Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Looks like Journey, Unfinished Swan and Until Dawn are coming to PS4

The whole list was pulled by Sony after it was released, so it appears someone hit send a bit early.

Luckily, the folks over at NeoGAF posted the entire thing.

PlayStation 4

• Alien: Isolation
  • Assault Android Cactus
  • Battlefield: Hardline
  • Bloodborne
  • CounterSpy
  • Destiny
  • Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition
  • Disney Infinity 2
  • Driveclub
  • Far Cry 4
  • Galak-Z
  • Guns Up!
  • Helldivers
  • Hohokum
  • Hustle Kings
  • inFamous First Light
  • Journey
  • Killzone: Shadow Fall Intercept
  • Lego Batman 3: Beyond Gotham
  • LittleBigPlanet 3
  • Middle Earth: Shadow of Mordor
  • Minecraft PlayStation 4 Edition
  • NBA 2K15
  • Nom Nom Galaxy
  • Nuclear Throne
  • Pix the Cat
  • Project Cars
  • SingStar
  • Super Exploding Zoo
  • Surgeon Simulator
  • The Last of Us Remastered
  • The Order: 1886
  • The Unfinished Swan
  • Until Dawn
  • WWE 2K15

Δημοσ.

Εννοείς, εκτός από μια συνδρομή Plus;

Ενα PS4, τα παιχνίδια, μια τηλεόραση, ρεύμα, ίντερνετ, κάπου να κάτσεις για να μη σε πιάσει η μέση σου όρθιος, ένα mini fridge γεμάτο Mountain Dew και μια κούτα Doritos για τη φάση, ένα headset να βρίζεσαι παριστάνοντας το 10χρονο... Καλά, σταματάω :P

• Like 4
Δημοσ.

Συνδρομη PS PLUS...Εχει του 1 μηνα τριμηνο και χρονος...!παρε απο τα public!

A ok .Ρώτησα για να το σιγουρέψω.Την είχα παραγγείλει απο την Παρασκευή την κάρτα Ps Plus ενός χρόνου .Θα μου έρθει άυριο .Ευχαριστώ

• Like 2
Δημοσ.

Εννοείς, εκτός από μια συνδρομή Plus;

Ενα PS4, τα παιχνίδια, μια τηλεόραση, ρεύμα, ίντερνετ, κάπου να κάτσεις για να μη σε πιάσει η μέση σου όρθιος, ένα mini fridge γεμάτο Mountain Dew και μια κούτα Doritos για τη φάση, ένα headset να βρίζεσαι παριστάνοντας το 10χρονο... Καλά, σταματάω :P

Yeah!

• Like 1
Δημοσ.

8 ώρες μείνανε ...Σε 8 ώρες θα παραλάβω από την Courier το PS4 και τα υπόλοιπα καλούδια του.Πωω δε μπορώ να περιμένω...

Δεν μπορείς να περιμένεις να πληρώνεις 50 ευρώ τον χρόνο για ζεστό αέρα ?! (και μην με πρήξει κανένας με τα δωρεάν παιχνίδια) 

Δημοσ.

σωπα ρε? και συ τι έχεις? Xbox one?

Το μέλλον (και παρόν σε πολλές περιπτώσεις) του online gaming είναι δωρεάν. Και όταν λέω δωρεάν εννοώ το ίδιο το παιχνίδι ! Δεν το πάω στο flame war ανάμεσα σε κονσόλες και pc, γιατί απλούστατα το PC gaming είναι το online gaming. Αν κάποιος παίζει συστηματικά online δεν υπάρχει επιλογή. Αν σου αρέσει το λεγόμενο value του PS+ δεν μου πέφτει λόγος. Αλλά το σχόλιο μου πάει στο ότι ανέφερες παιχνίδια με πολύ mutliplayer.

Φυσικά το "value" είναι ένας ηλίθιος μαρκετίστικος όρος που κρύβει το γεγονός ότι πληρώνεις δύο φορές για το multiplayer το παιχνιδιού. Αλλά στο πασάρουν σε ένα ωραίο πακέτο. Όπως το αόριστο (και εξίσου κενό νοήματος) "services" που είχαν στο xbox όταν δικαιολογούσαν το κόστος του Live.

Και δεν είναι θέμα χρημάτων για μένα. Το βρίσκω απλά ύψιστη κοροϊδία να σε βάζουν να πληρώνεις το τίποτα. Δεν φαντάζεσαι πως χτυπάει στα νεύρα μου να ακούω πως το multiplayer στο PS3 είναι δωρεάν. Πως μπορεί να είναι δωρεάν ένα παιχνίδι που αγοράζεις !

Οι συνδρομές για multiplayer είναι ότι χειρότερο έχει έρθει στις κονσόλες. Προσβολή στην λογική.

• Like 1
Δημοσ.

Α οκ .Εντάξει σ αυτό έχεις δίκιο.Εγω βασικα παραγγειλα pS4 επειδή το PC μου σιγά σιγα θα παλιώνει και δε θα σηκώνει τα βαριά σε απαιτήσεις γραφικών κτλ Games.Οπότε με το PS4 είμαι καλυμμένος για 7 χρόνια περίπου

Δημοσ.

Το μέλλον (και παρόν σε πολλές περιπτώσεις) του online gaming είναι δωρεάν. Και όταν λέω δωρεάν εννοώ το ίδιο το παιχνίδι ! Δεν το πάω στο flame war ανάμεσα σε κονσόλες και pc, γιατί απλούστατα το PC gaming είναι το online gaming. Αν κάποιος παίζει συστηματικά online δεν υπάρχει επιλογή. Αν σου αρέσει το λεγόμενο value του PS+ δεν μου πέφτει λόγος. Αλλά το σχόλιο μου πάει στο ότι ανέφερες παιχνίδια με πολύ mutliplayer.

Φυσικά το "value" είναι ένας ηλίθιος μαρκετίστικος όρος που κρύβει το γεγονός ότι πληρώνεις δύο φορές για το multiplayer το παιχνιδιού. Αλλά στο πασάρουν σε ένα ωραίο πακέτο. Όπως το αόριστο (και εξίσου κενό νοήματος) "services" που είχαν στο xbox όταν δικαιολογούσαν το κόστος του Live.

Και δεν είναι θέμα χρημάτων για μένα. Το βρίσκω απλά ύψιστη κοροϊδία να σε βάζουν να πληρώνεις το τίποτα. Δεν φαντάζεσαι πως χτυπάει στα νεύρα μου να ακούω πως το multiplayer στο PS3 είναι δωρεάν. Πως μπορεί να είναι δωρεάν ένα παιχνίδι που αγοράζεις !

Οι συνδρομές για multiplayer είναι ότι χειρότερο έχει έρθει στις κονσόλες. Προσβολή στην λογική.

Οχι εδω δεν τα λες και πολυ σωστα.

Οχι και τιτοτα οι εργασιες στους σερβερς και οι γραμμες που χρειάζονται κατα καιρους δεν ειναι τσαμπα στην οποια εταιρια ετσι?

Στην προηγουμενη 7 γενια κονσολων(ps3 & xbox 360) μονο το online κομματι του xbox360 ηταν επι πληρωμη πλεον ομως στην τωρινη 8 γενια κονσολων(ps4 & xbox one) και στις δυο κονσολες το online κομματι τους ειναι επι πληρωμη.

Οκ ναι το δεχομαι οτι πληρωνεις παρα πολλα για τις υπηρεσιες που προσφερουν(Κυριως το multiplayer κομματι) αλλα δεν παυει να ειναι προαιρετικο και ο καθε ενας αποφασιζει αν τον ενδιαφερει να το αγορασει ή οχι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...