RedPanda Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Οχι και τιτοτα οι εργασιες στους σερβερς και στις γραμμες που γινωνται ανα καιρους δεν κοστιζουν τιποτα ετσι? Θέλεις να αρχίσουν να πετάγονται οι φλέβες στο μέτωπο μου ?! Μην επαναλαμβάνεις τις αρλούμπες που λένε η MS & Sony για servers & services. Πίστεψε με, ο μόνος λόγος που "έπιασε" το θέμα συνδρομή στις κονσόλες είναι πως αυτοί που έπαιζαν call of duty & halo (δηλαδή οι πιο συνεπείς καταναλωτές) ήταν/είναι μικρής ηλικίας που σημαίνει ότι δεν ξέρουν από λογαριασμούς στο σπίτι και είναι τεχνολογικά εντελώς αστοιχείωτοι. Από την στιγμή που το κάθε Call of Duty & Battlefield είναι 60 ευρώ, η συνδρομή είναι κοροϊδία. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Σε αυτη τη λογικη συμφωνω αλλα το θεμα ειναι οτι οτι παιχνιδι κοστιζει 60 ευρω στο ελλαδισταν ΟΧΙ στο εξωτερικο που μπορεις να το βρεις ανετα 30-45 ευρω ετσι. Επομενως οπως καταλαβαινεις τα εξοδα για τους σερβερς και τις γραμμες υπαρχουν αν δεν θελεις να το παραδεχτεις καταλαβεις ειναι δικαιωμα σου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και η αληθεια, Διαβασε λιγο το ιντερνετ και δες κατα ποσο κοστιζουν ή οχι οι online υπηρεσιες της οποιαδηποτε εταιριας, ειτε αυτη λεγετε ms, ειτε sony, ειτε οποιαδηποτε αλλη. Με τη λογικη τη δικη σου οσες εταιριες προφερουν online υπηρεσιες θα επρεπε να ειναι τσαμπα. Π.χ. η 4νετ, hol, cyta αλλα οπως βλεπεις δεν ειναι. Για ποιο λογο να ειναι λοιπον δωρεαν οι υπηρεσιες των εταιριων παιχνιδιων? Τα λεφτα για το καθε παιχνιδι τα πληρωνεις για τους δημιουργους του καθε παιχνιδιου και οχι για το online μερος τους. Αν παλι δεν πιστευεις ή δεν γνωριζεις κατι απο αυτα που αναφερω ποιο πανω δεν μπορω να κανω κατι για να σε πείσω και ουτε με ενδιαφερει να κανω.
naruto14 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Για ποιο λογο να ειναι λοιπον δωρεαν οι υπηρεσιες των εταιριων παιχνιδιων? Τα λεφτα για το καθε παιχνιδι τα πληρωνεις για τους δημιουργους του καθε παιχνιδιου και οχι για το online μερος τους. Για τον ίδιο λόγο που είναι δωρεάν σε κάθε υπηρεσία στο PC. Αυτό με την συντήρηση των servers είναι εξευτελιστικά γελοία δικαιολογία. Στο PC πως συντηρούνται? Αγοράζεις ένα παιχνίδι και δεν μπορείς να απολαύσεις στο έπακρον τα 60, ή αν το θέλεις 50 που έχουν όλα τα νέα παιχνίδια στο εξωτερικό (και όχι 35-40 που λες). Πλήρωνε 50 ευρώ κάθε χρόνο για να έχεις multiplayer που οπουδήποτε αλλού εκτός από Sony και Microsoft είναι δωρεάν. Και όχι δεν έχω πρόβλημα με τις υπηρεσίες Live και Plus που πλέον δίνουν και παιχνίδια. Το παράπονο είναι στο online gaming. Θα έπρεπε να είναι ΔΩΡΕΑΝ. Εγώ θέλω να πάρω PS4 και να αγοράσω μόνο exclusives. Θα αναγκάζομαι να πληρώνω συνδρομή για το λίγο multiplayer που θα θέλω να ασχοληθώ με κάποια από αυτά. Δεν σου φαίνεται παράλογο?
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Για τον ίδιο λόγο που είναι δωρεάν σε κάθε υπηρεσία στο PC. Αυτό με την συντήρηση των servers είναι εξευτελιστικά γελοία δικαιολογία. Στο PC πως συντηρούνται? Αγοράζεις ένα παιχνίδι και δεν μπορείς να απολαύσεις στο έπακρον τα 60, ή αν το θέλεις 50 που έχουν όλα τα νέα παιχνίδια στο εξωτερικό (και όχι 35-40 που λες). Πλήρωνε 50 ευρώ κάθε χρόνο για να έχεις multiplayer που οπουδήποτε αλλού εκτός από Sony και Microsoft είναι δωρεάν. Και όχι δεν έχω πρόβλημα με τις υπηρεσίες Live και Plus που πλέον δίνουν και παιχνίδια. Το παράπονο είναι στο online gaming. Θα έπρεπε να είναι ΔΩΡΕΑΝ. Εγώ θέλω να πάρω PS4 και να αγοράσω μόνο exclusives. Θα αναγκάζομαι να πληρώνω συνδρομή για το λίγο multiplayer που θα θέλω να ασχοληθώ με κάποια από αυτά. Δεν σου φαίνεται παράλογο? Πολλα μου φαίνονται παραλογα οπως το οτι εξισσοροπουν δολλαριο με ευρω και ενω το ps4 κοστιζει κοντα στα 400$ στην ελλαδα ερχεται στα 405-410 ευρω ενω κανονικα θα επρεπε να ερχεται με τοσα. Οποτε τι το ψαχνουμε εδω στο ελλαδισταν ολα μα ολα ερχονται σε τρομερα ανεβασμενες τιμες. Οπως ακομα και στις online υπηρεσιες στο εξωτερικο τις κοστολογουν πολυ λιγοτερο απ' οτι εδω. Οποτε τι το ψαχνουμε.... Γιατι πολυ απλα στο pc πληρωνεις στα περισσοτερα παιχνιδια για το online κομματι τους. Και πολυ λιγα παιχνιδια στο εξωτερικο εχουν 50 ευρω και πανω.
naruto14 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Γιατι πολυ απλα στο pc πληρωνεις στα περισσοτερα παιχνιδια για το online κομματι τους. Και πολυ λιγα παιχνιδια στο εξωτερικο εχουν 50 ευρω και πανω. Τι κάνεις??? Που πληρώνεις το online κομμάτι? Assassin's Creed Unity 56€ Shadow of Mordor 48€ Batman Arkham Night 56€ The Evil Within 60€ Και γενικώς όσο ψάχνω όλο τέτοια βλέπω. Α και όλα αυτά χωρίς τα μεταφορικά! Που τα είδες τα 35-40?
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Πουθενα εχεις δικιο ολα τα παιχνιδια στο εξωτερικο κοστιζουν πανω απο 50 ευρω. Και στο εξωτερικο μπορεις να βρεις απιθανη ποικιλια σε μεταχηρισμενα παιχνιδια κατι που εδω ναι μεν μπορεις να βρεις μεταχειρισμένα παιχνιδια αλλα οχι σε τοσο μεγαλη ποικιλια.
naruto14 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Εγώ πάλι όλα πάνω από 50 τα βλέπω πάλι. Εκτός αν δεν μιλάς για καινούργια παιχνίδια... Εγώ νόμιζα κάναμε συγκρίσεις με καινούργια. Υ.Γ. Και από zavvi??
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Εννοειτε οτι υπαρχουν και ενα καρο αλλα online stores απλα αυτο βρηκα πολυ μα παρα πολυ προχειρα.
naruto14 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Βλέπω αποφεύγεις να απαντήσεις σε ορισμένες ερωτήσεις-φράσεις όμως... Εγώ πάλι όλα πάνω από 50 τα βλέπω πάλι. Εκτός αν δεν μιλάς για καινούργια παιχνίδια... Εγώ νόμιζα κάναμε συγκρίσεις με καινούργια. Τι κάνεις??? Που πληρώνεις το online κομμάτι? Για τον ίδιο λόγο που είναι δωρεάν σε κάθε υπηρεσία στο PC. Αυτό με την συντήρηση των servers είναι εξευτελιστικά γελοία δικαιολογία. Στο PC πως συντηρούνται?
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν θα κατσω να το αναλυσω. Εχεις την αποψη σου εχω τη δικη μου τελεία. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2014 από JUST-GAMER
kostiger Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-last-of-us-remastered/critic-reviews Τα πρωτα reviews του remastered αριστουργηματος... Επαληθευονται τελικα, οι αρχικες εντυπωσεις, οτι οι 2 εκδοσεις βρισκονται αρκετα κοντα τεχνικα, απο τα συγκεκριμενα reviews...
Socratis_g Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 το θέμα είναι ότι αυτοί βαθμολογούν απλά ένα παιχνίδι. http://www.gamerankings.com/ps4/783739-the-last-of-us-remastered/index.html και όχι το πόσο είναι βελτιωμένο σε σχέση με το Ps3. Πάντως το κρίμα της υπόθεσης είναι οτι το αλμα της τεχνολογίας απο κονσόλα σε κονσόλα δεν υπάρχει πια... δλδ θυμάμαι είχα το super nes και είχα δει to ps1!! εμφραγμα! είχα το ps1 και είδα το ps2!! δευτερο εμφραγμα! ειχα το ps2 και είδα το ps3!! και τρίτο εμφραγμα! βγείκε τώρα το ps4. "Αντε κάποια φάση να βγει κανα παιχνίδι να το πάρουμε γιατί είναι η νέα κονσόλα". 1
Donacgreece Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Όπως και να έχει εγώ το περιμένω για να το ξανά απολαύσω. Είναι αριστούργημα και σε μην έχει φοβερές διαφορές. Ένα καλύτερο frame rate μόνο θέλω και χωρίς alasing και είμαι κομπλέ.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 το θέμα είναι ότι αυτοί βαθμολογούν απλά ένα παιχνίδι. http://www.gamerankings.com/ps4/783739-the-last-of-us-remastered/index.html και όχι το πόσο είναι βελτιωμένο σε σχέση με το Ps3. Πάντως το κρίμα της υπόθεσης είναι οτι το αλμα της τεχνολογίας απο κονσόλα σε κονσόλα δεν υπάρχει πια... δλδ θυμάμαι είχα το super nes και είχα δει to ps1!! εμφραγμα! είχα το ps1 και είδα το ps2!! δευτερο εμφραγμα! ειχα το ps2 και είδα το ps3!! και τρίτο εμφραγμα! βγείκε τώρα το ps4. "Αντε κάποια φάση να βγει κανα παιχνίδι να το πάρουμε γιατί είναι η νέα κονσόλα". H ιδιες διαφορες ειναι οπως παντα, απλα ακομα δεν υπαρχουν πολλα παιχνιδια που γινονται απο την αρχη για ps4. Μονο το infamous και το killzone.Κι αυτα ειναι πρωτης φουρνιας. Αν δεις το driveclub στο τελευταιο βιντεακι βλεπεις τις ιδιες διαφορες με παλιοτερα. Αν το uncharted 4 ειναι ετσι οπως εδειξαν ,παλι βλεπεις τεραστια διαφορα. Το the last of us δεν ειναι κριτηριο ,γιατι ειναι remastered. Ειναι σαν να λες οτι η σημαια του ps3 ειναι το ico HD.Οχι δεν ειναι. Επισης μην ξεχναμε οτι οσο προχωρανε τα γραφικα τοσο λιγοτερες θα ειναι οι διαφορες και αυτο δεν εχει να κανει με την τεχνολογια,αλλα με το οτι πλησιαζουμε στο τερμα. Δες για παραδειγμα αυτη την εικονα και το σχολιο κατω. Σκεψου οτι ο χαρακτηρας στο infamous εχει 120.000.Διπλασια απο την τελευταια εικονα. Τωρα σκεψου γιατι δεν εχει τοση διαφορα απο το ps3, που ο χαρακτηρας στο infamous του ps3 λογικα θα εχει κανα 20.000 και επισης σκεψου γιατι θα εχει μικροτερη διαφορα(οπτικα παντα,οχι στην τεχνολογια) στο playstation5.
Alex21121988 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Η sucker punch και η naughty dog ειναι παραδειγμα προς μιμηση. Ακομα και αν εχω παρει platinum στο second son, ανοιγω το ps4 και παιζω ακομα free roam απλα και μονο για να το θαυμασω το game. (και photo mode εννοειται).Περιμενω το first light τωρα, μου φαινεται ενδιαφερον. Το last of us εννοειται πως πρεπει να το εχω στην συλλογη μου γιατι κατι τετοιους τιτλους, αν εισαι gamer πρεπει να τους τιμας. Χαιρομαι που θα εχει και αυτο photo mode για να καθομαι να το χαζευω και να φτιαχνω screenshots με τις ωρες. Το 2015 ειναι πολυ ενδιαφερουσα χρονια με τιτλους και πραγματικα μακαρι να ημαστε ολοι καλα οικονομικα να αγορασουμε οτι θελουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις