Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι το ps4 παιζει ηδη δηλαδη απλο bluray;Αν βαλω μια ταινεια θα την παιξει;

Ναι οπως και το ΠΣ3

• Like 1
Δημοσ.

Κατέβασα εχθές το Oddworld.

Αν και έπαιξα σχετικά λίγο, θα ήθελα να προειδοποιήσω αυτούς που θέλουν να το αγοράσουν, ότι το framerate δεν είναι locked στα 60fps  :( . Την περισσότερη ώρα θα έλεγα ότι είναι κάπου στα 45-50fps και πολύ σπάνια φτάνει τα 60. Όσοι λοιπόν θέλουν αψεγάδιαστη εμπειρία καλύτερα να περιμένουν την έκδοση για PC... 

Αυτό με κάνει να έχω αμφιβολίες και για το last of us...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειπαμε απο τη στιγμη που ειναι πανω απο τα 30 τοτε μια χαρα ειναι το παιχνιδι.

Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό για τον καθένα μας. Εγώ απλώς παρέθεσα αυτό που είδα για να ξέρουν και οι υπόλοιποι τι να περιμένουν.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.

Πιστεψε με αν ειναι πανω απο 30fps πολυ δυσκολα να το καταλαβεις.

Πρεπει να ειναι τρομερα εμπειρο το ματι σου για να το καταλαβεις.

Ενω απο την αλλη αν ειναι κατω απο 30fps κανει μπαμ σε οποιοδηποτε ματι.

Δημοσ.

Οτι θα το καταλαβει θα το καταλαβει ειναι μεγαλη η διαφορα 30 με 60 fps..

Η εμπειρια χαλαει οταν υπαρχουν αποτομες εναλλαγες στην διακυμανση των fps, δηλαδη τιποτα ανεβοκατεβασματα 15-20fps, που οντως χαλανε την ολη εμπειρια. Δεν συμβαινει τοσο συχνα στις κονσολες αυτο, γιατι πεφτει optimization ειναι ασθενειες του pc πιο πολυ αυτες.

Με αυτο το σκεπτικο θα προτιμουσα 100 φορες ενα παιχνιδι locked @ 30fps παρα να λεει φτανω τα 60 αλλα πεφτω και στα 20-30 ωρες ωρες.

Δημοσ.

Πρεπει να ειναι τρομερα εμπειρο το ματι σου για να το καταλαβεις.

Ενω απο την αλλη αν ειναι κατω απο 30fps κανει μπαμ σε οποιοδηποτε ματι.

ΟΚ, για τους "έμπειρους" λοιπόν, να ξέρουν ότι το παιχνίδι δεν είναι locked 60fps...

ΥΓ:

Αν κάποιος έχει παίξει Trine 2 που είναι locked 60fps και side scroller, την καταλαβαίνει μια χαρά τη διαφορά πάντως.

Δημοσ.

Kαι να συμπληρωσω, διορθωστε με αν κανω λαθος, καπου εχει παρει το ματι μου, οτι θα κλειδωνει το συγκεκριμενο στα 30 καρε..

Δημοσ.

Kαι να συμπληρωσω, διορθωστε με αν κανω λαθος, καπου εχει παρει το ματι μου, οτι θα κλειδωνει το συγκεκριμενο στα 30 καρε..

Sorry μιλούσα για το Oddworld...

Δημοσ.

Μια χαρά αισθητή είναι η διαφορά των 45 με 60. Δεν χρειάζεται να έχεις και το πιο έμπειρο μάτι για να το καταλάβεις. Αρκεί να έχεις δει διαφορετικά frame rates στα παιχνίδια. Το unplayable πάντως συμφωνώ πως είναι κάτω  από 30. Με κλειδωμένα 30 παίζετε αλλά δεν σου προσφέρει σε καμία περίπτωση την αίσθηση των 60. Προτιμώ πάντως κλειδωμένα fps παρά να ανεβοκατεβαίνουν 35-50 συνεχώς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...