NickTG Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Εσαι σιγουρος οτι ειχε περασει την εργοστασιακη εγγυηση και ηταν στην επεκταση εγγυησης? Προφανώς. Δεν χρειάζεται και κάνα ιδιαίτερο χάρισμα. Θα μπορούσαν και εύκολα να αποδώσουν τη βλάβη σε κακή χρήση αφού είχε χαλάσει η USB και δεν φορτιζε.
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μα η εγγυηση δεν μετραει απο οταν κυκλοφορησε το PS4.Μετραει απο οταν εγινε η αγορα. Γιατι δεν υφισταται επεκταση εγγυησης?Ρωτησες στην Cometron? Σκεφτομαι να κανω επεκταση εγγυησης στο PS4 αλλα νομιζω οτι πρεπει να γινει πριν ληξει η υπαρχουσα εγγυηση που δυστυχως ειναι 1 χρονο μονο. Εγω προσωπικα θα σου προτεινα να ΜΗΝ το σκεφτεσε καν για επεκταση εγγυησης και ο βασικοτερος λογος ειναι αυτος που αναφερω ποιο πανω. Απο εκει και περα δικα σου ειναι τα λεφτα οτι θελεις τα κανεις απλα αν τελικα αποφασισεις να παρεις και επεκταση εγγυησης σου ευχομαι να μην σου τυχει τιποτα και μετα τρεχεις και δεν φτανεις γιατι θα σε κανουν μπαλακι ο ενας στον αλλον.
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 http://kotaku.com/playstation-now-is-still-way-too-expensive-1614022375 ^^Τρολάρει η Sony, έτσι; Φαντάζομαι ότι κάποιος κάνει πλάκα. Παίζει να ισχύσουν τέτοιες τιμές; Τρίμηνη ενοικίαση παλιού γκέιμ σε τιμή αγοράς καινούριου; Το βρίσκω τουλάχιστον βλακωδώς άστοχο από μεριά τους να μην ακολουθήσουν το μοντέλο του PS+ (έστω για τους first και second party τίτλους) δηλαδή όλη η βιβλιοθήκη των παλιών κονσολών της για ένα Χ ποσό το μήνα/χρόνο*. Οτιδήποτε άλλο θα πάει άπατο κατά την άποψή μου, ειδικά με τέτοιο τιμοκατάλογο. *Και βασικά εγώ αυτό είχα καταλάβει πως ισχύει ήδη. Δηλαδή 4 μέρες pass με 5-6 δολλάρια, αλλά με πρόσβαση σε όλη τη βιβλιοθήκη, όχι σε έναν τίτλο μόνο. :/
hollow_83 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ειναι σε μπετα φαση ακομα. Ας δουμε πως θα εξελιχθει η φαση. Αν το αφησουν ετσι θα ειναι χαζοι, γιατι εχουν στα χερια τους κατι παρα πολυ καλο και το σκοτωνουν με την τιμολογηση.
kostiger Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πολυ σωστα, αλλά ειλικρινα, μεταξυ μας, ειχε προσδοκιες κανεις μας για κανονικη-φυσιολογικη τιμολογηση της υπηρεσιας;
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πολυ σωστα, αλλά ειλικρινα, μεταξυ μας, ειχε προσδοκιες κανεις μας για κανονικη-φυσιολογικη τιμολογηση της υπηρεσιας; Εγώ περιμένω η τιμή της υπηρεσίας να είναι στο +50% από το PS+. Νομίζω ότι εκεί είναι κανονική-φυσιολογική η τιμολόγηση. 1
hollow_83 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Εγω προσωπικα ναι. Με τις υπαρχουσες τιμες, δεν εχει νοημα να ασχοληθει κανεις. Παιρνεις used retail τα παιχνιδια και σε χαμηλοτερες τιμες. Για μενα χρειαζονται ενα σωστοτερο tiering με καλυτερες τιμες και συνδρομη. Ας πουμε δεν εχει ημερησια ενοικιαση, μεγα σφαλμα, οπως επισης η 4ωρη ενοικιαση απο οσο εχω καταλαβει ειναι 4ωρες απο την στιγμη που το νοικιασες και οχι game time. Πρεπει να φτιαξουν κατ'εμε δυο συνδρομητικα πλανα ή και 3 που να συνδυαζονται με το πλας ή και αναλογως της συνδρομης φθηνότερα ή και Free "rentals" Eγω προσωπικα θα το πληρωνα αν μου το εδινε στα 40-60 ευρω χωρις επιπλεον χρεωσεις. Τελοσπαντων, ας προχωρησει η ιδεα να δουμε πως θα κινηθουν. 1
kostiger Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Εγώ περιμένω η τιμή της υπηρεσίας να είναι στο +50% από το PS+. Νομίζω ότι εκεί είναι κανονική-φυσιολογική η τιμολόγηση. Aν καθιστα διαθεσιμο ολοκληρο τον καταλογο, ναι θα συμφωνησω..
Vole Maulder Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πλάκα έχει, αλλά έχει θεματάκια. Προσωπικά, μου αρέσει που είναι ανοιχτό και μπαίνεις έτσι χύμα σε αγώνες ή βολτάρεις. Είναι ένας συνδυασμός Hot Pursuit με Most Wanted (reboot) σε αυτό το επίπεδο. Το ότι υπάρχουν seamlessly κι άλλοι παίκτες στο χάρτη του δίνει, επίσης, μια ζωντάνια. Από οδήγηση είναι όπως και τα προηγούμενα, οπότε αν τα έχεις παίξει ξέρεις τι να περιμένεις. Δύο πράγματα που δε μου αρέσουν είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις skip τα tutorials, τα οποία σκάνε πολύ ενοχλητικά στην αρχή, και το ότι δεν είναι ευέλικτο στο να διαλέγεις να παίζεις με φίλους σου ταυτόχρονα με αγνώστους. Εχει μόνο ανοιχτό matchmaking, friends only και private (invite only). Οπότε αν είσαι εσύ κι ένας φίλος σου και θέλετε να παίξετε μαζί η μόνη επιλογή είναι να παίζετε μόνοι σας. Υπάρχουν bots αμάξια στον χάρτη, φυσικά, αλλά δεν είναι το ίδιο. Ο κύριος λόγος που δεν έχω ασχοληθεί πολύ μαζί του, παρόλο που δεν έχω ακόμα πολλά παιχνίδια στο PS4, είναι αυτός ο δεύτερος.
Donacgreece Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πλάκα έχει, αλλά έχει θεματάκια. Προσωπικά, μου αρέσει που είναι ανοιχτό και μπαίνεις έτσι χύμα σε αγώνες ή βολτάρεις. Είναι ένας συνδυασμός Hot Pursuit με Most Wanted (reboot) σε αυτό το επίπεδο. Το ότι υπάρχουν seamlessly κι άλλοι παίκτες στο χάρτη του δίνει, επίσης, μια ζωντάνια. Από οδήγηση είναι όπως και τα προηγούμενα, οπότε αν τα έχεις παίξει ξέρεις τι να περιμένεις. Δύο πράγματα που δε μου αρέσουν είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις skip τα tutorials, τα οποία σκάνε πολύ ενοχλητικά στην αρχή, και το ότι δεν είναι ευέλικτο στο να διαλέγεις να παίζεις με φίλους σου ταυτόχρονα με αγνώστους. Εχει μόνο ανοιχτό matchmaking, friends only και private (invite only). Οπότε αν είσαι εσύ κι ένας φίλος σου και θέλετε να παίξετε μαζί η μόνη επιλογή είναι να παίζετε μόνοι σας. Υπάρχουν bots αμάξια στον χάρτη, φυσικά, αλλά δεν είναι το ίδιο. Ο κύριος λόγος που δεν έχω ασχοληθεί πολύ μαζί του, παρόλο που δεν έχω ακόμα πολλά παιχνίδια στο PS4, είναι αυτός ο δεύτερος. Το πήρα αυτές τις μέρες και είχα αυτό το θέμα όταν ήθελα να παίξω με τον αδερφό μου. Η λύση που βρήκα είναι η έξεις. Κάνεις private η friend πάτε μαζί είτε με invite είτε με join και αφού είστε μαζί πλέον στο λόμπι το γυρίσεις σε public. Και έτσι μπαίνουν κι άλλοι μαζί. Σήμερα το πρωί παίζαμε κάνα δίωρο έτσι. 1
Phoenix7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πλάκα έχει, αλλά έχει θεματάκια. Προσωπικά, μου αρέσει που είναι ανοιχτό και μπαίνεις έτσι χύμα σε αγώνες ή βολτάρεις. Είναι ένας συνδυασμός Hot Pursuit με Most Wanted (reboot) σε αυτό το επίπεδο. Το ότι υπάρχουν seamlessly κι άλλοι παίκτες στο χάρτη του δίνει, επίσης, μια ζωντάνια. Από οδήγηση είναι όπως και τα προηγούμενα, οπότε αν τα έχεις παίξει ξέρεις τι να περιμένεις. Δύο πράγματα που δε μου αρέσουν είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις skip τα tutorials, τα οποία σκάνε πολύ ενοχλητικά στην αρχή, και το ότι δεν είναι ευέλικτο στο να διαλέγεις να παίζεις με φίλους σου ταυτόχρονα με αγνώστους. Εχει μόνο ανοιχτό matchmaking, friends only και private (invite only). Οπότε αν είσαι εσύ κι ένας φίλος σου και θέλετε να παίξετε μαζί η μόνη επιλογή είναι να παίζετε μόνοι σας. Υπάρχουν bots αμάξια στον χάρτη, φυσικά, αλλά δεν είναι το ίδιο. Ο κύριος λόγος που δεν έχω ασχοληθεί πολύ μαζί του, παρόλο που δεν έχω ακόμα πολλά παιχνίδια στο PS4, είναι αυτός ο δεύτερος. ναι αλλά δεν είναι βαρετό από την στιγμή που δεν μπορείς να κάνεις tuning τα αμάξια όπως στο Most Wanted; αν δεν κάνω λάθος δεν έχει πολλές επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Το πήρα αυτές τις μέρες και είχα αυτό το θέμα όταν ήθελα να παίξω με τον αδερφό μου. Η λύση που βρήκα είναι η έξεις. Κάνεις private η friend πάτε μαζί είτε με invite είτε με join και αφού είστε μαζί πλέον στο λόμπι το γυρίσεις σε public. Και έτσι μπαίνουν κι άλλοι μαζί. Σήμερα το πρωί παίζαμε κάνα δίωρο έτσι. Ωραίος, θα το τσεκάρω. Αν και θυμάμαι πως είχαμε δοκιμάσει κάτι τέτοιο με τον φίλο μου και μας πετούσε από το λόμπι. Ισως κάναμε κάτι λάθος ή ίσως έχει αλλάξει. Εχω κάνα μήνα να παίξω. Thanks ναι αλλά δεν είναι βαρετό από την στιγμή που δεν μπορείς να κάνεις tuning τα αμάξια όπως στο Most Wanted; αν δεν κάνω λάθος δεν έχει πολλές επιλογές Εχει κάποιες επιλογές για tuning, αλλά δε θυμάμαι αν είναι περισσότερες στο Most Wanted. Δεν είμαι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να το κρίνει σε αυτό το κομμάτι του, όμως, μιας και στα casual racing games συνήθως δεν ασχολούμαι και πολύ με το tuning κομμάτι. Οσο πιο βασικό τόσο καλύτερα για μένα, αφού δεν είναι που δεν είναι sim, να μην κάθομαι να ασχολούμαι
Fotis13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Aυτο με τους μεταχειρισμενους τιτλους που αγοραζει το public απο εμας τι παιζει ακριβως αξιζει ?Θελω να πουλησω το cod ghost για ps4 που δεν το επαιξα καθολου και να αγορασω το the last of us .
Προτεινόμενες αναρτήσεις