Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι ακριβως οπως τα βιντεο κλαμπ.

Νοικιαζεις τα παιχνιδια με βαση τις ημερες σε πραγματικο χρονο οχι σε ποσες ωρες εχεις παιξει το παιχνιδι.

Δημοσ.

Μια ερωτηση που ειχε απαντηθει καποια στιγμη και δεν μπορω να τη βρω. Πως μπορουμε 2 ατομα να μοιραζομαστε το ιδιο digital παιχνιδι ταυτοχρονως στο ps4; Το ρωταω μηπως αγορασω μεσω του psn το last of us και το μοιραστουμε με ενα φιλαρακι μου. Ευχαριστω

Δημοσ.

Κάνεις εσύ activate το προφίλ σου στην κονσόλα του φίλου σου κι αυτός στη δική σου. Ο,τι αγοράζεις εσύ το παίζουν όλα τα προφίλ στην κονσόλα του φίλου σου κι ό,τι αγοράζει εκείνος το παίζουν όλα τα προφίλ στη δική σου κονσόλα. Απλώς, για να παίξεις τα παιχνίδια που έχεις αγοράσει εσύ πρέπει να είσαι online στη δική σου κονσόλα, επειδή δεν είναι activated ως primary, κι αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για τον φίλο σου για αυτά που είναι αγορασμένα στο δικό του λογαριασμό.

Αυτό αφορά μόνο ψηφιακές αγορές, τα δισκάκια δεν επηρεάζονται. Και μπορείτε να παίζετε και ταυτόχρονα, ο καθένας στην κονσόλα του. 

Για να μην ψαρώσετε, αν το κάνετε αυτό, καμιά φορά στη non-activated κονσόλα τα δείχνει κλειδωμένα τα παιχνίδια, κάτι που αν κάνεις restart την κονσόλα φτιάχνει συνήθως. Δεν είμαι σίγουρος για ποιο λόγο ακριβώς το κάνει αυτό, ίσως αργεί να κάνει ping or something με τους σέρβερ για να ελέγξει τις άδειες. Σ' το λέω για να μην ανησυχήσετε ότι κάτι άλλαξε ή χάλασε από το πουθενά αν συμβεί κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Κάνεις εσύ activate το προφίλ σου στην κονσόλα του φίλου σου κι αυτός στη δική σου. Ο,τι αγοράζεις εσύ το παίζουν όλα τα προφίλ στην κονσόλα του φίλου σου κι ό,τι αγοράζει εκείνος το παίζουν όλα τα προφίλ στη δική σου κονσόλα. Απλώς, για να παίξεις τα παιχνίδια που έχεις αγοράσει εσύ πρέπει να είσαι online στη δική σου κονσόλα, επειδή δεν είναι activated ως primary, κι αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για τον φίλο σου για αυτά που είναι αγορασμένα στο δικό του λογαριασμό.

Αυτό αφορά μόνο ψηφιακές αγορές, τα δισκάκια δεν επηρεάζονται. Και μπορείτε να παίζετε και ταυτόχρονα, ο καθένας στην κονσόλα του. 

Για να μην ψαρώσετε, αν το κάνετε αυτό, καμιά φορά στη non-activated κονσόλα τα δείχνει κλειδωμένα τα παιχνίδια, κάτι που αν κάνεις restart την κονσόλα φτιάχνει συνήθως. Δεν είμαι σίγουρος για ποιο λόγο ακριβώς το κάνει αυτό, ίσως αργεί να κάνει ping or something με τους σέρβερ για να ελέγξει τις άδειες. Σ' το λέω για να μην ανησυχήσετε ότι κάτι άλλαξε ή χάλασε από το πουθενά αν συμβεί κάτι τέτοιο.

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Στειλε μου το psn id να παιξουμε κανα destiny μαζι οταν βγει.

Δημοσ.

Το ίδιο με εδώ είναι χωρίς το κενό απλώς ;)

Την ακύρωσα την προπαραγγελία του Destiny. Θα περιμένω να βγει να δω αν θα έχει καθόλου ζουμί πέρα από το grinding σε 50 ίδιες αποστολές, επειδή αν είναι έτσι, όσο fun και να είναι το shooting του ήδη το έχω βαρεθεί :P

• Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο με εδώ είναι χωρίς το κενό απλώς ;)

Την ακύρωσα την προπαραγγελία του Destiny. Θα περιμένω να βγει να δω αν θα έχει καθόλου ζουμί πέρα από το grinding σε 50 ίδιες αποστολές, επειδή αν είναι έτσι, όσο fun και να είναι το shooting του ήδη το έχω βαρεθεί :P

Μου την σπασανε στη bungie με τον ενα προορισμο ανα πλανητη αλλα σαν παιχνιδι μου αρεσε αρκετα. εγω ειμαι ο mania13

Δημοσ.

Εκανα share με αλλο PS4 και δυστυχως υπαρχει περιορισμος που δεν γνωριζα.

Το δικο μου account με το οποιο εχουν αγοραστει καποια games και ειναι στην κονσολα μου μπορει και παιζει ολα τα games που αγοραστηκαν με το δικο μου και οτι games εχει το account του αλλου και το αντιθετο.

ΑΛΛΑ εγω στην κονσολα μου με 2ο,3ο κλπ account δεν μπορω να παιξω τα games που εχουν αγοραστει απο το account μου που εχει γινει share.Μπορω να παιξω ολα τα games που εχει αγορασει το account της αλλης κονσολας.Αυτο ισχυει και για τον αλλον.

Αυτο γινεται για τον λογο οτι το δικο μου account που ειναι στην κονσολα μου δεν ειναι activated,ειναι ομως στην κονσολα του αλλου και το αντιθετο.Υποτιθεται οτι η λυση ειναι η εξης:

Αν με τα υπολοιπα accounts τα games ειναι κλειδωμενα κανεις restore licences με το δικο σου προφιλ που εχεις κανει share και ξεκλειδωνουν και τα υπολοιπα accounts.

Το εκανα αλλα δεν εγινε.Δοκιμασα τα παντα.Restore licences με το shared account,activate and deactivate το 2ο προφιλ κλπ.Δυστυχως δεν με συμφερει γιατι μοιραζομαι το PS4 με τον αδερφο μου και μπορουμε πλεον να παιζουμε μονο με 1 account τα games που αγορασαμε.Και εκτος απο αυτο για να κανω το share επρεπε να "σπασω" το share που ειχα κανει μεταξυ PS3+PS4.Επρεπε να γινει Deactivated αλο την σελιδα της Sony. Τωρα στο PS3 δεν μπορω πλεον να παιξω κανενα game του PLUS γιατι ανηκει στο account με το οποιο εχω κανει share στο PS4.Μεταξυ PS3+PS4 δεν υπηρχαν περιορισμοι.Επαιζα στο PS3 ολα τα games του Plus με ολα τα accounts και αν ειχαν αγοραστει καποια games θα τα επαιζα και αυτα.

Το share συμφερει μονο οταν η καθε κονσολα παιζε με 1 account.Αυτο που εχεις κανει share.Για τον κυριο λογο οτι με τα υπολοιπα accounts δεν μπορεις να τα παιξεις.Αν το γνωριζα δεν θα το εκανα.

Και εκτος απο ολα αυτα τωρα αν θελω να "σπασω"το share πρεπει να περασουν 6 μηνες για να γινει Deactivated απο την σελιδα της Sony.

Δημοσ.

Χμ, θεώρησα ότι θα ήταν αυτονόητο ότι στη non-primary κονσόλα μόνο ο λογαριασμός που έχει αγοράσει τα παιχνίδια θα μπορεί να τα παίξει. Θα το τονίζω ξεχωριστά την επόμενη φορά που θα ρωτήσει κάποιος.

Σόρι για το inconvenience :(

Δημοσ.

πήρε κανείς επέκταση εγγύησης απο κάποιο μαγαζί κοτσοβολο public κλπ και να χρειάστηκε να τη κάνει χρήση είτε στο ps4 η στο ps3 και αν ναι είχε αξία η τι μαγαζί έκανε τον Αλέκο?

Δημοσ.

Μην ψαρωνετε παιδια με τις επεκτασεις εγγυησεων απο οποιοδηποτε καταστημα ειναι τεραστια μα τεραστια κοροιδια και αυτο γιατι αν μετα την εργοστασιακη εγγυηση του οποιου προιοντος αν ειναι κατι απλο σας καλυπτει συνηθως το καταστημα που σας εδωσε την επεκταση εγγυησης αν ειναι κατι ποιο σοβαρο τοτε συνηθως εως σιγουρα σας κανουν μπαλακι(μαγαζι που σας εδωσε την επεκταση εγγυησης και η εταιρια του προιοντος) και σχεδον ποτε δεν βγαζετε ακρη.

Μην σας δουλευουν λοιπον τα οποια καταστηματα με τις επεκτασεις εγγυησεων και τις φανφαρες που σας λενε για να πληρωσετε για την οποια επεκταση εγγυησης.

Δημοσ.

πήρε κανείς επέκταση εγγύησης απο κάποιο μαγαζί κοτσοβολο public κλπ και να χρειάστηκε να τη κάνει χρήση είτε στο ps4 η στο ps3 και αν ναι είχε αξία η τι μαγαζί έκανε τον Αλέκο?

Δεν υφισταται ακομη επεκταση εγγυησης. Το ΠΣ4 δεν εχει κλεισει ενα χρονο στην αγορα.

Και αποδειξη να μην εχεις που λεει ο λογος μεχρι τις 12 Δεκ εχεις εγγυηση.

Δημοσ.

Εσαι σιγουρος οτι ειχε περασει την εργοστασιακη εγγυηση και ηταν στην επεκταση εγγυησης?

Αν ναι τοτε μπραβο στο mediamarkt.

Αν και σπανιο φαινομενο μπραβο τους που το εκαναν.

Δημοσ.

Δεν υφισταται ακομη επεκταση εγγυησης. Το ΠΣ4 δεν εχει κλεισει ενα χρονο στην αγορα.

Και αποδειξη να μην εχεις που λεει ο λογος μεχρι τις 12 Δεκ εχεις εγγυηση.

Μα η εγγυηση δεν μετραει απο οταν κυκλοφορησε το PS4.Μετραει απο οταν εγινε η αγορα.

Γιατι δεν υφισταται επεκταση εγγυησης?Ρωτησες στην Cometron?

Σκεφτομαι να κανω επεκταση εγγυησης στο PS4 αλλα νομιζω οτι πρεπει να γινει πριν ληξει η υπαρχουσα εγγυηση που δυστυχως ειναι 1 χρονο μονο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...