αλλα η διαφορα ειναι οτι τα δινεις επιτοπου και ξεμπερδευεις. Ειχα με 1 φιλο 5 games και τα δωσαμε προσφατα.Πχ το Sniper Elite που το public το εχει στα 59e το αγορασε απο εμας στα 26e για να το πουλησει μεταχειρισμενο στα 47Ε(Αν προλαβει και δεν πεσει η τιμη του).Αν θα το πουλουσαμε σε αγγελια ισως επιανε και 35e.Οποτε απο το συγκεκριμενο game εγω εχασα 21e γιατι το ειχα αγορασει απο Σκρουτζ 47e και οχι 59e.Αλλιως θα εχανα ακομα περισσοτερα. Αυτο το καναμε γιατι απο τα 5 games αγορασαμε το 1 απο αυτα μισα μισα(Με share) στην μιση τιμη απο το Store σε digital οποτε η τιμη ειναι 1 η αλλη.Τελος τα cd,οτι εχω ειναι σε digital. 1
Atzamestatos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Πιστεψε με αν ειναι πανω απο 30fps πολυ δυσκολα να το καταλαβεις. Πρεπει να ειναι τρομερα εμπειρο το ματι σου για να το καταλαβεις. Ενω απο την αλλη αν ειναι κατω απο 30fps κανει μπαμ σε οποιοδηποτε ματι. Δεν ισχυει. Με το παιχνιδι εχει να κανει. Για το oddworld συγκεκριμενα δεν εχω αποψη, μια και δεν εχω παιξει, αλλα σε αρκετα παιχνιδια τα 45 fps το καθιστουν unplayable.Υπαρχουν και αλλα βεβαια που και με 30 fps παιζεις μια χαρα. Αλλα δεν νομιζω να ειναι θεμα ματιου, πιο πολυ για θεμα παιχνιδιου μου κανει Εγω προσωπικα θα σου προτεινα να ΜΗΝ το σκεφτεσε καν για επεκταση εγγυησης και ο βασικοτερος λογος ειναι αυτος που αναφερω ποιο πανω. Παντως εμενα μου αντικατεστησαν χαλασμενο laptop 5ετιας με ολοκαινουργιο ιδιας τιμης με την αρχικη τιμη αγορας του χαλασμενου laptop. Συνοπτικα πραματα κιολας, το πηγα στην αντιπροσωπεια, μου ειπαν οτι η επισκευη δεν συμφερει, πηγα στο καταστημα οπου ειχα την εγγυηση και με εβαλαν να διαλεξω αλλο.
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Κατσε γιατι αν το πηγες αντιπροσωπεια μηπως ειχε ακομα υπολοιπο εγγυησης απο την αντιπροσωπεια ΟΧΙ απο το καταστημα ετσι. Η οποια αντιπροσωπεια παντα μα παντα κανει καλυτερο support απ' οτι το οποιοδηποτε μαγαζι με επεκταση εγγυησης.
Vole Maulder Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Για την ιστορία, δίνουν και οι αντιπροσωπίες επεκτάσεις εγγυήσεων, που είναι άλλη ιστορία. Δεν είναι μια "μαγική" εγγύηση του καταστήματος, είναι ακριβώς αυτό που λέει, επέκταση της κανονικής εγγύησης της αντιπροσωπίας. Μάλλον τέτοια λες, Ατζαμέστατε;
Atzamestatos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Τι να σας πω, πανε χρονια. Παντως θυμαμαι οτι απο το καταστημα μου ειπαν να παω στα κεντρικα της Toshiba για επισκευη / ελεγχο. Κατοπιν επικοινωνιας toshba και καταστηματος που αγορασα το laptop, το καταστημα επικοινωνησε μαζι μου και μου ειπαν να παω απο κει να διαλεξω ενα καινουργιο. Γυρω στα 250-300 ευρω ειχα δωσει, και πηρα laptop αξιας 1200.
hollow_83 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Εχει διαφορα η επεκταση αντιπροσωποιας και η επεκταση καταστηματος. Πολλες εταιρειες στα λαπτοπ κυριως πουλανε εξτρα πακετα εγγυησης σαν προιοντα λιανικης στα καταστηματα. Στο PS ολες οι επεκτασεις αφορουν εγγυηση απο το καταστημα και ουδεμια σχεση εχει με την Commetron, γι'αυτο και σου λενε 1 χρονο στη σονυ και αλλα 2 σε μενα.
Millennium Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Toren announced. http://toren-game.com/?lang=en
Phoenix7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα, αγορασα μέσω store το nfs rivals, κατέβηκε το έκανα εγκατάσταση, μου έβγαλε στην αρχή να κάνω τα 2 tutorial στο game και αφου τα έκανα, μου έβγαλε screen in game για installing του παιχνιδιού. Είναι φυσιολογικό ? Επίσης το install πάει παρα πολύ αργά, σε φάση 1% κάθε 5 λεπτά
Donacgreece Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα, αγορασα μέσω store το nfs rivals, κατέβηκε το έκανα εγκατάσταση, μου έβγαλε στην αρχή να κάνω τα 2 tutorial στο game και αφου τα έκανα, μου έβγαλε screen in game για installing του παιχνιδιού. Είναι φυσιολογικό ? Επίσης το install πάει παρα πολύ αργά, σε φάση 1% κάθε 5 λεπτάΕίναι φυσιολογικό ναι. Το είχε κάνει και σε μένα και σε ένα φίλο που το πήρε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις