Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσοι πηρατε το Last Of Us το κανατε preorder?Προσπαθησα χθες αλλα δεν με αφηνε και ειδα οτι δινει το survival pack αν το κανεις preorder,δεν το ηξερα ρε γαμωτο.

Δημοσ.

Kαλα δε χανεις και τπτ αν δεν εχεις το Survival pack. Μερικες προμηθειες παραπανω δινει και κατι περκ εξτρα.

Δε θυμαμαι να το χρησιμοποιησα ποτε.

Δημοσ.

Kαλα δε χανεις και τπτ αν δεν εχεις το Survival pack. Μερικες προμηθειες παραπανω δινει και κατι περκ εξτρα.

Δε θυμαμαι να το χρησιμοποιησα ποτε.

Ναι,ειδα τι δινει.Ειναι μονο για το Campain,για το Multiplayer η και για τα 2?

Δημοσ.

Κατι άσχετο, δεν ξερω πόσοι το προσέξατε αλλα το ign πλεον υπαρχει σε Ελληνική έκδοση, gr.ign.com

Κ φαινεται αρκετα καλη δουλεια, καλη αρχη.

• Like 1
Δημοσ.

A sorry κατάλαβα λάθος ,Απλά διάβασα οτι στην αρχή  θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Αμερική.Εχεις ακούσει πότε θα ξεκινήσει και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα?

Δημοσ.

Κατι άσχετο, δεν ξερω πόσοι το προσέξατε αλλα το ign πλεον υπαρχει σε Ελληνική έκδοση, gr.ign.com

Κ φαινεται αρκετα καλη δουλεια, καλη αρχη.

Δεν υπάρχει κανένα review...άθλιο εντελώς

Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει ακριβως πως παει το συστημα με το ps now. Λεμε οτι εγω νοικιαζω ενα game για 90 μερες. Απο οτι λεει πρεπει να το εχω αρχισει μεσα στις επομενες 30 μερες. Πως μετριεται η ενοικιαση δεν καταλαβαινω... Με μερες οπως ολοι γνωριζουμε σαν τα βιντεο κλαμπ ή με τις ωρες, αρα και μερες που θα εχουμε συμπληρωσει στο game? Αν γνωριζει καποιος ας με διαφωτισει πανω σε αυτο το κομματι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...